Den hysteriska mamman.

​Är hemma och landar efter ett möte. Oliver har min telefon en stund och jag har städat litegrann.
Ska jobba ett nattpass idag men börjar inte förrän 20:00! Innan jag fick barn ogillade jag att börja på kvällen för jag gick mer eller mindre och bara väntade. Men sen man fick barn har jag verkligen ändrat min syn på saken. Herregud vad man hinner med, effektiv tid.

Pratade med Olivers bvc-sköterska angående magen. Hon tyckte att jag skulle ta mig vidare till Ängelholm och få en tid där eftersom dem inte har några barnläkare på vårdcentralen (Det har jag ju gjort, så då tänkte jag rätt!)
Numera presenterar jag mig som den hysteriska mamman eftersom jag har ringt och terrat henne en del när Oliver varit dålig med magen och benen etc. Hon trodde inte det var något farligt för då hade man sett och märkt det. Så hon tyckte en rejäl undersökning på honom så man kan få svar på vad det kan vara.

Sen hör och HÄPNA. En man från Balder ringde, en person jag aldrig pratat med innan. Berättade lite kort och han tyckte det lät väldigt märkligt hur det gått till. Men imorgon kommer han och kollar på badrummet och läckan etc. KANSKE händer det något nu!
Efter sådär 2 månader.. Haha! Att det ens ska gå så långt? 

Mina syskonbarn saknar jag med så jag spricker. Min syster har vart en busywoman denna veckan så vi har inte kunnat ses sen har jag varit sjuk så fick bara beskåda Elly på avstånd i lördags <3

Nu ska jag gå ner och mysa med min påg!

Pussen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229