Fredag och ett skrikigt barn!

Vilket underbart väder vi haft idag!!!
Bytade om till shorts och linne och for sen iväg med Oliver och mamma till Hembygdsparken. Åt mat o h trodde djur och lite frisk luft skulle göra Oliver gott.

Herre.Min.Gud.
Oliver har aldrig varit sådär skrikig och inte nöjd med tillvaron. Skrek, testade mer än vanligt och skulle bli buren hela tiden. Denna mamman fick räkna till tio ett antal gånger idag.. Hoppas detta humör idag var en engångsgrej.
Inte ens djuren lyckades fånga honom!
Tillslut gav jag upp och tyckte vi skulle åka hem för det gav honom inte något alls.
Sen var han såhär resten ev eftermiddagen.

Denna morsa åkte på egentid hos frisören och fick håret fixat. Jag njöt av varje minut.
Oliver var kvar hos min mamma så hämtade hem honom innan vi stack hem. Oliver rätt i säng och jag och Markus grillade korv till middag.

Nä denna dagen har varit allt annan än rosa moln. Vissa dagar är riktigt jobbiga och jag vill åka långt in i en skog och bara få vara med mig själv. Ladda krafter. Dem är långt borta känner jag för tillfället, även mitt tålamod! Man älskar inte sina barn mindre för att man tycker dem är jobbiga då och då. Så är livet som förälder. Det är ju som en berg och dalbana det där!
Samtidigt viktigt att få prata av sig och ventilera. Jag är ingen som sopar något under mattan och lever i en förnekelse och låtsas som att det är underbart jämnt. Då hade jag nog gått under. Det är viktigt att prata om sånt som är jobbigt. ❤ Känner jag  i alla fall!

Nu är jag äntligen  fin i håret igen.  Solle är bäst! Klippt och nyslingad. :)
Älskar när håret är fullt med slingor. Fräscht och fint. Markus ska påminna mig om jag ville färga mitt hår brunt igen (Det vill jag ej! trivs i att vara ljusare!!) :))

Imorgon ska det tvättas och på kvällen ska vi hem till mina päron på grillat ✌

En liten stund satt han och lekte med leksaker i alla fall! ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229