MAJSEN FYLLER 27 ÅR + DAGENS

Godmorgon!

Min fina kompanjon, nära vän och kreativa kollega ”Fotograf-Maja” fyller 27 år idag, hade jag haft någon sångröst så hade hon absolut fått en ”ja-må-hon-leva-trudelutt” av mig dagen till ära. Men, så kul ska vi inte ha det! Något hon däremot ska få är massor av värme, (och på lördag även en stor stor grattiskram; då vankas det nämligen firande!)

4:e december innebär för just min del dock varken en ny sifferkombo eller grattis, men den behöver inte vara tråkig för det! Nej faktum är att jag har en skojig dag framför mig, först ut är ett tidigt arbetspass på skolan (jag öppnar fritidsverksamheten 06.30 och slutar sedan vid 13).

Därefter ska jag hem, packa med mig kameran och bege mig till kund för nyföddfotografering... SÅ, så mysigt!

Nu säger jag än en gång grattis till Majsen, tänk att jag har turen att få ha henne i mitt liv! Ja jag tror minsann bilderna ovan talar för sig själva, tillsammans blir vi både knasiga, glada och kreativa... vilken lycka!

Kram

Gillar

Kommentarer

Lightworkers
Lightworkers,
Fantastiska bilder! <3 /L nouw.com/lightworkers
myjjohansson
myjjohansson,
Tusen tack härliga ni/du! Ha nu en magisk dag!! Stor kram <3 nouw.com/myjjohansson
happyM
happyM,
Åhhh stort grattis till henne!!! Men alltså WOW vilka bilder?!!??!??!?! ❤️❤️ Stor kram finaste ❤️nouw.com/happym
myjjohansson
myjjohansson,
Jaa grattis till Majsen, världen knasigaste kollega och vän är hon😍🙏🏼❤️ Och jag älskar också bilderna, de visar verkligen hur vi är när vi jobbar/hänger med varandra😂😍❤️ Många många kramar till dig goding❤️❤️nouw.com/myjjohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

MISSA INGET - PRENUMERERA!