Contains affiliate links

Jeg nok ikke alene om å sitte å ønske seg nye klær til sesongen som stormer mot oss. Jeg sitter konstant og ser på gensere, bukser, sko osv. Jeg får ikke nok. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å kunne ta på meg en tynn jakke med joggesko, og sette sammen fine antrekk uten å tenke på at det er for kaldt eller at det ikke passer til årstiden. Jeg har funnet er del ting jeg ønsker meg, og tenkte jeg kunne dele det med dere.


Body finner du her.

Buksa finner du her.

Skoene finner du her.


Skoene finner du her.


Ryggsekk finner du her.

Belte finner du her.

Likes

Comments

Livsstil

Jeg personlig er møkka lei å spise en kjedelig brødskive med gulost til frokost. Derfor har jeg funnet tre frokost alternativer som er veldig sunne og gode. Jeg har prøvd alle disse tingene før og syntes det er kjempegodt. Denne uka har jeg planlagt å teste ut masse forskjellige sunne alternativer og jeg tenkte jeg kunne dele oppskrifter og sånn med dere om jeg får til å lage det og om det blir godt.

Avokado toast med egg

Chia pudding

oppskrift finner du her .

Smoothie

Likes

Comments

Hei og god søndag folkens! I dag går dagen til bare lekser, blogg og avslapping. Siden det heller ikke skjer noe spesielt i dag dropper jeg å sminke meg. Jeg tenker det er viktig å gå iallfall en til to dager i uken uten sminke. Bare det å la huden puste litt og kunne gni seg i ansiktet er veldig deilig innimellom. Jeg elsker sminke og derfor syntes jeg det iallfall er viktig å gå uten sminke innimellom. Siden jeg er så glad i det bruker jeg ganske mye og kan sminke meg opp til flere ganger om dagen. Det er ikke det beste for huden så jeg passer også på å gi huden min litt luft og vasker den godt.

Husk: Huden har du hele livet. Ta vare på den!

Likes

Comments

Contains affiliate links Klær

I dag da jeg våknet fikk jeg en kjempestor trang til å unne meg en ny genser eller noe annet. Jeg gikk inn på nelly.com som jeg faktisk ikke har bestilt noe fra før og gikk igjennom salget de har. Det er jo ingen hemmelighet at jeg er glad i hvite klær, med tanke på at klesskapet mitt er dekket i hvite klær. Og da er det heller ikke en overraskelse at jeg fant meg en hvit genser i dag og. Det er bare det at jeg syntes hvit er så greit å bruke til alt med tanke på at det passer til absolutt alt.


Genseren kan dere finne her

Likes

Comments

Livsstil

Som dere alle vet var det valentines day i går. Siden dette er første gang jeg har hatt en å feire dagen med gjorde vi litt ut av det. Jeg og Sondre går i samme klasse så jeg tok med en hjerte formet brownie for å gi en liten oppmerksomhet. Senere på dagen kom han på besøk. Han hadde med verdens søteste valentines gave til meg, noe jeg virkelig ikke hadde forventet siden vi ikke hadde snakket så mye om det.

Senere lagde vi pizza til middag og hadde brownies til dessert. Alt i alt var dagen veldig rolig og koselig.

Likes

Comments

#nouw30daychallenege 29/30

Den siste tiden har jeg blitt veldig glad i det minimale, hvite og enkle. Derfor har jeg også prøvd å gjøre om feeden på instagram og hvordan bildene her på bloggen skal redigeres. Siden dette er ganske forskjellig fra hvordan jeg redigerte før tenkte jeg å vise dere hvordan jeg redigerer bildene mine.

VSCO

Filter: HB1 12,0

Exposure: - 1,0

Contrast: + 2,0

Saturation: - 4,0

Temperature: - 3,0


Likes

Comments

På fredag er det bare to uker til vi reiser til vi reiser til Hamburg, og jeg gleder meg mer enn noe annet til å komme ut av hverdagen. Jeg gleder meg til å se selve byen siden jeg aldri har vært der. Det blir også gøy og se i butikker og ikke minst ta bilder. Jeg følger mange instagram jenter som bor der og tar helt syke bilder med fin arketektur i bakgrunnen.

Nå har jeg sitti lenge på mobilen min og gått gjennom bilder fra mine forrige turer og det gir meg enda mer reisefeber. Det skal bli så deilig å oppleve nye ting og bruke penger jeg har spart opp på ting jeg vil ha.

Bilder fra forrige Londontur

Likes

Comments

#nouw30daychallenege

27/30

I dag på skolen fikk vi informasjon om påbygg. Påbygg er da et år man tar etter to år på en yrkeslinje på vgs. Påbygg er da for de som ikke vil ta fagbrev og heller vil ha studiekompetanse. Jeg valgte en yrkeslinje når jeg skulle videre fra ungdomsskolen og har angret siden haha. Jeg fant fort ut at jeg ikke vil gå fagbrev veien og vil heller ha generell studiekompetanse. Derfor dro jeg på sånn informasjonsmøte for å høre litt om snitt og krav som ga med motivasjon til skolen. Siden jeg ikke har interesse eller lyst til den veien jeg tar nå har motivasjonen min gått ned utrolig mye og det samme har karakterene mine. Jeg har seriøst nesten ikke jobba med skole siden skolestart.

På dette møtet fikk jeg da vite at det er vanskelig å komme inn og man må ha gode karakterer. Dette åpnet øynene mine og fikk meg til å skjønne at jeg må prioritere skole mye mer enn det jeg har gjort i det siste. Jeg må rett og slett skjerpe meg med skole instillingen min. Heldigvis har jeg såpass mye igjen av dette halvåret så jeg faktisk har en sjanse til å forbedre karakterene mine så jeg kommer inn på påbygg.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

#nouw30daychallenege
26/30

Nå nærmer bursdagen min seg stormskritt, og jeg blir 18. Med tanke på at det er en viktig bursdag for meg har jeg begynt å planlegge hvordan jeg skal feire. Derfor har jeg begynt å søke litt på Pinterest etter ideer. Det er så utrolig mye fint jeg finner så nå begynner jeg å gleder meg til å gjøre alt klart til dagen min.

Likes

Comments

#nouw30daychallenege
24/30

I dag har jeg vært utrolig mye frem og tilbake. Jeg våknet i dag hjemme hos kjæresten min og spiste frokost med han. Deretter møtte jeg Anna i byen for vi skulle en tur på senteret og kjøpe inn litt småting. Deretter snakket vi om å kjøpe inn litt mat, og vi klarte ikke å bestemme oss om vi skulla ha sushi eller Mc Donalds. Derfor bestemte vi oss for å kjøpe begge hahah. Senere i dag skal vi på kino og se den nyeste fifty shades filmen. Og jeg gleder meg så sykt til å se slutten av serien.

Likes

Comments

#nouw30daychallenge

23/30

Hei! Jeg snakket litt med kjæresten min om blogginnlegg jeg kan legge ut og han sa at jeg kunne blogge om hvor jeg ser meg selv om fem år. Hvordan jeg ligger an i utdannelse, hvor jeg bor, om jeg har noen dyr osv. Dette syntes jeg faktisk var en veldig god ide fordi dette kan også gi meg muligheten til å reflektere litt over hvor jeg vil med livet mitt.

Når jeg ser for meg livet mitt om fem år ser jeg for meg at jeg er ferdig eller holder på med en utdanning innenfor økonomi eller markedsføring eller noe sånt. Helst bor jeg i et annet land eller en annen by enn Drammen. Jeg er jo 23 år om fem år så jeg håper jo jeg har flyttet hjemmefra og kommet meg vekk fra denne byen jeg begynner og bli litt lei av. Det hadde jo vært veldig gøy å flytte til enten Oslo, Bergen eller Trondheim. Selvfølgelig håper og vil jeg at jeg fortsatt skal være sammen med samme person som jeg er sammen med nå. Om vi ikke bor sammen, at vi iallfall fortsatt er kjærester.


Hvor enn jeg bor og hvem jeg bor med vet jeg at jeg enten har en Bulldog som heter Oliver eller en katt som heter Chanel. Om fem år også har jeg kjøpt meg min egen bil. Jeg driver å tar lappen nå så jeg har en mål om å ha spart opp nok til en grei bil innen jeg er 23 år iallfall.Jeg vet at jeg skal ha reist til USA en gang til for det er så mange flere steder der jeg vil oppleve. I tillegg til USA vil ha dratt på noen syden reiser med venninner og kjæreste.

Dette er litt om hvor jeg ser livet mitt om fem år. Ting jeg vil gjøre innen da og litt om hvordan jeg tror livet mitt er forhåpentligvis.

Likes

Comments

#nouw30daychallenege

22/30

Hei! I dag da jeg sminket meg kom jeg på at det er lenge siden jeg har oppdatert dere med sminkerutinen min. Jeg bytter på hvordan jeg gjør sminken min hele tiden. Noen ganger elsker jeg å være så matt som mulig uten noe highlighter eller noe, og andre ganger esker jeg å være skinnende. Nå har jeg en periode hvor highlighter og bronzer er det viktigste for meg. Jeg tror kanskje det er fordi sola viser seg mer og jeg får en trang til å bruke bronzer så jeg ser litt brun ut haha.

Dette er dra produktene jeg bruker til hudsminken min. Fundationen jeg bruker er Makeup Mekka sin Ideal Skin Finish Liquid Foundation. Denne bruker jeg fordi den ofte er på salg som vil si at den er kjempe billig haha. Jeg bruker da også consealer, babypudder for å sette smiken. Deretter smeller jeg på litt bronzer, blush (som jeg har hatt for alltid, men den funker fett) og highlighter.

Brynsfargen jeg bruker er fra Makeup Mekka. Denne kjøpte jeg for sånn 30 kr. og den er like bra som Anastasia sin (den tørker faktisk ikke like mye ut som Anastasia sin heller) Også kommer det an på dagen om jeg bruker øyenskygge, men i det siste har jeg droppa det, så da tar jeg på mascara og jeg er sminket ferdig. Dette var da sminkeproduktene jeg bruker til hverdagsminken min.

Likes

Comments

#nouw30daychallenege

21/30

Okay folkens. I det siste har jeg vært utrolig dårlig til å prioritere bloggen. Noe som har gjort meg litt små lei meg. Jeg Har derfor bestemt meg for at jeg skal begynne å ta meg tiden til å ta ordentlige bilder og lage ordentlige innlegg. Innlegg som ikke bare tar meg 3 sekunder å lage. Jeg vil faktisk ta meg tid til å lage innlegg jeg er stolt over. Så i dag starter jeg med en liten "dagens antrekk".


Genser/ Vero Moda

Bukse/ Cubus

Klokke/ Polar

Jeg har forreste gjort om designet på bloggen. Og ja jeg vet jeg har gjort det mye i det siste, men nå har jeg faktisk funnet et design jeg trives med og jeg føler det passer til innleggene mine.

Likes

Comments

#nouw30daychallenge

20/30

Jeg kom til mamma i går kveld og hadde glemt sminken min. Derfor tenkte jeg og gjøre noe jeg så på youtube for en stund siden, hvor man bare skal bruke sminken man finner i moren sin sminkepung og gjør det beste ut av det. Jeg og mamma bruker iallfall helt forskjellig mengde sminke og helt forskjellige farger i ting. Så dette var litt morsomt å teste ut. Det første jeg la merke til med mammas sminkepung var at blenderen hennes var knusktørr og hun ikke hadde setting pudder.

Foundationen og consealeren hennes var helt greie, men hun hadde ikke pudder så jeg fikk ikke satt det så det bli matt. Etter jeg brukte tusen år på å gjøre det så tørt som mulig begynte jeg meg bronzer. Som forresten var alt for varm for min smak. Jeg liker at bronzeren er kald for det føler jeg ser best ut på ansiktet mitt. Og denne bronzeren på et ansikt som ikke er satt ble flekkete og ikke noe fin. Jeg skjønner ikke hvordan mamma takler det.

Mamma hadde heldigvis samme bryn farge som meg så bryna ble sånn ca som de pleier. Mamma sin øyenskygge er veldig starten av 2000 - tallet farger, så jeg prøvde å gjøre det beste jeg kunne med fargene jeg hadde å jobbe med.

Det nederste bilde ser dere det ferdige resultatet. Som dere ser så ble det ikke helt forferdelig, men jeg må innrømme at min egen sminke er bedre å jobbe med og ser bedre ut hahah.

Likes

Comments

#nouw30daychallenege
19/30

Hei alle sammen! Jeg tok nettopp på meg treningstøy og lagde klart protein drikken min. Mens jeg gjorde dette kom jeg på at jeg ikke har blogget i dag og jeg tenkte med en gang at jeg kunne vise dere hvilket protein pulver jeg bruker til trening eller mellommåltider.

Favoritt smaken min er den jeg viser dere her. I caramel latte. Den smaker bedre enn kaffen man får på starbucks og jeg har også prøvd andre smaker og alle er kjempe gode.

Likes

Comments

Jeg har ikke gjort noe annet i dag enn å ligge i senga å slappe av med Sondre, så jeg tenkte jeg kunne vise dere hva jeg har lagt ut på Instagram i det siste. I morgen skal jeg få Sondre til å ta litt bilder av meg til et innlegg i morgen Haha.

Likes

Comments

#nouw30daychallenge
17/30

Herregud folkens vi er i Februar alt. Vi er i måned 2 av 12 og jeg tenkte jeg skulle fortelle dere hva jeg vil gjøre gjennom denne måneden her. Jeg fortalte dere for en god stund tilbake hva jeg ville gjøre i løpet av November, og jeg vil egentlig begynne med dette i starten av hver måned.

Jeg vil feire valentines day. Dette året er det første året jeg faktisk har en å feire denne dagen med, så i år vil jeg faktisk feire den på en eller annen måte.

Blogge hver dag. Selv om den 30 dagers greia jeg holder på med slutter denne måneden, vil jeg fortsatt blogge hver dag. Jeg har virkelig likt å blogge hver dag i det siste og det er noe jeg vil fortsette med helt klart.

Finne en bursdagsgave til meg slev. Jeg har bursdag i starten av mars og har planer om å kjøpe en ekstra fin gave til meg selv siden jeg blir 18 år. Jeg står veldig om et par sko, et belte eller en veske så vi får se hva det blir til.

Vise kjærlighet for de jeg er glad i. I det siste har det vært mye jeg må ha brukt tiden min på at jeg nesten har glemt bort familie, kjæreste og venner. Jeg føler det er tusen år siden jeg satt en kveld med pappa og så en film, eller at jeg har vært på en venninne kveld. Derfor er dette noe jeg vil prioritere denne måneden.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

#nouw30daychallenge
16/30

I dag tidlig var jeg rett og slett så trøtt at jeg faktisk lagde en hel mugge med kaffe. Jeg prøvde noe nytt når jeg lagde kaffen og jeg må bedre dele det med dere siden den var så god. Det jeg gjorde var å tilsette kanel og litt kakaopulver der jeg legger kaffepulveret.

Det er kjempe lett og utrolig godt.

Likes

Comments

#nouw30daychallenge
15/30

Jeg fikk et spørsmål om hvordan jeg fikk bloggen min som en app på mobilen min som jeg viste dere for noen innlegg tilbake. Dette tenkte jeg å vise som et innlegg fordi det er noe jeg bruker mye selv med nettsider og anbefaler til dere også.

Likes

Comments

#nouw30daychallenge

14/30

Jeg har en veldig naturlig hverdagsminke som jeg trives veldig godt med, men jeg har alltid hatt en liten kjærlighet for leppestift før. For en stund siden brukte jeg masse sminke, og da sier jeg MASSE sminke. Da mener jeg hele pakka som falske vipper og sånn, men selv om jeg ikke bruker like mye nå klarer jeg ikke å gi slipp på leppestift.

Leppestiften jeg bruker mest til hverdag nå er fra MAC i fargen Lustre. Den er veldig rød, men den er ikke sånn wow rød. Jeg liker bare måten den gir ansiktet mer farge.

Likes

Comments

#nouw30daychallenge
13/30

Jeg har vist dere masse sminke og klesfavoritter på denne bloggen, men jeg har ikke vist dere favoritter innenfor drikke eller mat osv. Så i dag tenkte jeg å vise dere min favorittdrikke. Som jeg har fortalt dere har jeg vært veldig glad i Pepsi Max, men jeg har kuttet det ned veldig og heller fått meg en ny favoritt innenfor drikkevarer. Nemlig Nocco sine energidrikker. Vi selger masse av det på jobben og jeg får innimellom med litt hjem. Jeg har enda ikke smakt alle smakene, men alle jeg har smakt hittil elsker jeg.
#noccosponsmegplis

Likes

Comments

#nouw30daychallenege
12/30

Nå er det kjempe lenge siden jeg har vist dere antrekket mitt, så det tenkte jeg å vise dere i dag

Bukse/ Lindex
Genser/ Gant
Sko/ Nike
Jakke/ match
Skjerfet rundt livet/ en fancy butikk i Finland
Bag/ Day Birger et Mikkelsen

Likes

Comments

#nouw30daychallenge 11/30

Jeg leste en del tips til hva man kan blogge om når man ikke ar noen ideer om at man kan blogge om ting vi bloggere gjør. Denne ideen syntes jeg virket veldig morsom, fordi jeg vet at det er mange bloggere der ut som sikkert kjenner seg igjen i de tingene jeg nevner her nå.

Kan ikke spise ute på restaurant uten å ta masse bilder. Hver gang jeg er ute å spiser med familie eller venner må jeg alltid ta masse bilder av maten, drikka og menneskene jeg er med om de ikke har noe i mot det haha. Jeg lar heller ikke de jeg spiser med røre maten sin før jeg har fått tatt de bildene jeg skal ta.

Tar alltid bilder av nye klær. Jeg har hatt som en vane siden jeg gikk i syvende klasse å ta bilde av de nye klærne mine. Dette har jeg ikke tenkt på faktisk, men når jeg spurte mamma hva som er typisk bloggere og meg sa hun dette.

Bruker familiemedelemmer som fotograf. Altså broren min, pappa og kjæresten min er mine faste fotografer. De har også lært seg hvordan jeg liker bildene og de begynner faktisk og bli skikkelig flinke til den fotograf "jobben" sin.


​ 

Sminker seg og kler seg fint bare for bilder. Jeg er beskrivelsen av latskap. Til vanlig på skolen bruker jeg joggebukse, men for bloggen pleier jeg å ta på meg de fineste antrekkene og sminker meg så jeg kan vise antrekket mitt. Som i dag da jeg kom hjem fra jobb sminka jeg meg og tok på et fint antrekk fordi jeg ville ta bloggbilder. Det ble dessverre for mørkt innen jeg var ferdig så jeg må gjøre alt om igjen i morra hahah.

Likes

Comments

#nouw30daychallenege

10/30

Bloggen min er en interesse jeg virkelig brenner for og vil bruke så mye tid til som mulig. Ikke bare blogger jeg, men jeg leser andre sine blogge også. For å få inspirasjon, fordi jeg rett og slett liker å lese blogger og fordi det er så mange flotte blogger der ute. Jeg tenkte jeg kunne dele med dere de bloggene jeg pleier å lese.

Først og fremst leser jeg bloggen til en av mine bestevenner. Hun heter Anna og du kan finne bloggen hennes her.

Jeg leser også Anette Hovland sin blogg. Hun har så utrolig mange innlegg hvor hun har så kule antrekk som får meg til å ville gå utafor komfortsonen min i min egen stil. Bloggen hennes finner du her.

Meg og Anna i London

Den tredje bloggen jeg leser en del er Josefine Eriksson. Bloggen hennes finner du her

Jeg klikker meg også en del innom stinablogg fra blogg.no også fordi hun skriver så mye tips og triks jeg liker å få med meg. Bloggen hennes finner du her

Dette er da de bloggene jeg leser mest. Jeg går jo selvfølgelig innom flere, men det er disse jeg sjekker så og si daglig.

Likes

Comments

#nouw30daychallenege 8/30

Hei alle sammen!

I dag har jeg rett og slett ikke hatt nok timer til å sette meg ned for å blogge ordentlig før nå. Så i dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere min lille «bloggmappe». Jeg har ikke alltid til å sette meg ned med pc’en og drive med å fikse bilder og sånn, så jeg har laget meg en skikkelig bloggmappe på mobilen hvor jeg har alt jeg trenger for å holde bloggen innenfor en viss standar. Dette inkluderer da min blogg, nouw sin app og redigeringsappene jeg bruker.

Likes

Comments

#nouw30daychallenege 7/30

Jeg sa til dere i går at jeg skulle prøve å legge ut rumpe og ben treningsrutinen min, og skal jeg gjøre i dag.

15. min med en hvilket som helst type oppvarming. jeg personlig bruker enten å sykle eller jogge, men jeg vet noen for eksempel pleier å hoppe i hoppetau osv.

Squats 12 x 3

Lunges 12 x 3

Donkey kicks 10 pr. bein x 3

Fire hydrants 20 pr. bein x 3

Glute bridges med vekter 12 x 3

Dette er ikke verdens lengste økt, men den gjør meg sliten og jeg får iallfall vondt i rumpe og ben. Jeg er jo selvfølelig ikke en ekspert, men jeg deler bare det jeg gjør når jeg trener disse musklene. 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

#nouw30daychallenege 6/30

Hei alle sammen!

Herregud jeg har seriøst ikke rukket å sette med ned for å blogge før nå i dag. Jeg har rett og slett vært på farta siden halv seks i morges. Skole fra 07:30 til 15:00 og deretter være litt med venner til jeg måtte på teorikurs til førerkortet. Det kurset tok da tre timer og jeg merker det slet på. Tre timer med ren teori ble ganske mye haha. I morra skal jeg virkelig klare å legge ut et innlegg jeg blir fornøyd med. Kanskje jeg til og med kan legge ut treningsrutinen min for rumpe og ben. Vi får se.

Vi snakkes i morgen skjønninger:)

Likes

Comments

#nouw30daychallenege 5/30

Som jeg har fortalt dere mange ganger før så har jeg begynt å trene. Derfor tenkte jeg å vise dere tingen som motiverer meg i hverdagen til å gå den ekstra turen eller ta i litt ekstra i treningen. I sommer fikk jeg en aktivitetsklokke som jeg elsker. Jeg legger inn mitt mål for aktivitet og den teller all aktiviteten jeg er i hver dag.

Klokken jeg har er polar a360. Det jeg liker med denne er at den er såpass tynn at den ikke er i veien eller ødelegger antrekk når jeg prøver å være litt penere kledd. Den gir meg beskjeder når jeg har sitti stille alt for lenge og ja den er bare med å motiverer meg til å bevege meg mye mer.

Og forresten jeg jobber med å sette opp et treningsprogram til meg selv. Jeg tenkte jeg kunne dele det med dere her om det er noe som virker interresant.

Likes

Comments

#nouw30daychallenge 4/30

Hei alle sammen!

I dag tenkte jeg å fortelle dere litt om uka mi, men med en liten vri. Jeg kommer til å vise dere masse bildene jeg har lagret gjennom Snapchat denne uka.

På mandag testet jeg ut det nye treningssenteret

Tirsdag og Onsdag lå jeg hjemme fordi jeg var syk

Torsdag og fredag var jeg med venner og kjæreste

I dag gikk til jobb

Sånn hahah. Dette har da vært uka mi gjennom litt ufiltrerte bilder hahah. Håper dette var litt gøy også.

Likes

Comments

#nouw30daychallenge 3/30

I dag etter skolen møtte jeg Anna for å bare være litt oss to alene for det er ikke ofte vi gjør. Hun har jo også startet med blogg som dere forresten kan finne her. Vi jobber også sammen så det gikk mye i jobb og bloggsnakk som var veldig koselig. Vi bestemte oss for å spise sushi som er noe vi pleier og gjøre når vi skal spise sammen ute.

Det var utrolig koselig og vi må bli flinkere til å finne på ting alene merker jeg siden det er så utrolig mye vi snakker om haha. 


Likes

Comments

#nouw30daychallenge 2/30

Nå gleder jeg må så utrolig til vår og sommer når jeg ser på dette moodboardet. Jeg gleder meg til å bruke olajakke, tynne tøysko og ha en fin brunfarge jeg kan vise frem med skjørt og kjoler. I det siste har jeg virkelig elsket og se på og lage moodboars. Jeg syntes det er så inspirerende og fint å se på. Nettsiden jeg bruker til å lage moodboards finner du her btw.

Likes

Comments

#nouw30daychallenge 1/30

Hei alle sammen!

I går leste jeg at Nouw har en challenge for oss Nouwbloggere. Den går ut på at vi skal blogge hver dag i 30 dager, noe jeg merker jeg er skikkelig gira på. Jeg har vært litt dårlig på akkurat det i det siste. I løpet av denne perioden har jeg lyst til å utfordre meg med å faktisk ta meg skikkelig tid til å lage gode innlegg og ta bra bilder.

Med tanke på at jeg har lyst til å blogge hver dag hele tiden kan disse 30 dagene være med på å gjøre det om til en vane. Det tar jo 21 dager og lage en ny vane så de neste dagene kommer til å utfordre meg på en positiv måte. Hvis dette er noe du også vil bli med på kan du trykke her for å lese mer. Ps: man kan vinne en tur til Paris

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Som dere vet har jeg virkelig kommet inn i en treningsrutine. For litt siden bestilte jeg en rosa treningstights for å få litt flere farger i treningstøyet mitt.

Jeg merker jeg gleder meg skikkelig til å komme meg på trening igjen etter at denne forskjølelsen har gitt seg for nå ligger jeg rett ut i senga hahah.

Likes

Comments

I dag har bare gått i ett. Jeg startet dagen ved å jobbe til 15:00 og mamma hentet meg for å dra til et kjøpesenter. Jeg fikk litt forskjellig av mamma i dag siden det var så mye salg der ute. Så nå tenkte jeg og vise dere litt av hva jeg fikk av mamma.

Jeg fikk en svart tynn bukse som er deilig og bruke til kos og fint. Jeg fikk også en grå hettegenser med kjempe fine blomsterbroderier. Den er helt sinnsykt myk og jeg tok den på meg med en gang jeg var ferdig meg å ta bilder haha. Jeg har faktisk på meg hele antrekket nå og skal ha det på meg i kveld når jeg skal på kino.

Likes

Comments

Jeg føler det har vært mye fokus på livsstil i det siste på bloggen min, men nå er det tid for litt av de andre temaene her. Så nå tenkte jeg kunne vise dere favoritt parfymene mine for å få inn litt annet haha.

Dette er da parfymene jeg bruker så og si hver dag. Jeg bruker jo dem ikke samtidig, men dere skjønner hva jeg mener. Den som er helt bakerst og høy er fra Rituals i lukten Happy Mist. Denne er lett og har en litt fruktig lukt som gjør at den passer perfekt til sommeren. Jeg pleier å bruke denne når jeg ikke orker en såpass tung lukt som de andre jeg har.

Den blå med hvite blomster er fra Marc Jacobs og heter Daisy Dream. Denne bruker jeg mest når jeg skal noe spesielt og vil lukte godt lenge. Lukta på denne er såpass sterk og tung at jeg ikke orker den når jeg holder på med hverdagen som gir meg mye vondt i hode og sånn. Men den lukter godt og er perfekt for spesielle ting.

To av de aller største favorittene mine er fra Juicy Couture. Den med rosa sløyfe herter Viva La Juicy, og jeg bruker den mest på vinteren fordi den er litt tyngere i lukta på en måte. Til venstre for Viva La Juicy har vi den andre som heter I Am Juicy Couture. Denne lukter veldig likt som den første, bortsett fra at den er litt lettere og passer bedre til vår eller sommer.

Likes

Comments

Nå er jeg så utrolig lei av vinterklær, tjukke gensere og dunjakker. I det siste har jeg være mye på nettsider aka nelly og sett på klær som er mer for våren, og jeg har fått en greit stor ønskeliste for våren som jeg tenkte jeg kunne vise dere.

Buksa: Her

Skoene: Her

Jakka: Her

Kjolen: Her

Hatten: Her

Sko: Her

​Jeg har sinnsykt lyst på alt her og jeg har som mål og få kjøpt alt dette eller noe lignende iallfall i løpet av våren. Merker at jobben jeg nettopp fikk kan komme bra til siden det er så mye jeg vil kjøpe haha. 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Jeg nok ikke alene med å være godt i gang med nyttårsforsettet/ målet om å bli sunnere. Det jeg ofte gjør for å få motivasjon er å se på bilder med sunn mat og quotes. Dette gjør jeg for å bli gira på å kjøpe frukt og grønt, og ikke minst spise dem hahah.

Altså folkens se på all den maten. Det ser jo kjempe godt ut. Jeg iallfall tenker at jeg kunne klart å droppe den cheeseburgeren for de fargene.

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Det føles seriøst som at jeg ikke har snakka med dere på tusen år. Jeg har bare rett og slett ikke hatt nok timer i døgnet de siste dagene. Helga gikk til jobb, kjæreste, venner osv. og jeg hadde nesten ikke en gang tid til å ta frem kameraet før det var nye ting som måtte gjøres. I går hadde jeg heller ikke nok timer. Jeg rakk å komme meg hjem, ta no mat og komme meg til trening. Men resten av uka har jeg ikke noe spesielt krevende som skjer så jeg har masse tid til å tenke på bloggen, som jeg savner masse nå. Jeg er seriøst avhengig av bloggen min og uten den føler jeg meg ikke som meg selv så nå gleder jeg meg til å komme skikkelig i gang igjen.


Likes

Comments

Hei alle sammen!

For en stund tilbake viste jeg dere mine 2017 favoritter og jeg syntes det var litt morsomt, så nå tenkte jeg å vise dere mine hverdags favoritter. Dette er da ting jeg bruker flere ganger i uka til hver dag, og som da er favorittene mine.


Dette er faktisk første gang sminke ikke er med i favorittene mine. Jeg pleier alltid å ha sminke, men i det siste har jeg ikke brydd meg like mye om sminke som jeg har brydd med om hud, hår og kroppspleie.

Cleanser fra Rituals som faktisk renser huden min skikkelig og jeg føler meg alltid så ren og fresh etter at jeg har vasket huden min med den. Den andre favoritten min er Maroccanoil sin hårolje som jeg bruker hver gang jeg har dusjet. Denne får håret mitt til å lukte sykt godt og det blr skikkelig mykt. Jeg føler også at håret ser mye sunnere ut. En annen hverdags favoritt er da Orgins Zero Oil Toner, som reddet livet mitt. Eller huden min iallfall haha. Etter at jeg startet å bruke denne har huden min vært mye mindre oljete og mange av kvisene mine har bare forsvunnet. Jeg har også et dusjskum fra Rituals som det ikke er så mye å si på enn at det lukter godt haha.

Jeg har også to masker som hverdags favoritter. Den ene er fra Orgins og er en over night mask, mens den andre er fra JorgObe som da er en peel off mask. Peel off masken skal fra ut hudormer og hvem liker ikke muligheten til å fra dratt ut de drittene. Også er det en slags skrubb fra Rituals som jeg bruker etter den vasken som fjerner død hud og eventuelle sminkerester som er greit når man skal prøve og ha en ren hud. Og sist men ikke mint har vi min elskede Carmex. De som kjenner meg godt vet at jeg iallfall har med med en eller to hele tiden. Var til og med en stund jeg hadde fire i pennalet mitt. 

Dette var dag mine hverdags favoritter. Har  dere noen produkter dere bruker hver dag?

Likes

Comments

Hei alle sammen!

I det siste har jeg vurdert å bytte fra dans til treningssenter. Jeg trente på treningssenter før, men jeg ville teste ut litt annet og nå savner jeg treningssenter så sykt. Det jeg savner mest er muligheten til å bare ta bussen ned til byen og kunne trene med maskiner. Ja jeg vet man kan trene hjemme, men når jeg er hjemme pusher jeg meg selv ikke i nærheten av hvordan jeg presser meg på treningssenter. Men iallfall jeg tenkte at jeg kunne fortelle dere det siden jeg skal oppdatere dere med mitt forsøk på en sunnere livsstil.


Likes

Comments

Hei alle sammen!

Nå som 2018 er i gang og jeg har som mål og fortsette med jevnlig trening og prøve og holde meg til et sunt kosthold må jeg jo komme i gang. Jeg har spist så sunt jeg klarer siden 1. januar, og prøvd og bytte ut de usunne drikkene med vann. I dag hadde jeg en ekstrem craving på noe helt annet enn vann så jeg kjøpte med en Nocco som gjorde susen haha. Vann er digg det altså, men det er greit å få inn litt smak innimellom også.

I kveld skal jeg og en venninne ta bussen til treningen og komme oss igang med årest første treningsøkt. Jeg mekrer jeg gleder meg så sykt til å komme i gang igjen. Jeg bestilte til og med en treningstights fra x-life i går som jeg nesten ikke klarer å vente på. Det jeg likte alle best med den var at den var rosa og dere aner ikke hvor mye bare det motiverte meg. Når jeg får den kommer jeg til å prøve å trene så mye som mulig bare så jeg får brukt den så mye som mulig. (om den passer da selvfølgelig hehe) Jeg skal vise dere når den kommer for jeg er så gira på å bruke den på trening.

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Nå om det er så mørkt og kaldt ute blir man blek og jeg personlig føler ikke at jeg kan være noe blek nå som jeg har farget håret. Jeg var innom en butikk her i Drammen som heter Normal hvor jeg så litt på selvbrunining som jeg forresten aldri har prøvd før. Det var en del forskjellige og med tanke på at jeg har null erfaring med dette visste jeg ikke hvem jeg skulle kjøpe. Jeg så også at de hadde små pakker med servietter som koster 8 kr, så jeg kjøpte et par av de så jeg bare kunne teste det og se om det var noe for meg.


Det sto på pakken at det tar fire timer før man kan se noe og tolv timer før man får den gløden. Derfor tok jeg ikke et etterbilde før i dag tidlig så jeg kunne vise dere hvordan fargen blir når den er ferdig. Jeg likte hvor bra det funket og hvor naturlig det ser ut. Bortsett fra at hendene mine er unormalt brune og at det er litt småflekkete noen steder på halsen hvor jeg ikke var så nøye.

Jeg tror helt klart at jeg kommer til å fortette med selvbruning på vinteren iallfall så jeg ikke føler meg så innmari blek.

Likes

Comments

vår 2017

Sommer 2017

Høst 2017

Vinter 2017

2017 var et sykt bra år for meg og jeg gleder meg masse til å se hva 2018 bringer. Jeg gledr meg iallfall til å dele det kommende året med dere.

Likes

Comments

Hei alle sammen og godt nyttår!

Jeg håper alle hadde en fin kveld i går med familie eller venner. Jeg hadde iallfall en kjempefin kveld med kjæreste og venner. Vi spiste kalkun og mye annet og kosa oss masse.

Jeg tenkte i går at jeg kunne dele antrekket mitt med dere, men jeg kom meg ikke helt til det så det blir i dag i stede.

Topp/ Primark
Bukse/ BikBok
Klokke/ Michael Kors

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Herregud vi er årest siste dag. Det er faktisk helt sykt hvor fort dette året har gått. Jeg kan huske forrige nyttårsaften som om det var for tre måneder siden bare. I kveld skal jeg faktisk ha nyttårsaften sammen med kjæreste og venner og det kommer til å bli så sinnsykt koselig. Jeg sminket meg tidlig i dag så jeg kunne ta bilder av sminken min så jeg kunne vise dere det.

I dag har jeg fått for en rosa look. Siden antrekket mitt er svart og hvit er det fint med litt farge øyelokkene og sånn. Jeg har ikke funnet hvilken leppestift jeg skal ha på enda, men det blir nok mest sannsynlig Velvet Teddy fra mac.


Håper alle har en fin kveld i kveld! ​

Likes

Comments