HMUA - RESULTAT - PLÅTNING MED CLARA FRIHOLM

Makeup/hår utav mig

Fotograf: Maja Lindberg (Majas Foto)

Modell: Clara Friholm

-Look nr. 1-

-Look nr. 2-

Godingar!

Minns ni att jag och Fotograf-Maja plåtade modellen Clara Friholm för ett tag sedan? Om inte så finns ett backstageinlägg från denna dag här.

Plåtningen bestod av två looks, varav andra ombytet/stylingen fick ske på plats i bilen (glamoröst va?)

Första outfiten var en kombo av slitna jeans, en enkel vit tröja och en kappa i jordnära toner. Till detta gjorde jag en matt sminkning med något rosa/beiga toner i ögongloben, håret vågade jag sedan till med en tydlig mittbena som sällskap.

Vackra Dalby Stenbrott var platsen där vi plåtade av första outfiten, först nere vid vattnet med klipporna som bakgrund, och därefter uppe på klipporna. Vackert.

Omstylingen till look nummer två skedde som sagt sedan smidigt och lätt i bilen. Clara bytte om till en annan tröja+kappa som gick mer åt det klassiska hållet än de första. Tillsammans med en halsduk i nyansen ”dusty pink” fick vi till en riktigt bra balans mellan stilarna ”classy” och ”down to earth”.

Håret slängde jag bak i en lös låg knut och på läpparna applicerade jag ett transparent gloss. Ögonsminkningens redan rosaaktiga skugga passade väldigt fint till halsduken, tonerna möttes på mitteln.

Vi förflyttade vi oss från klipporna till det öppna för denna outfit. Denna look plåtade vi nämligen av på en en kal och tom äng, klockrent enligt mig.

Vad tycker ni om resultatet?

Kram

Gillar

Kommentarer

Hannativeskog
Hannativeskog,
Så otroligt fina bilder 😍nouw.com/hannativeskog
myjjohansson
myjjohansson,
Tusen tack!😍nouw.com/myjjohansson
EmmSödergren
EmmSödergren,
Jättefina bilder!! <3nouw.com/emmsödergren
myjjohansson
myjjohansson,
Tack fina du, fotografen Maja Lindberg är grym på vad hon gör!😍 Kram! nouw.com/myjjohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

MISSA INGET - PRENUMERERA!