LÖRDAGENS STRÖMAVBROTT & SPONTANA HÅRFIX

F I N A - N I

Jag hoppas att ni vaknat upp till en riktigt go söndag, utanför mitt fönster är ligger ett tunt täcke utav vit dimma och förmodligen är det ganska kyligt. Jag är med andra ord rätt nöjd över att ligga kvar i sängen med en kopp kaffe och gosiga filtar.

Igår hade jag en jättehärlig dag som boostade min energi till max. Strax efter 14 hämtade jag nämligen upp min vän Sanna på stationen i Höör och satte oss på Café Old Fashion några gator bort, beställde vars en magiskt god morotskaka (och kaffe såklart) som vi mumsade i oss på fikets uteservering.

Uteserveringen må vara den gulligaste någonsin, själva cafét är som ett bostadshus och sedan har de alltså sin uteservering i trädgården under äppelträd och krispig himmel; urmysigt.

Efter vår höstliga fika körde vi vidare till City Gross för att handla middag till kvällen, när vi spatserade där bland alla hyllor råkade vi dessutom slänga ner några paket hårfärg till Sannas hår i varukorgen, hoppsan!? Det visade sig dock vara ett vinnande koncept för en mysig lördagskväll; färga hår, käka gott och en go spellista i bakgrunden... Jag menar; hur bra låter inte det?

Lite strömavbrotts-incidenter bjöd kvällen också på, men vi hade värmeljus och högtalaren var passande nog fulladdad så det ordnade upp sig rätt bra må jag säga.

K R A M

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åhhhhhh vad mysigt <3

nouw.com/happym
Hilma
Hilma,

Det kan vara lite mysigt med strömavbrott när man får tända lite ljus och hitta på annat istället 😊 <3

nouw.com/hilma
Ingajohansson
Ingajohansson,

MISSA INGET - PRENUMERERA!

Instagram @myidajohansson