HÄR SER NI RESULTATET! (+ SALONGTIPS)

Fina ni!

För exakt en vecka sedan var jag äntligen hos frisören och fick håret fixat, resultatet ser ni ovan! Jag älskar det, salongen vet alltid precis vad jag vill ha.

Mitt hår är väldigt ljust och kallt i sig själv, men jag trivs ändå bäst när det är ytterligare snäppet ljusare och kallare.

Det vi (min fina frisör Karro) gjorde, var alltså att lägga i ljusa och väldigt tunna slingor, samt nyansera alltsamman i en kallare ton. De slitna topparna klipptes såklart också bort vilket var galet skönt! Det blev helt enkelt ett gäng timmar i frisörstolen vilket jag njöt till fullo av.

Faktum är att jag ofta får frågan om vilken frisörsalong jag rekommenderar (eftersom jag jobbar inom samma bransch). Jag svarar alltid samma sak och det är just "Ernst & Victoria Hårvård", de håller toppklass!

Bor ni i Skåne så är det alltså helt klart värt att gå hos dessa grymma tjejer, de är otroligt kunniga och duktiga på sin sak.

-

Ha nu världens bästa fredag fina ni, ta hand om er och se till att spendera dagen/kvällen precis så som ni vill och känner för!

Kram

Gillar

Kommentarer

mollysvedin
mollysvedin,
Blev ju superfint!nouw.com/mollysvedin
myjjohansson
myjjohansson,
Tusen tack fina Molly!! 😍 nouw.com/myjjohansson
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Wow, så himla fint.nouw.com/jossustravelpics
myjjohansson
myjjohansson,
Åh tack så mycket!!🙏🏼 Kram! nouw.com/myjjohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

MISSA INGET - PRENUMERERA!