Svinont och döden själv bor i munnen nu

God morgon mina fina vänner och bekanta!

Igår morse så vaknade jag, fick dricka vatten i en halvtimme och sen va det över.. inget vatten, ingen mat, inte det minsta lilla! Mamma skulle som vanligt vara ute i god tid, vilket ändå är en bra egenskap av henne att ha eftersom jag kan va den totala motsatsen, tidsoptimist så det heter duga!

Men igår va det fan för mycket, va där ca 65-70 innan jag skulle vara där.. så det kändes väldigt segt! Hon tyckte jag skulle gå upp på en gång men jag tänkte inte bara sitta där som ett fån och vänta i hundra år. Så vi skulle sitta en stund i bilen, 10 minuter senare börjar hon redan att frysa.... så klev in på ett fik, jag valde det själv, men va ändå jävligt jobbigt och se henne sitta där med en god bulle i handen och en kaffe, tänkte att jag kan ju ta ett glas vatten iaf, men stoppade mig själv väldigt fort eftersom jag inte fick det heller!

När det va en kvart kvar så gick vi upp till kliniken. Jätte fin och trevlig personal, ett riktigt bra bemötande. Fick vänta en stund och sen va det min tur, dom sprutade in något via en infart, sa att jag skulle bli lite yr och sen kommer inte jag ihåg någonting förens jag vakna upp i sjukhussängen. Läkaren förklarade att det hade gått bra och att han hade lyckats få bort
allt! Så det kändes underbart att få höra. Svinont och nyvaken, somnade till några gånger, va ju helt drogad! Men sen kom mamma in och hämtade mig.

Jag krigade mig till min piercare i Skanstull, dom är de bästa, #platinuminkcompany definitivt att rekommendera, gått där i flera år nu, aldrig missnöjd och så skön & enkel personal. Va ju halvt väck när jag satt där och väntade på min tur, men försökte babbla på ändå i den mån som det gick, haha.

Det va tre piercingar som redan hade börjat dra ihop sig, så de gjorde extra ont, men kändes ändå bra för att för en liten stund så fokusera jag på en annan smärta..

Efteråt åkte vi äntligen hem! Jag kan helt ärligt säga att jag kommer inte ihåg så mycket från det att jag kom hem.. jag vet att jag umgicks lite och pratade om typ allt möjligt, men känns ändå helt oklart i mitt huvud.

Men idag då, jo fortfarande ont självklart, satt larm på luren för varje tablett som jag ska ta, får tre olika just nu för tillfället och det är flera gånger om dagen. Och sen kan jag säga så här, när någon säger att det smakar skit i deras mun.. då har dom inte opererat bort halsmandlarna kan jag säga. Helt obeskrivlig smak i munnen, som att något har dött inne i munnen och sen legat där i några veckor+en otroligt stark blodsmak.. det är den vidrigaste smaken jag varit med om!!

Men de är bara att stå ut, finns ingen återvändo nu och sen kommer det ju att bli så skönt att få slippa ha den där halsflussen!

Ha en fin torsdag och tagga inför helgen!

Asså helt sänkt igårkväll, syns på ögonen och hela mig, fick iaf tillbaka färgen, i början va jag likblek

#happyfeelings #awesome #goodmorning

Gillar

Kommentarer