Morning routine

Allmänt

Jag har alltid haft klockan på 8.00 varje dag så länge jag kan minnas men självklart så somnar jag om ibland eller går upp tidigare. Nu när jag jobbar skift så blir det ju så klart lite annorlunda, så när jag är ledig eller jobbar eftermiddag så går jag upp omkring 8. Jag har aldrig snoozat jag har ställt om klockan men aldrig snoozat utan ringer klockan så går jag upp direkt oftast.

Det första jag gör är att göra min hudvårds rutin, så man vaknar till och känner sig lite fräsch, alternativt duschar om jag behöver det och sedan min hudvårds rutin.

Efter det så fixar jag frukost just nu är jag inne i en period då jag är helt beroende av havregrynsgröt med lite vanilj protein, varma hallon och soyamjölk. Till det så tar jag självklart mina kosttillskott och oftast en kopp te till det också. Jag sitter nästan alltid i sängen och tittar på en serie eller youtube när jag äter frukost.

När jag ätit frukost så skriver jag oftast en att göra lista och kollar helt enkelt upp vad som behövs göras samt tar tag i vissa saker som går snabbt, här brukar också blogginläggen bli skrivna.

Sedan så blir det oftast en promenad med hunden och fixa mig för dagen. Detta är lite olika om det blir innan eller efter promenaden det beror oftast på om hunden vill ut eller inte. Ena dagen så gnäller hon att hon vill gå ut och andra dagen så kan hon ligga och sova till lunch haha. Jag vill få in lite mental träning här på något vis måste bara hitta något som passar, jag har lite svårt för att försöka meditera eller lyssna på blue prints direkt på morgonen för då blir jag så trött igen men får se om jag försöker mig på det igen för jag vet att det är så himla bra, framförallt för mig som har så otroligt mycket som flyger runt i mina tankar.

Gillar

Kommentarer