Hej hörni!!
Somsagt så är det fredag idag! Och jag har äntligen slutat skolan, vilket betyder att det är helg för mig, har tänkt på att köpa julklappar till min familj imorgon, då lördag är min favoritdag i veckan, de senaste dagarna så har jag varit väldigt sjuk, jag hat haft halsfluss och feber, men i vissa tillfällen illamåendet, varje dag så får jag migrän, så det är en vana för mig, en i min familj sa att hen också hade det när hen var lika många år som jag, men att det försvinner mer efter tonåren, så jag hoppas att det blir så då jag är väldigt känslig för ljus och hörsel, inte att jag har problem med det, utan att jag kan få migrän av det (i guess thats why) men ja.
Längst ner på bilden står det om att jag ska börja ta modellkurser, och det är sant! Ska redan börja i januari! Har alltid velat vara modell men nu händer det nästan, jag ska träna att va modell och sedan ska jag göra en ansökning till modellagenturer som mikas typ.
Klockan just nu för mig är 16.08 så jag ska vila lite nu och kanske göra nån läxa, hejdå!
Och ha en bra kväll!💛

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hörni!! Det var ett tag sedan nu, men idag är vi ( iallafall jag ) tillbaka med ännu ett nytt inlägg❣️ som vi alla vet är det snart december och många taggar redan julen, jag tycker detta är lite överskattat och att vi kan tagga ner lite💓för om vi går och julpyntar och nynnar julsånger hela månaden kommer vi ju ( iaf jag ) tröttna lite sedan när det väl är ” dags ”! Iallafall, ska inte tjata mer om det nu utan tänkte bara önska er alla en fin dag och även om en ny skolvecka börjar imorgon tar vi nya tag tillsammans❣️du klarar detta❣️


Kram // Moa💓⛄️

Likes

Comments

Hej!
Hade inte berättat det här till er men under höstlovet var jag i PARIS!
Har varit dör förut men min dröm är att flytta dit, nåt som är annorlunda med Sverige och Paris är ju kulturen, i tunnelbanan i Sverige så är alla tysta, dryga och tittar på mobilen 24/7 , jämfört med Paris så är alla snälla, sociala och pratar med folk runt omkring en, den staden är i full av liv jämfört med sthlm , dom har caféer på varenda gata (jag skämtar inte) och det är absolut inte sista gången jag ska åka dit!❤️
Gonatt alla!

Likes

Comments

Hejsan igen , på mitt förra inlägg sa jag att vi hörs ikväll, men klockan är mitt i natten och har inte skrivit mitt inlägg, imorgon har vi nåt test i engelska, vet inte vad men jag tror att jag klarar det! Ska sova nu då jag ska vakna kl 6 imorgon så jag får 6 timmars sömn! Sedan får vi se!
Gonatt ❤️ (förlåt för cringig bild , det va den ända jag hade)

Likes

Comments

Hej hörni!
Idag är det Tisdag så det är skola!
För 50 minuter sen hade jag Nationella provet, vi skulle va i små grupper , idag hade vi Nationella provet i matematik, nästa vecka blir det antingen svenska eller engelska.
Idag gick det helt ok, jag prata inte så mycket så fröken sa at mig 2-3 gånger, men jag visste inte vad jag skulle säga , så jag förväntar mig ett C eller E... men sålänge det är godkänt så duger det för mig.
Vi hörs ikväll!

Likes

Comments

Heeej hurni!!❣️Det var ett tag sedan sist, det kära höstlovet är ju tyvärr slut nu men jag är iallafall glad för de mysiga dagar jag har fått dela med mina nära och kära, bland annat så har jag och min kära faster varit och simmat, jag har shoppat, och varit i stallet, sedan så har jag även varit ute med min hunds och hennes fina bror och mamma på en långpromenad i höstsolen!💓 hoppas iallafall att ni har haft ett riktigt härligt höstlov, och så får ni hålla utikik här på bloggen efter en ny haul som snart kommer att komma upp🌹💓


Ha en underbar dag/kväll/morgon❣️ K R A M

Likes

Comments

Hejsan på er, det var ett tag sen och det är för att det har varit lite mycket med skolan, med bara prov och plugg, om 2 veckor har jag nationells provet, alltså i Engelska, matte och svenska , är lite besviken på tajmingen då direkt efter höstlovet så är det nationella provet... man kan ju inte sitta o tänka på det hela höstlovet? Men har försökt att inte tänka på det, så just nu är jag i PARIS! Staden av mode och skönhet, älskar Paris, skulle gärna vilja flytta hit, dom har verkligen allt , asså ALLT!
Vi hörs snart igen, gonatt på er och sov så gott , hejdå!❤️❤️❤️❤️

Klänning: Ralph Lauren :)

Likes

Comments

Hej hörrni!! Nu är vi äntligen tillbaka ( läs mer om varför i förra inlägget💞 ) Det känns roligt att få skriva igen, och vi har faktiskt en liten ”överraskning”. Det är nämligen så att på fredag ska Isabelle sova över hos mig, vadå överraskning tänker ni!! Men faktumed att vi ska göra något innan det, vad det är får ni ser i vår vlogg som släpps på antingen fredag/ lördag!!  Det kommer bli så kul!

Vi kommer länka vloggen här❤️
Ha en underbar dag alla fina människor där ute!!

Likes

Comments

Hej hörni! Det var ett tag sen, förlåt för det, vi hade problem med lösenordet och så men nu är vi tillbaka! Har inte tagit nån fin bild eller så, så den duger.
Vi försökte samarbeta med klädföretag med alla sa nej haha, men nästa vecka så blir det en tema vecka! Vi får se vad det blir.
Hade själv utvecklingssamtal igår och som tur så fick jag ingen skäll haha, men vi hörs imorgon hörni!
Ha en fin kväll💫
VIKTIGT: klicka länken nedan för att se mera av oss!
Om ni vill så får ni prenumerera våran yt-kanal och gilla våran video för en bra start!

Likes

Comments

Hej alla fina där ute!!💖hoppas ni har haft/har en underbar dag! Vill verkligen rekommendera er om ett märke som heter brandy Melville❣️ ( EJ SAMARBETE ) de har superfina kläder till kanske lite dyra pris men om man vill unna sig något tycker jag verkligen att valet är självklart! Ni gör såklart precis som ni vill men ville iallafall bara rekommendera er om denna affär💞

Likes

Comments