Header

Hej!

Jag tycker att det är väldigt kul att blogga, men det är alltid någonting som går snett som gör att jag tappar lusten. Jag har kommit fram till att det är den här vardagsbloggningen. Att behöva tänka på att ta kort och greja hela tiden och inte bara kunna gå ut och njuta av tillvaron.

Därför har jag nu startat en ny blogg där jag skriver mer formella inlägg om till exempel smink, mode, åsikter osv. Det har funnits sådana inslag här tidigare och det är de inläggen jag tycker är roligast att skriva! Så nu är det endast det som gäller.

Min nya blogg hittar ni på originallymy.wordpress.com. Jag hoppas ni hänger med dit! Puss :*

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sjövik 2016... Vart ska man börja? Jag tänkte skriva lite om vad vi gjorde, hur det gick i tävlingarna och hur kallt det var i vattnet (kallt) och så vidare men det känns så opersonligt. Under det här lägret så fick jag chansen att lära känna alla på en personligare nivå och därför vill jag inte lämna det här inlägget på en opersonlig nivå.

Vi i klassen lärde känna varandra som människor och inte bara som klasskamrater. Stämningen var på topp hela tiden och det enda jag känner att jag kanske saknade var att lära känna alla från de andra klasserna lite bättre. Fast samtidigt så hade jag inte velat spendera mindre tid med min klass, haha. Så allt var bra helt enkelt. Ganska fantastiskt till och med.

Vi bodde precis vid Mjörn, kanske 50 meter ifrån, och jag som blivit så fascinerad av morgonhimlar blev inte besviken. Det var så vackert! I alla fall på håll. När man kom närmare var vattnet helt grönt av alger vilket såg sådär mysigt ut... Men det fanns en annan brygga man kunde bada vid också så det gjorde inte så mycket. Nu känns det som att jag bara svamlar så jag tar och rundar av här. Tack till alla som var med på lägret och gjorde det så bra som det blev! Jag lämnar det där.

Likes

Comments

Morgonhimmel i mitt hjärta alltså.

God morgon! Då frukosten är vid 8:45 förstår jag inte riktigt vad jag redan gör vaken... Men det blir ofta så när jag sover borta på grund av kvalster- och dammallergier. Ibland räcker inte allergitabletterna helt enkelt.

Jag tänker dra ihop ett inlägg om hela lägret i eftermiddag eller imorgon, så jag lämnar detaljer om gårdagen ute. Dock kan jag nämna att det var väldigt kul :) Vad gjorde ni igår?

Likes

Comments

Goten afterdeigen! (Mitt bästa försök till tyska, ser föglish).

Alldeles strax är jag hemma och redo att packa till lägret. Tror inte att jag har skrivit något om det, men det är i alla fall så att vi ska på läger med klassen imorgon till Sjövik av alla ställen. Vi ska sova där tills på onsdag och innan dess bada och tävla (allt är tävling på den här skolan haha). Vi åker dit med två klasser till, NA16a och TE16, så det ska ju bli spännande att träffa lite nytt folk också :)

Idag har varit en ganska ordinär dag. Jag skar upp mitt finger på en stiftpenna på mattelektionen (efter att jag brutit nageln på samma finger) och undrar lite hur jag ska överleva lägret om jag knappt kan överleva en mattelektion... Haha, nä då. Så farligt var det inte. Det började blöda lite men herregud, det krävs lite mer än så för att ta ner mig ;)

Hur har ni haft det idag?

Likes

Comments

Jag & Daniel från Linnéas snapstory.

Vad jag trodde skulle bli en väldigt lugn och något seg helg själv i huset blev väldigt social i slutändan. I fredags kom ju Linnéa förbi en stund och kollade High School Musical (hehe) och igår droppade både hon och Daniel förbi så lagade vi middag och spelade GalenPanna. Kul :)

Idag gör jag dock vad jag hade tänkt göra hela helgen; ligga på soffan och inte göra någon nytta alls. Man behöver sådana dagar också. Vad har ni gjort i helgen?

Likes

Comments

För att vara hundvakt fick jag faktiskt sovmorgon. Tyra väckte mig inte förrän vid sju, vilket är sent för att vara henne.

Sedan dess har jag kollat på Gossip Girl. Jag köpte ju alla säsonger i somras och tänkte att idag var den perfekta dagen att börja kolla. Hittills har jag sett fyra avsnitt och jag är inte fast än men serien är ändå helt okej.

Lite pannkakor och en sovande Kita på det så blev det en väldigt trevlig lördagsmorgon! Vi får se om jag gör någon nytta senare eller om det blir en slödag. Jag skulle tippa på det senare alternativet... ;)

Likes

Comments

God morgon!

Det här med att gå upp klockan jättetidigt varje dag för att hinna med bussen har sina fördelar. Himmelen ät nästan alltid fantastisk. Uppe vid mig glödde solen alldeles rött! Det är ganska mäktigt att gå/åka buss i dessa fenomen som formar sig på morgonhimlen.

Idag börjar jag 8:15 och slutar inte förrän 15:55. En lite väl lång dag så här på en fredag om jag får säga det själv. Dock så har vi totalt tre timmar och fyrtiofem minuters håltimma. Det borde väl kanske kännas skönt men ärligt talat känns det mest jobbigt. Vi har typ problem med att fördriva en timmes lunchrast... Haha. Men jaja, det kanske få bli lite plugg.

Jag är hemma själv hela helgen också. Resten av familjen är på innebandycup medan jag och hundarna är hemma och myser (läs: hundarna väcker mig vid sex varje morgon och håller mig vaken halva natten. Haha, inte riktigt så men...). Det lär ju bli mycket frysmat och om jag skrällar kan det även bli lite städning. Vi får väl se vad som händer :)

Vad gör ni i helgen? Någon som har mer spännande planer än mig?

Likes

Comments

Jag fick ett ryck i förrgår och bestämde mig för att baka! Dessutom bestämde jag mig för att testa ett nytt, lite mer komplicerat recept (jämfört med de jag brukar baka). Dock orkade jag bara göra halva receptet... Men det blev sjukt gott ändå!

Detta är alltså chokladmuffins med kolakräm och mörk choklad. Muffinsen är väldigt kladdiga (smakar typ som kladdkakemuffins) och smälter verkligen samman med kolan när man tar en tugga. Receptet hittar ni här.

Likes

Comments