SÖNDAGENS FILMJOBB; BEHIND THE SCENES

Godingar!

- I N S P E L N I N G - P Å G Å R -

Gårdagen var minsann en lång och händelserik söndag, på min agenda stod nämligen filmjobb i Småland. Brudbutiken Dreamwear Bridal Ljungby hade anlitat mig för att spela in deras reklamfilm, (vilket såklart var hur roligt som helst), och igår var det alltså dags för själva inspelningen att gå ur stapeln, så kul!

Eftersom butiken ligger i Småland hade jag en bit att åka då jag ju bor i Skåne, men lyxigt nog hade jag en fantastisk hjälpreda/assistent med mig dagen till ära; nämligen min vän Frida! Inte nog med att jag alltså fick sällskap hela bilturen, Frida hjälpte mig även att uppdatera Instagram-Stories och att knäppa av backstage-bilder under inspelningens gång, (hon fick dessutom hoppa in som "handmodell" när det var dags att klinga champagneglas haha!)

Några timmar och tagningar senare var vi klara, lite trötta men himla peppade och nöjda över vad vi rott i hamn under dagen. Nu är jag verkligen grymt taggad på att få börja klippa och skapa, det kommer bli hur kul som helst även om det såklart innebär mycket jobb och tid. (När filmen väl är färdigställd och butiken godkänt alltihop kommer jag givetvis ge er en länk så att ni också kan kika på resultatet).

Efter en stunds kramande och pratande med de inblandade, inte minst med Inge som äger butiken (en såå fantastisk person, glädjespridare deluxe!) var jag och Frida redo att rulla vidare. Första stoppet på hemfärden blev Espresso House och på våra tallrikar hamnade vars en varm Focaccia med smarrig fyllning.

- F O C A C C I A x2 -

Vi hittade en bra fönsterplats där hösten verkligen gjorde sig påmind utanför rutan. Här satt vi faktiskt en bra stund, tillräckligt länge för att även beställa in vars en varm dryck efter att de smaskiga mackorna hamnat i våra magar; Frida tog en Chai Latte och jag en Cappuccino!

Färdigfikade och klara packade vi in oss i bilen och fortsatte turen tillbaka till Skåne. Vi hann prata om allt möjligt medan det småländska landskapet susade förbi och så småningom ersattes av det skånska.

Kram

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Alltså åh vad roligt!! Drömjobbet ju <3 nouw.com/evelinarou
myjjohansson
myjjohansson,
Åh ja du det är verkligen ett drömjobb på många sätt!😍🙏🏼 <3 nouw.com/myjjohansson
celinelundqvists
celinelundqvists,
Alltså så spännande! Vilket otroligt roligt jobb!nouw.com/celinelundqvists
myjjohansson
myjjohansson,
Ja eller hur!? SÅ kul!!😍nouw.com/myjjohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

MISSA INGET - PRENUMERERA!