VECKANS LISTA - VECKA 24

En bild från ett inlägg tidigare i vecka där visar de tre senaste bilderna ur min kamerarulle, har ni missat det inlägget så hittar ni det HÄR.

V E C K A N S

V E C K A N S - H I S S :

Det fina kompishänget jag fått under veckan, jag har spenderat tid med både Sanna, Josefin, My (och idag Frida) vilket verkligen ger mig så mycket kraft och motivation till ett friskt och harmoniskt liv. Glimtar från alla dessa stunder kommer ni såklart att få ta del av här inom kort.


V E C K A N S - S E R I E :

Jag svepte snabbt alla 3 avsnitt ur minidokumentärserien "Att rädda ett barn" på Svt Play. En sevärd dokumentär som är både förvirrande, hemsk och intressant! Lägger en direktlänk till första avsnittet HÄR för er som vill kika eller läsa mer om den.


V E C K A N S - H Ä R L I G A :

Jag fick minsann hem ett pressutskick!

Ni som följer mig på Instagram ("myidajohansson") har redan fått en tjuvkik via "my stories", men skulle ni ha missat det så kan jag hinta om att det även kommer komma bilder av innehållet i ett inlägg snart.


V E C K A N S - Ä T B A R A :

Jordnötssmör, ja det förhöjer minsann alla möjliga frukost/mellanmålsrätter. Perfekt att toppa både gröt, smootiebowls, frukt eller granola med!


V E C K A N S - " G Ö R A ” :

Att ta lilla Sniff till veterinären för sista dosen av grundvaccinet, den punkten kunde jag checka jag av i fredags! Nu är hjärtat alltså både färdigvaccinerad (för detta året) och chippad. Känns bra i själen!

-

Vad är era veckans?

K R A M

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
Alltså jag önskar jag gillade jordnötssmör. Har verkligen försökt 🙈❤️
nouw.com/frulindhamn
myjjohansson
myjjohansson,
Åh det som är så gott!😍 Ja du går verkligen miste om en god topping! Men det finns ju dock även andra sorters nötsmör som man kan använda på samma sätt, tex mandelsmör, har du testat det?😄❤️
nouw.com/myjjohansson
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Bra vänner ger verkligen mycket energi och kraft, de ska man ta vara på i massor! ❤️ Skönt att ha vaccineringen och chippet på Sniff gjord också, lillen ❤️ Kram!
nouw.com/emmaengstrom
myjjohansson
myjjohansson,
Helt rätt Emma, helt rätt! Och du vet du vad, DU verkar verkligen vara en sådan person❤️ Ta hand om dig och ha en superfin dag vännen, glöm inte hur fantastisk du är! Blir så himla glad av alla dina fina kommentarer du lämnar här hos mig❤️
nouw.com/myjjohansson
Johannagrahn
Johannagrahn,
Jordnötssmör är livet, bästa 😋😋
nouw.com/johannagrahn
myjjohansson
myjjohansson,
Visst är det!?😍 Har alltid en burk hemma, använd flitigt kan jag meddela!☺️
nouw.com/myjjohansson
happyM
happyM,
Åh alltså jag äter i stort sätt aldrig jordnötssmör, men borde definitivt köpa hem det!!! Kram fina du ❤️
nouw.com/happym
myjjohansson
myjjohansson,
Åh men JA det borde du!! Det är verkligen grymt gott att toppa gröten eller pannkakorna med, mums!!😍 stor kram vännen, ha en jättefin dag! ❤️
nouw.com/myjjohansson
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Jag hoppas verkligen att du haft en jättebra midsommar fina My! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
myjjohansson
myjjohansson,
Tusen tack finaste Emma, jag hoppas så att din också varit fin, det är du värd alla gånger om❤️
nouw.com/myjjohansson

MISSA INGET - PRENUMERERA!

Instagram @myidajohansson