Jul, jul, strålande jul!

Hej på er ☆

Hoppas ni mår bra i julstöket!
Känner ni av stress? Jag är en av dem som inte känner någon uns alls av stress.
Har aldrig gjort.

Vi delar upp julen så bra vi kan med vår familj. Jag har separerade föräldrar också, sen Markus föräldrar. Så vi försöker skifta så gott det går. Nästa år blir det kanske en vända upp till Småland, vi får se!
Men på självaste julafton ska vi fira hemma hos min syster med min mamma, mammas man, min morbror och kusin, min systers svärföräldrar och alla barnen såklart.
På Juldagen firar vi sedan med svärisarna.

Den 23e blir det garanterat uppesittarkväll.
För mig handlar julen om att ha det mysigt tillsammans med nära och kära. Ingen stress. Ingen alkohol. För mig är det en självklarhet och lider med dem som inte har det så. Julen är barnens ♡

På nyår har vi verkligen inga planer.
Det blir lugnt då med.

Behövde förnya min garderob med lite finkläder. Shoppade till Olli som är kräsnare än kräsnast just nu och passade på att kolla något till mig med (HM)

En body och en kjol som jag spanat in länge. Body har ju kommit tillbaka och det gör sig så fint om det behöver sitta åt under ett par höga byxor eller kjol. Blir lätt så pösigt om man har en t-shirt etc.

Oliver vill i princip bara ha samma kläder på sig nu. Disneyprinsessor, unicorn, Elsa, Frost. Så nu behöver hans garderob utökas lite eftersom han inte har massvis av det.

Vem vill inte ha byxor med unicorn på 😍

  • Nära Vipgatan , Åstorp

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229