hyvinvointi

Viime aikoina kun somen puolelle ilmestyi mun ennen ja jälkeen laihdutus kuvia, oon aina välillä saanut viestiä ja neuvojen pyyntöä. Jos joku niitä ei vielä nähnyt, ne voi nähdä tästä.
Muistan kun itse joskus katselin tälläisiä kuvia ja halunut saada neuvoja ja vinkkejä miten saa painon pois..


Nyt tuli tilanne, kun yks nainen joka on täälläkin hetkellä saama omassa laihdutus projektissa tuloksia tuli taas kehua mua ja kertoi oman tarinan. Hän laihduttaa koska löi vetoa poikaystävän kanssa, että tietyn päivän mennessä hän on tietyn painoinen, muuten hän joutuu lahjoo miehen.

Nainen sanoi, että täällä hetkellä mikään ei sujuu, paino nousee ja itsetunto ei ole nyt ihan kunnossa.
Oon joskus aikanaan ollut jumissa samassa tilanteessa ja ihan oman kokemuksen mukaan sanon, ei se muutos tule, jos se halu ei tule sisältä! Ihmisen täyttyy itse haluttaa muuttaa asioita eikä tehdä ne jonkun toisen ihmisen tahdolla.

Nämä asiat sanoin hänelle. Sain vastauksen, miksi et motivoi mua?? Miten voin motivoida sellaista ihmistä joka ei itsekään halua olla motivoitunut? Joka suoraan myönsi, ettei halu tullaa pois mukavuuden alueelta.

Valitettavasti asiat ovat vaan niin, on tultava pois oman mukavuuden alueelta, koeta omat rajat ja saavuttaa jotakin uutta ja suurta, mistä se motivaatio nousee kun näkee omat tulokset.

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - Napsauta tästä

Likes

Comments

Tekstin otsikko on lainattu Pauliinalta!

Miten tästä edes nyt aloittaisi että perille menee ja monille..

En todellakaan ole ainoa nainen joka somen kautta lähes päivittäin saan tälläistä kohtelua miehiltä. Jatkuvasti tulee sellaisia kommentteja josta meinaa oikeasti oksennus noustaa. Omalle kohdalle tulee kommentteja "kehuja" omaa ulkonäköä kohtaan. Joo tottakai olen nainen, ja kehuja saa tullaa. Mutta itse arvostan enemmän kehuja minua ihmisenä. Se kun päivittäin kuulee/lukee: uuh mitkä huulet, uuh panisin tai yhtäkkiä ruutuun ilmestyy muna kuva, nii ihan oikeasti tässä on mennyt jo maku ja hermot!

Ei tarvitse olla edes missään tinderissä, kun nämät viestit tulee joka puolelta somessa, face, insta yms..

Olen todellakin paljon enemmän kun ulkonäkö! Olen paljon muuta!Jostain syystä nykyään ihmiset kiinnittää enemmän ja enemmän huomiota pelkästään ulkonäköön. Mutta se millainen ihminen se ruutuun tai ulkonäön takana on, ketään ei taida kiinnosta. Johtuuko se nykyään siitä kun miehet 99% hakee nykyään vaan sitä seksi seuraa. Joo ei siinä varmaa pajon kiinnosta se nainen kokonaisuudessa, kunha kroppa ja ulkonäkö on hänelle sopivaa.

Itse kun haen hae tällä hetkellä minkäänlaista seuraa omaan elämään, niin silti näitä kommentteja, viestejä, kuvia säteilee joka puolelta! Kun yhen ihmisen estää, seuraava jo lähettämässä sitä samaa paskaa kun edellinen.. Mistä se oikeasti nykyää johtuu? Mistä lähtien naisesta on tullut vaan käyttö esineitä, mutta sitä kokonaisuutta ei kiinnosta tavoitella?

Mistä lähtien miehet aloittaa keskusteluja: moro sexy tai panisin? Voin sanoa heti, joo ei kiinnosta mitä ajattelet musta mun ulkonäön perusteella jos sua ei kiinnosta tuntea mua ihmisenä.. En todellakaa sytty sulle sun muna kuvan perustella, se kuva kertoo mulle jo kaikkeen, olet säälittävä ihminen joka ei ajattele mitään muuta kun itseäsi ja vielä ihmettelet miksi ketään ei kiinnosta sun kaa jatkaa keskustelua..

Likes

Comments

lifestyle, hyvinvointi

Viikko sitten vaaka vihdoin ilmoitti, että tältä naiselta lähti 10 kilo painoa pois! Tähän pisteeseen tuleminen on kyllä vaatinut hirveästi töitä. Kilpirauhasen vajaatoiminta ja entinen syömishäiriötausta antanut tehdä töitä ja huolella itseäni kanssa. Tavotena on vielä saada pois 10-15 kiloa. En osa sanoa tarkan paljonko tulen tiputamaan, loppuen loppuksi se ei ole vaaka joka määrä, vaan peilin kuva ja miten on tyytyväinen itseään.

Tällä hetkellä oon todella ylpeä itsestäni ja helvetin tyytyväinen siihen työhön mitä tähän asti olen tehnyt. Motivaatiota löytyy jatkamaan ja panostamaan oman hyvinvointiin.

Todella iso kiitos mun ihanalle ja tärkeälle valmentajalle, Pauliinalle kun hän on koko tämän ajan ollut tukena ja meidän yhteinen matka onneksi vielä jatkuu. Aivan varmasti tullaan saaman todella hienoja tuloksia yhdessä!

Likes

Comments