BACKSTAGEBILDER - PLÅTNING MED CLARA FRIHOLM

Godingar!

Jag hoppas att ni haft en fin tisdag än så länge, min har varit bra, jag har jobbat och nu ikväll är det dansstudion som gäller! Det är dock är det inte denna dag som detta inlägg kommer fokusera på, nixpix -jag tänker nämligen backa bandet tillbaka till i lördags!

-

I lördags mötte jag nämligen upp Fotograf-Maja i min lilla smink-& hårstudio för att förbereda inför plåtningen vi skulle ro i hamn senare samma dag. Modellen Clara Friholm (från Nordic Models Agency) kom vid 11 och då satte jag igång med makeup och hår på pinglan (som för övrigt bara är 16 år men redan avverkat modelljobb i såväl Italien som Portugal -imponerande!)

(Clara var faktiskt även vinnaren av sista lucka i adventskalendern jag och Maja hade tillsammans i december, det var alltså denna vinst, d.v.s. en stylad fotografering, som vi sett till att boka in dagen till ära!)

Vid 13-tiden var Clara färdigfixad och vi förflyttade oss från sminkborstar och locktänger till bilen som körde oss mot Dalby Stenbrott. En grymt vacker plats här i Skåne, jag menar -titta bara på tredje bilden!? Hur sagolik är inte miljön?

Majsen levererade som vanligt och resultatbilderna kommer ni att få ta del av inom kort, då kommer även mina tankegångar kring sminket-& hårstylingen inför just denna plåtning. Så småningom kommer även en vlogg från denna härliga och kalla dag!

-

Ha nu en fin tisdagskväll hörrni, massvis av kärlek!

Kram

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Men STORT grattis till henne ❤️ Omgivningarna ser helt magiska ut 😍 Är så spänd på resultatet! Får en känsla av att bilderna blev otroligt lyckade 💕 Kram!nouw.com/janielindahl
myjjohansson
myjjohansson,
Ja men visst är det magiskt vackert!?😍 Resultbilderna kommer snart och jag har exakt samma känsla som du gällande dem (plus att jag fått tjuvkika lite redan😉) stor kram vännen!❤️💓nouw.com/myjjohansson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså WOOOOOOW! *speechless* <33nouw.com/matildaberlin
myjjohansson
myjjohansson,
Åh, ska bli kul att få dela med mig av resultatbilderna sen!!😍 KRAM😍❤️nouw.com/myjjohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

MISSA INGET - PRENUMERERA!