Header

Hej på er igen! Igår bloggade jag ingenting då vi var sjukt trötta och somnade direkt efter gåsmamman. Men nu sitter vi i bilen påväg hem igen. Det har varit en väldigt mysig och chill helg. Vi har åkt fyrhjuling, ätit alldeles för mycket mat, kollat på en stuga som morfar ska bygga vid huset osv. Påväg till stugan såg vi även en sjukt stor älg, tyvärr fick jag ingen bra bild på den men det var nog den största älgen jag sett. Men nu blir det hem till skolan igen:(( puss & kram.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Idag har varit en väldigt tröttsam dag. Jag sov över hos Elin igår och vi började dagen med att äta pizza från igår hehe, den var ju så sjukt god. Skolan var ganska chill men jag var ändå helt slut men nu är det äntligen helg. Efter skolan åkte jag och Natta till Norrland och har precis kollat på 3dje avsnittet av gåsmamman, det är ju så himla bra😻 Men nu ska vi snart sova och så får vi se vart morgondagen tar oss. Puss & kram

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag efter skolan åkte jag hem och packade för att sedan åka hem till Elin. Vi gjorde hemgjord pizza och sitter nu och kollar på hockey.Jag ska sova här då Elin är ensam hemma.

Imorgon blir det upp tidigt för sista dagen i skolan innan helg. I helgen ska jag upp till Norrland och ha en myshelg med familj.

Puss och kram :)

Likes

Comments