Detta blir min nya frisyr och färg. Har inte gjort något med mitt hår sedan 5 år tillbaka så detta kommer vara minst sagt läskigt! Men oj så snyggt...hoppas jag i alla fall.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

// Iphone 7 Plus Gold // Fåtölj Torino - Antnäs möbler // Taklampa Guld - Ellos //


Idag så blev jag 20 år! Hipp hipp hurra! Tiden går alldeles för fort och inte tar man vara på tiden.
Den senaste veckan har jag köpt dessa 3 saker som kändes mer eller mindre nödvändigt! Mobilen kommer imorgon och tänkte att jag då skulle ta några bilder på hur det ser ut i mitt rum just nu. Bor hemma nu men förbereder mig väl för flytt! Som man kan längta efter att få bli lite vuxnare!

Likes

Comments

Vad är mjölk egentligen? Är det någon som lagt någon tanke alls över det innan ni stoppat i er ett glas komjölk? Vi här i västvärlden verkar vara utbildade i alla fronter förutom delen mat, mer rättare sagt animalisk mat. För komjölken vart kommer den ifrån, kossan, ja. Hur börjar kon producera mjölk? För kon har inte mjölk med överflöd året om utan någon orsak eller hur? Eller är det så att kon är en konstant mjölk-maskin?

Om vi säger såhär. Kon, precis som alla andra däggdjur, börjar först producera mjölk när det är en bebis på väg! Så kon är inte en magisk mjölk-maskin som bara måste bli mjölkad dygnet runt av oss. Komjölken är (kan vi alla komma överens om) kalvens föda. Vi dricker alltså upp kalvens föda. Såklart resulterar detta med att kalven inte får komjölken utan ersättning på något annat sätt. Eller som i tjurkalvarnas fall slaktas. Det är så enkelt det är.

Naturligt att vi stoppar i oss en annans arts mjölk? Nej! Vilken annan art här i världen gör det? Har ni någonsin sett en björn dricka mjölk från en giraff? Eller en koala dricka mjölk från en elefant? Och dessutom i vuxet tillstånd! Inte som bebis! Vi är den enda arten på denna planet som dricker mjölk som vuxen och dessutom från en annan art.

Är det någon som tänkt på detta tidigare? För jag vet att när jag väl konsumerade komjölk så hade jag inte en endaste tanke på detta. Och det var ingen som talade om för mig hur det låg till. Jag tror definitivt att jag hade vuxit upp med en helt annan syn än vad jag gjorde om jag bara vetat hur allt såg ut. Men jag fick lära mig allt detta bara för att jag var nyfiken och tog reda på det själv. Så gör dig själv den tjänsten och ta reda på fakta, om djurindustrin idag (mjölkindustrin, köttindustrin, äggindustrin…) och se om det på något sätt skulle ändra ditt synsätt på dagens samhälle och kanske dina vanor och ovanor.

K O M J Ö L K…

…försurar kroppen.

…ger dig allergier och överkänslighet.

…gör dig resistent mot antibiotika.

…innehåller hormoner och tillväxthormoner.

…en av största orsakerna till fetma.

…ökar risken drastigt att drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar.

…ökar risken drastigt att drabbas av cancer.

M J Ö L K I N D U S T R I N…

…slaktar 21 000 000 kalvar varje år.

…har gjort att kon producerar upp till 12 gånger mer mjölk än naturligt.

…står för cirka 65% av all nötkött som säljs i Sverige.

…gör att nästan alla kor lider av juverinflammation.

…tar bort alla kalvar från deras mamma 1-2 dagar efter födsel.

Likes

Comments

If you could live your life without harming anyone in this world, would you?

Why du you think vegans are vegan?

Likes

Comments

// Suede Dress //

Denna klänning finns i 6 olika färger, väldigt kort kan jag tycka då jag var tvungen att dra ner den hela tiden för att inte visa min rumpa men gå upp 1-2 storlekar så hoppas jag att det ska lösa sig!

Likes

Comments

Allt detta är ifrån IKEA och såklart till grymma priser. Vill ha allt detta, dock så hade nog guld-sprayet kommit fram... Dessutom hade jag nog försökt få upp klädställning med hjälp av att ta denna KALLAX hylla under så att det dessutom blir mer förvaringsutrymme, om ni förstår hur jag menar? Sen medhjälp av denna dekorplast i marmormönster så hade jag klätt vardagsrums bordets hyllplan och möjligtvis även glaset i det. Om det hade funkat så hade jag nog tagit bort hyllplanet helt och sedan kapat benen. Allting funkar i svart men som sagt så hade jag nog föredragit det i guld, i alla fall majoriteten i det haha.

Likes

Comments