Jag som blivit sjuk denna gång, mår så fruktansvärt dåligt! började i söndagskväll och måndag morgon va ja helt väck, körde på som vanligt endå men på tisdagen gick det inte längre så jag fick sjukanmälan mig på FK och Erik fick ta vabb för ö ta hand om Vera. Igår fick jag köra på som vanligt igen och så även idag men kroppen strejkar verkligen. Hela huvet dunkar och varje del av kroppen skriker efter sömn. Jag gråter konstant för jag är är så slut men har ju inget annat val än att köra på. Blir så ledsen att jag aldrig får vila och återhämta mig när jag är sjuk.

Pojkarna blev dessutom hemma från dagis idag då det bara blev kaos å bråk på morgonen om allt, mammahjärtat går ju sönder så jag ville inte lämna dom efter en sån kaosmorgon då allt känns skit. Vera somnade i bilen å sov vidare i vagnen så jag har fått gjort lite tvätt å disk, borde ha vilat men trodde inte hon skulle sova såhär länge. Hade jag lagt mig å bredvid grabbarna som såg på film hade hon ju vaknat istället.

Vilket trökinlägg de blev nu men så ser denna vecka ut här. haha. Jobb på söndag å sen hoppas jag nästa vecka blir lugn och att barnen inte får den skit jag haft denna vecka.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag-Fredag, september blev oktober innan jag ens han blinka och ja tiden går verkligen så sjukt fort!

Om 2 veckor blir Svea 6 år! Galet det med! Vera går nog snart, älskar att gå när man håller henne i händerna och går längsmed möbler. Jag ska börja kika efter jobb och börja söka lite smått.

Händer liksom inte så mycket mer än det vardagliga. Huset börjar närma sig beboligt (den del vi renoverar) bara 1/3av innertaket kvar i ena rummet, sen blir resten upp till hantverkarna (el tapeter, mura öppna spisarna) att fixa klart sen.  Kaminer är beställda också, kommer bli sjukt mysigt! längt!

Likes

Comments

Då va sommaren slut för vår del, pappan tillbaka på jobb och grabbarna börjar dagis i morgon, nästa vecka börjar skolan också.

Jag fick inte jobbet jag sökte i början av sommaren så har kännt mig lite deppig några dagar då jag verkligen vela ha jobbet men men det kommer andra jobb, ska fila lite på cvt och snart ta å börja söka lite olika.

Idag står storhandling på schemat och lite stöd och tvätt...  kanske blir en sväng å bara på en också då de verkar bli soligt idag.

Likes

Comments

Tiden går så fort och sommaren är snart slut, känns det som. Är bara två veckor kvar nu innan dagis börjar igen för mina små och E börjar jobba. Tre veckor kvar tills Svea börjar skolan.. Sommaren har verkligen gått sjukt fort i år! Ja det gjorde den nog förra sommaren med när jag jobbade hela sommaren. Nästa sommar ska jag jobba igen och det ska blir riktigt roligt!

Hade tänkt vi skulle ut i skogen idag å kolla om.de fanns blåbär men det hinner vi i morgon istället. Blev lite städande och fixade idag och barnen ville cykla så jag har gått fram och tillbaka på våran väg hundra gånger så dom fått cykla ❤️

Likes

Comments

Packade väskorna igår kväll och förberedde lätt lunch att ta med på stranden. Barnen va superglada när jag sa vi skulle till stranden i morse så efter lite frukost i soffan och Sommarlovsmorgon lastade vi in oss i bilen och for. Jag visste inte riktigt vart vi skulle åka då jag aldrig hade varit där innan, vi åkte lite fel, fick vända om å plötsligt va vi framme! Fick oss ett gott skratt iallafall. Vera sov i vagnen nästan hela tiden och barnen badade på. Vi åt matsäck, badade lite till å for hem och åt glass. Roligt varm dag blev det idag. puhh! Skönt att de inte varit så många såna här varma dagar, Vera har velat amma mest hela tiden pga värmen och varit väldigt gnällig å haft svårt att komma till ro och sova.

Likes

Comments

Dom hade lovat regn hela dagen idag men på morgonen va det iallafall uppehåll så jag gjorde frukost och fixade iordning oss så drog vi till lekparken och han leka nästan två timmar innan regnet kom. Supersmysigt! Hade tänkt vi skulle ge oss till stranden men det får det bli i morgon istället.

På em for Svea till en kompis och jag drog på Rusta och köpte en matta till uteplatsen och så två ljuslyktor och en skål på Mio. Sen städa jag grabbarnas rum och försöka städa undan lite saker som bara ligger men insåg ganska snabbt att ja får göra de när dom inte är hemma, haha.

Likes

Comments

Igår fick vi besök av Cicci med familj så huset var fullt med ungar, så mysigt hade vi och barnen fann varandra direkt trots att det va ett bra tag sedan vi sågs sist. Dom lekte superfint tillsammans allihop.

Grillade till middag och hade trevligt sedan sov dom kvar så det blev mer lek och prat idag. Superroligt att dom kom förbi! När dom hade åkt skruvade vi ihop barnens överraskning som är en liten fyrhjulig, sen blev det massa åka på täckten. Axel va väl den som hade mest kul, Svea fick lite panik å gasade på när hon ville stanna så den blev hon lite rädd, Ivar vågade inte gasa själv så Erik fick springa bredvid å gasa, haha. Axel körde runt massor och va så nöjd! Sen insåg vi att klockan va väldigt mycket mer än vi trodde så blev snabblunch från McDonalds till lunch.

Likes

Comments

Vaknade med överjävlig nackvärk, gör så ont att jag vill gråta typ. Är allmänt less och fruktansvärt trött idag. Barnen uttråkade och bråkar mest hela tiden om allt och inget. Vera gnällig och kan inte vara utan mig mer än två sekunder innan hon tokskriker. Karln har byggt hela dagen så jag är som vanligt själv med barnen och allt som ska göras hemma som städ, disk, matlagning, tvätt, plcok och "betjänt" åt barnen 🙈

Mulet och regn å lite sol idag. Jobbigt väder när det växlar så. Vill hitta på nått kul med barnen men är för trött och vädret gör ju inte precis saken bättre. Orkar inte åka på lekland eller lekparkerna där det är fullt med folk.... Svårt att ha koll på alla barnen samtidigt då och jag får panik av tanken att nån kommer bort, tyvärr hindrar det mig ganska mycket från att göra vissa saker, är så jävla rädd!

Likes

Comments

Idag blev golvet i blivande vardagsrummet klart så nu är det golv i alla rummen, halleluja! Nu ska reglar upp och så kommer elektriker nästa vecka och ska dra in el där.. sen blir det isolera, måla taket i vardagsrummet och på med skivor och så småningom tapetsera.

Regnar och åskar idag, barnen har varit i luven på varandra mer eller mindre hela dagen och jag har varit så trött! Flickan som försvann igår berörde mig så mycket och jag relatera verkligen till mina egna barn så jag grät flera gånger, hade svårt att sova och ville bara få läsa att hon va hittad. Va beredd att ge mig ut med mission People idag om hon inte skulle hittats inatt. Tyvärr kunde ja inte lämna Vera inatt och åka för att hjälpa till eftersom hon ammar så mycket på nätterna och de är de enda som lugnar henne så hon somnar om när hon vaknar. Dagarna är lättare men jag vaknade till vid halv tre och läste hon va hittad så då grät jag lite till och kunde sen sova några timmar innan det var dags att kliva upp och servera barnen med frukost, kläder och gå ut.

Likes

Comments

Såg ut att bli bra väder i morse, soligt men blåsigt så jag såg min chans att få undan tvätten och passa på att byta alla lakan som ja då kunde torka snabbt ute. Lagom tills ja hängt ut första maskinen och startat andra blev det väldigt mörkt på himlen och regnet hängde i luften. Fick iallafall första maskinen torr, några plagg fick hängas upp inne sen. Några minuter efter att jag hade hämtat in tvätten vräkte regnet ner, flyt!

I em blir det Bio för Svea och Axel med pappan. Jag och dom små myser hemma istället.

Likes

Comments