Min helg

Allmänt, Nytt

Hej några dagar ifrån bloggen men nu kommer lite om min helg. I fredags så var jag ledig och kände att jag ville göra något så jag gick ner på stan en sväng och hittade lite småprylar. Bara älskar den lilla gula väskan från H&M! Nu längtar jag till vår och sommar med lite mer värme och färger. Är det bara jag som tycker att det känns fel att vara färgglad på vintern? Varför är det så egentligen det är väl fint och piggar upp i det annars mörka?

Hittade massor av fint på H&M home som vanligt! Skålarna i gul, rosa och vitt är ju så fina, vill ha två av varje! Sen har de så himla mycket små fina söta vaser vill ju bara ha allihopa, till vad vet jag dock inte. Men jag blev verkligen nöjd med väskan och min nya te mugg och sen blev det lite annat smått. Jag provade även två jeans jackor men jag har beslutsångest om jag vill ha en vanlig blå jeans, gul eller rosa. Jag har ju redan en rosa kappa och en rosa regnjacka så funderar starkt på en gul eller vanlig jeans som sagt. Vad tycker ni?

På fredagskvällen så fick vi se säsongens bästa match för vårat hockeylag men det räckte inte hela vägen för att gå vidare så det blev vår sista match. Vad ska jag nu göra då? Hockeyn är ju det som får vintern att gå. Men men!

Igår åkte jag och mamma till en julmarknad och kikade lite för att bara komma ut och få lite luft och ljus/sol, där köpte jag te. Champagne och jordgubb som var supergott! Ska nog fixa mig en kopp när jag skrivit klart detta.

Idag så var jag ut på en promenad i solen i nästan en timme efter det en skön dusch, bytt till renbäddat i sängen, hälsat på en vän och bara pratat en stund och sedan har jag fyllt bilen med massa skräp som jag ska åka till tippen med efter jobbet imorgon.

Min helg har varit lugn men ändå fått lite saker gjort så det känns skönt och nu kör vi en ny vecka! Jag har lite blandade känslor för det mesta just nu så hoppas att saker ordnar upp sig i mitt huvud.

Gillar

Kommentarer