Mord

I Kanada finns det en lång motorväg som kallas för "Highway Of Tears." Men egentligen heter den Highway 16 och går mellan Prince Geroge och Prince Rupert.

Under 1969 - 2011 mördades cirka 16 - 40+ kvinnor på denna motorväg. Polisen har konstaterat att 19 av alla dessa kvinnor har vandrat helt själva på denna motorväg för att lifta.

Än idag har bara ett av alla dessa mord lösts. Det har till och med gått så långt att man har satt upp skyltar där det står att kvinnor inte bör lifta här eftersom det går en mördare på fri fot. Längre ner på skylten kan ni se tre av kvinnorna som fick sina liv förstörda.

Källa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Urban Legends

Den här Japanska Urban Legenden handlar om en varelse som befinner sig på landsbygden, ofta på t.ex ängar och åkrar. Ingen vet riktigt hur den ser ut men det sägs att det är en vit varelse som dansar och snurrar på samma ställe. Skulle du råka kolla på den lite för länge så kommer du bli galen och du kommer aldrig bli normal igen. Jag tänkte nu berätta om en flicka och hennes äldre bror som råkade ut för KuneKune

När jag var liten tog mina föräldrar mig och min äldre bror till våra farföräldrar ute på landet. När vi hade kommit fram till våra farföräldrar gick jag och min bror ut för att leka, luften var så mycket renare här än vad den är inne i stan, vi gick ut i risfältet och njöt av vinden.

Plötsligt stannade min bror upp, han stirrade på något längre fram.

"Vad tittar du på?" Frågade jag.

"På det där borta" Svarade han.

Risfältet sträckte sig långt, och området var helt öde. Jag försökte kisa med ögat för att se vad det var men jag kunde inte... jag såg inte va det var. Det var en vit varelse lika stor som en människa som rörde sig på samma ställe.

"Kanske är det en fågelskrämma?" Sa jag.

"Det där är ingen fågelskrämma, fågelskrämmor rör inte på sig sådär.." Sa min bror.

"Kanske är det ett lakan då?" Sa jag.

"Nej! Det där är inget lakan" svarade han. "Det finns inga andra hus här och varför skulle man sätta upp ett lakan mitt ute på fältet? Och dessutom är det ingen vind.."

Jag hade en konstig och obehaglig känsla i magen..

Min bror sprang tillbaka till huset och återvände med en kikare.

"Åh, kan jag får se?" Svarade jag ivrigt.

"Nej, jag först! Jag är äldst så jag får kolla först, du får kolla när jag är klar."

När min bror satte kikaren intill ögonen, ändrades hans ansiktsuttryck och hans ansikte bleknade. Han tappade kikaren i marken och jag kunde se hans rädsla i ögonen.

"Vad var de?" Frågade jag, nervöst..

Min bror svarade långsamt "det är.. det är det...

Det var inte min brors röst..

Utan något annat ord vände han sig om och gick tillbaka till huset. Med mina darrande händer plockade jag upp kikaren, men jag var för rädd för att kolla i den.

Där efter kom min farfar springandes.

"Vad gör du med kikaren?" Frågade han.

"Ingenting.." Svarade jag. "Tittade bara på den vita saken där borta."

"VA?" Skrek han. "Du ska inte titta på den!"

Han ryckte kikaren ifrån min hand och sa ilsket. "Såg du den?" "Såg du på den genom kikaren?"

"Nej!" Sa jag ödmjukt. "Inte än..."

Min farfar suckade och sa. "Bra! Det är bra!"

Utan att veta skickades jag tillbaka till huset.

När jag gick in i köket, grät alla. Min bror låg på golvet och rullade runt och skrattade som en galen person. Han låg på rygg och dansade som den vita saken där ute.

Jag började gråta. Jag kunde inte förstå vad som pågick, det var hemskt att se honom så.

Nästa dag bestämde våra föräldrar att vi skulle åka hem. Jag satt i baksätet med min bror och torkade mina tårar. Min bror skrattade fortfarande, vi var tvungna att binda honom eftersom han rörde sig hela tiden. Han såg glad ut men när jag såg honom djupt in i ögonen såg jag att han grät... hans kinder var våta.. Men han fortsatte att skratta.

Min bror blev aldrig sig lik igen..

Källa

Likes

Comments

Mord, Killer Kids

Robert Thompson och Jon Venables var 10 år när dem tog livet av lilla James Bulger. En morgon stack pojkarna Robert och Jon från skolan till ett shoppingcenter, det ville orsaka problem så det kidnappade James Bulger och förde honom till ett öde ställe. Där det kastade tegelstenar på honom samt slog honom gång på gång med ett metallrör. Efter det lämnade dem James på ett tågspår där han upphittades delad på mitten, han hade blivit påkörd av tåget. Samhället blev upprört och polisen började sökandet efter James mördar. Pojkarna hade fångats på CCTV, och polisen grep dem senare. Under förhöret försökte pojkarna ljuga men så småningom erkände dem mordet på James Bulger. Båda dömdes för livstidsfängelse, men 2001 frigavs dem och fick en så kallad "life license" som innebär att de båda måste hålla sig till ett antal hårda regler. Bryts någon av reglerna åker den som bryter mot dem i fängelse igen under obestämd tid.

Källa // Källa

Likes

Comments

Mord, Hemsökt

Welcome to the Villisca Axe Murder House..

På 1900-talet bodde familjen Morre i detta underbara hus. Familjen bestod av föräldrarna Josiah B. (43), Sarah (39), deras fyra barn: Herman Montgomery (11), Mary Katherine (10), Arthur Boyd (7), och Paul Vernon (5). Familjen Moore var en välbekant familj som var omtyckt i samhället Villisca som är en ort i Montgomery County, Iowa, USA. Den 9 juni 1912 bjöd Katherine Moore hem sina kompisar Ina Mae (8) och Lena Gertrude Stillinger (12) att sova över då de tillsammans med familjen skulle besöka kyrkan den kvällen för en särskild aktivitet, "Children's Day Program" som Sarah Moore hade samordnat. Aktiviteten avslutades 21.30 och de beräknas ha kommit hem till huset omkring 21.45-22.00.

Klockan 07:00 dagen där på blev deras granne Mary Peckham orolig för att familjen inte hade kommit ut för att börja på sina dagliga sysslor. Hon kände på dörrhandtaget men dörren var låst hon fick ingt svar när hon ropade, så hon ropade efter Josiahs bror Ross men han fick heller något svar. Så han öppnade dörren med husets nycklar. Medan Mary Peckham stod kvar på verandan gick Ross in i salongen och öppnade sovrumsdörren till gästrummet och fann där Ina och Lena Stillingers kroppar på sängen. Ross sa omedelbart till Mary Peckham att ringa Hank Horton, Villiscas lagman som kom till platsen strax därefter. Horton sökte igenom huset och fann att hela familjen Moore samt flickorna Stillinger hade mördats. Mordvapnet var en yxa som tillhörde Josiah. Den hittades i gästrummet där systrarna Stillinger hittades.

Läkarna konstaterade att morden hade ägt rum mellan midnatt och 5:00. Två använda cigaretter på vinden tydde på att mördaren eller mördarna tålmodigt väntat på vinden tills alla i huset hade somnat. Mördaren/mördarna började i sovrummet där Josiah och Sarah Moore sov. Josiah fick fler slag av yxan än något annan offer, hans ansikte hade skadats så mycket att hans ögon saknades. Den som använt yxan hade använt yxbladet på Josiah och den trubbiga änden på resten av offren.

Utredarna tror att alla offer utom Lena Stillinger hade sovit när mördaren/mördarna mördade familjen Moore. De trodde att hon var vaken och försökte att göra motstånd eftersom hon hittades liggande på tvären på sängen med ett sår på armen. Lenas nattlinne hade skutits upp till midjan och hon saknade underkläder, vilket leder till spekulationer om att mördaren sexuellt ofredad henne eller försökte att göra det.

Mordet är fortfarande olöst.

Under timmarna före gryningen den 10 juni 1912 blev detta hus platsen för den mest brutala massakern i Mellanvästra USA:s historia. Morden var så skrämmande att det sägs att de tog nyheter angående förlisningen av Titanic, som inträffade cirka två månader innan från framsidan av tidningarna.

Husets väggar döljer många hemligheter: vem eller vilka som var gärningsmännen, hur morden kunde utföras utan att väcka någon i huset. Dessa hemligheter får många besökare att åka till denna dörr. Många besökare är intresserade av det gamla mordfallet men de allra flesta är intresserade av att leta efter spöken.

Ända sedan huset öppnades för övernattande besökare så har spökentusiaster komma hit i drivor. Några har övernattat ensam, som en discjockey från Des Moines, Iowa som vaknade mitt i natten av att han hörde barns röster trots att inga barn var närvarande. Andra har kommit i grupper och har kommit därifrån med mystiska ljudinspelningar samt video och fotobevis som tyder på något övernaturligt lurar inom dessa väggar. Guidade turer har störts av fallande lampor, föremål som förflyttar sig, knackningar och barnskratt. Synska personer som har kommit hit har hävdat att de kommunicerat med de dödas andar.

Dessutom finns det rapporter om hyresgästers barn som vaknat på natten till ljudet av gråtande barn. Dessa hyresgäster återkommer ofta till sina rum för att hitta sina kläder tagna från deras byrå och garderob, strödda omkring i rummet.

Huset har undersökts av Ghost Adventures. I avsnittet användes EVP och de tros ha plockat upp rösten av en man sägandes: "Jag dödade sex barn". Rösten beskrivs som om någon swingar en yxa och säger "sex barn". En annan EVP avslöjade namnen på Lena och Paul, två av de mördade barnen. När frågan kom upp, vem mördade åtta personer, avslöjade en EVP namnet "Andy", som var en av de möjliga misstänkta i utredningen.

Likes

Comments

Nummer du inte bör ringa

RING INTE DESSA NUMMER!!

Första numret du inte bör ringa är 090-4444-4444. Detta numret sägs vara Sadakos alltså spöket ifrån "The Ring" filmerna. När du ringer detta numret kommer du att höra ett läskigt och obehagligt ljud. Det sägs att om du ringer detta numret kommer du att dö i en tragisk olycka inom en vecka.

Andra numret du inte ska svara på är Röda Siffror. I Pakistan varnar folk varandra för att inte svara när ett rött nummer ringer dem eftersom det sägs vara ett "cursed number" eller "dödens nummer" Om du skulle svara skulle du höra en högfrekvens signal som skulle leda till en hjärnblödning och du skulle dö omedelbart.

Tredje numret du inte bör ringa är 666. Det sägs att om du ringer detta numret så kommer du att få kontakt med djävulen. "Alla mina vänner hävdar att det har provat det med varierande resultat. Vissa säger att ingenting hände, andra hörde kuslig musik och andra säger att det hörde sataniska ljud.

Källa

Likes

Comments

Hemsökt

Nu när dem flesta har slutat skolan eller tagit studenten så tänkte jag skriva om den hemsökta skolan i Texas nämligen El Paso High School.

El Paso High School i Texas sägs vara den mest hemsökta skolan i USA. Ett av skolans ande sägs även ha kommit med på bild när "class of 85" foto togs. Enligt elever som var på plats så fanns det ingen som stod på den plats där kvinnan i mitten står på fotot. Det har heller inte gått att identifiera kvinnan. Det ryktas om att den suddiga skepnaden är en ung flicka som hade tagit sitt liv flera år innan fototagningen, genom att hoppat från en balkong som är ansluten till en korridor som är igenbommad sedan många år. Utifrån det så har många sett en tjock dimma röra sig i denna korridor. Andra har sett anden hoppa från samma balkong, precis när hon ska nå asfalten så försvinner hon.

Källa tyvärr inte den andra sidan jag var inne på.

Likes

Comments