HELT ÄRLIGT... MELLANÅLDER & NORMER...

Godmorgon!

Fredag, fredag, välkommen som tusan!

Helgen ligger en arbetsdag bort och jag ser redan varmt fram emot både sovmorgon, smarrig helgfrulle och härliga planer!

På schemat för morgondagen står först jobb i form av gravidfotografering (kring lunchtid), kvällen bjuder senare på inflyttningsfest hos en vän som köpt hus tillsammans med sin sambo.

Ska jag vara helt ärlig så kan jag fortfarande inte riktigt förstå att vi (jag och många av mina vänner som är runt 23, 24 år), är i den åldern där det inte längre upplevs som ”konstigt” (enligt normer och samhälle) om en skulle köpa hus, skaffa barn eller förlova sig, samtidigt som det heller inte är ”konstigt” om en backpackar, bor i studentkorridor och bara tar dagen som den kommer!

Det är liksom någon form av mellanålder, förstår ni hur jag menar? Någon som kan känna igen sig i mina tankar?

Hur gamla är förresten ni och vart i livet befinner ni er för tillfället?

Kram

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Jag är 31 och känner att jag har passerat mellanåldern. Jag hade inte känt mig bekväm med att dra på en festresa(även om min kusin som är i samma ålder som jag gjorde det i somras) utan det känns överlag att det ska vara mindre YOLO och lite mer "seriöst" liksom.
När det gäller relationer upplever jag att det känns lika ok att vara singel som att ha man och barn i min ålder, kanske beror på att det i min bekantskapskrets finns så många olika former av relationer alltifrån ensamstående mammor till singlar.
nouw.com/jossustravelpics
myjjohansson
myjjohansson,
Åh vad tråkigt att höra att du känner så, dessvärre tror jag inte att du är ensam om det! Jag tänker däremot att du ska göra PRECIS som du vill och strunta i de så kalla de normerna från samhället, skulle det vara så att du vill åka på en festresa, DO IT! Jag har vänner i samma ålder som du och kan hålla med dig om relationsbiten! Där är det fortfarande en blandning mellan både singlar, mammor och gifta!☺️ Tusen tack för att du tog dig tid att dela med dig om dina tankar och erfarenheter, så intressant att få ta del av! Stor kram!🙏🏼nouw.com/myjjohansson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Förstår VERKLIGEN vad du menar! Tycker också att det blir en riktig stress. är man 30+ är hus och barn målet (generellt), är man 18 är det resegrejen. Men här i mellanåldern är det lite som att man ska ha och sträva efter båda.... Anyways, du är grym!! Hoppas du får en magiskt bra Fredag ❤️❤️❤️nouw.com/matildaberlin
myjjohansson
myjjohansson,
Håller med dig Matilda, du och jag är ju dessutom i cirkus samma ålder och upplever nog det mesta ur liknande vinklar! Och du, DU ÄR GRYM! Världens största kram till dig hjärtat ❤️❤️❤️ nouw.com/myjjohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

MISSA INGET - PRENUMERERA!