3 SENASTE FRÅN KAMERARULLEN

G O D I N G A R

De senaste två veckorna har bjudit på ett gäng glimtar som jag inte hunnit visat er, bland annat stunden på bilden här under. Jag och min vän Frida möttes upp i Malmö och åt glass, vi båda var nyfikna på Marabous nya strut med smak av apelsinkrokant. Den får absolut godkänt, men inget som klår Magnums sommarnyheter!

Veckan bjöd även på en överraskning i form av ett stort paket... Kan ni gissa vad som fanns i? (Ni som följer mig på Instagram [ "myidajohansson" ] har ju dock redan fått en tjuvkik via "my stories"). Lilla Sniff var i alla fall lika nyfiken som jag och hoppade upp i lådan så fort hon kunde! (Det kommer komma upp bild på innehållet senare i veckan, men tills dess får ni gissa i kommentarsfältet...)

Förra helgen blev det gofika för hela slanten, jag träffade min fina vän Sanna och efter lite strosande på kullerstensgatorna i Malmö så slog vi oss ner på Espresso House med vars en kanelbulle och en "Cold Brew". Smarrigt värre! Även nu i söndags träffade jag faktiskt godingen, då bytte vi dock ut Espresso House mot Condeco och kanelbullen mot morotskaka, en väldigt fin eftermiddag blev det.

Vad visar era senaste bilder i kamerarullen?

K R A M

Gillar

Kommentarer

Anngelic
Anngelic,
Haha det är nått speciellt med katter och kartonger 😃
//Ann
nouw.com/anngelic
myjjohansson
myjjohansson,
Haha ja visst är det😂 allt som de kan krypa in i tycker de är spännande och kul🌼 Kram!
nouw.com/myjjohansson
jenniferliindqvist
jenniferliindqvist,
Jättetrevligt att ta en fika ju! 😊
nouw.com/jenniferliindqvist
myjjohansson
myjjohansson,
Supertrevligt!😄
nouw.com/myjjohansson
Emma Engström,
Men oj vad nyfiken jag blev nu på överrsakningen, hallå inte okej haha! Vilka mysiga ögonblick från kamerarullen alltså, så fint <3 KRAM!
nouw.com/emmaengstrom
myjjohansson
myjjohansson,
Jaa du jag var minsann också himla nyfiken när jag fick hem en sådan här stor kartong!!🙈🙈 Överraskad och fylld av värme! KRAM!! <3
nouw.com/myjjohansson
felicia,
Jag har också varit nyfiken på den glassen! Ska nog testa den i veckan! 😊
feliciahblogg.webblogg.se
myjjohansson
myjjohansson,
Åh ja men det tycker jag absolut att du ska göra Felicia! 😃 Den är supersmarrig!
nouw.com/myjjohansson

MISSA INGET - PRENUMERERA!

Instagram @myidajohansson