Header

​Har ni inte testat grönkålschips GÖR DET! Supergott och jättenyttigt. Mamma har börjat göra "pizza" på tortilla bröd med chevre, walnötter och grönkål som ni ser till höger. Också riktigt gott. 

Likes

Comments

Har den senaste veckan inte bloggat eftersom det varit lov och jag haft annat för mig. Har bland annat gått klart min Badvakts utbildning och fick därefter jobb som Badvakt på Åby Badet så har jobbat där några gånger redan. Himla rolig arbetsplats faktiskt!!
I början av lovet tog jag och Axel och åkte upp till Farmor och kusinerna i Kumla och firade påsk där. Var fruktansvärt skönt att släppa plugget och jobbet lite och bara åka långt ifrån det och slappna av.

Likes

Comments

Tänkte att jag ska göra tre inlägg från min Mexico resa, en från Cancun, En från Tulum och en från Playa Del Carmen! Ska försöka skriva med så mycket som möjligt av vad vi gjorde för jag vet att några av mina kompisar vill åka till Mexico efter studenten och då är det ju en perfekt guide.

Julafton blev inte riktigt en vanlig julafton för oss förra året. Istället för paket, köttbullar och kalle anka reste vi kl 05 Landvetter-Frankfurt- New York- Cancun . 27 timmar senare var vi framme och julafton även slut.

Här har vi hotellet vi bodde på & den fina utsikten!

Och asså KOLLA bara på alla matbilder. Detta är enbart från Cancun som vi bara stannade i två dagar. De stora glasen kommer från en resturang som blev vår favvo som ligger gatan bakom alla nattklubbar. Dessa stora klasen bar servitörerna på huvudet ut och ställde ner på bordet och vår servitör hade 6 stycken balanserande på huvudet !! Så himla sjuk upplevelse!

 Maten bestod mest av mexicansk tacos med massor av guaccomole servitörerna ställde sig bredvid borden och mosade ihop. Även massa hot pans som är att maten kommer in fräsande på en varm järntallrik där det finns massa grönsaker, biff och kyckling som man sedan gör till tacos. 

Stranden var helt sjuk och jag ångrar verkligen att vi inte fotade mer här, men eftersom man var så blek var det inte jätteroligt att vara med på bild faktiskt. Någonting som var lite synd var att under de veckorna vi var i Mexico kom en algerblommning inspolad in över stranden och la sig som en "mur" som längst upp på den högra bilden. Dessa algerblommningar kan man tyvärr inte undgå utan dom kommer spolas in lite när som egentligen. Men på vissa ställen var det ändå helt tomt och ni ser ju hur fin sanden är!!

​Efter två dagar här var det dags att åka till ett nytt ställe, Tulum. 

Likes

Comments

Igår kl 12 kom klassisarna hem till mig på brunch. Det var så himla mysigt verkligen, man tröttnar aldrig på de tjejerna.
Fick ett par väldigt uppskattade gråa Adidas som jag önskat mig & av tjejerna i lördags fick jag en Aqua Limone tjocktröja. Väldigt bra presenter från väldigt bra kompisar!

Likes

Comments

​Idag är jag ganska slut efter en del dags jobb i simhallen och från gårdagen. Hade tjejerna över på lördagsmys och vi satt verkligen bara och pratade & åt i sex timmar. Himla mysigt var det!

Idag ska jag sova tidigt för att imorgon fixa iordning inför födelsedagsbrunchen jag har för klassisarna :)) 

Likes

Comments

​Frukost på Da Matteo när solen skiner! 

Likes

Comments

Om ni har tid senare delar min kompis Sara ut goodiebags från Celsius vid Design Only i Nordstan vid 18.00
Så ta er dit tidigt för att garantera en goodiebag!!

Glöm inte följa henne på instagram för mer update!! @FITNESS_SARAS


Likes

Comments