Over seks måneder siden siste bloggpost, det må være ny rekord? Det har skjedd så himla mye siden sist og som tittelen på denne posten sier - det var aldri meningen å slutte å blogge. Faktisk tvert i mot. Men så skjedde livet da, og her sitter jeg seks måneder senere med så mye på hjertet at jeg nesten holder på å sprekke. Men mer om det senere. Nå titter jeg bare innom for å si hei :-)

Og ja - vi selger huset vårt! Så hvis du er på utkikk, eller kjenner noen som leter etter et nytt flott sted å bo - ta en titt på vårt da vel? Hadde det ikke vært for at vi skal flytte nedover mot Drammen igjen så hadde vi nok aldri solgt selve huset. Det er så fint og vi trives veldig godt. Men det er dessverre litt tungvindt å ta med seg hele hus når man skal flytte på seg, så vi håper noen andre vil ta godt vare på huset vårt i årene fremover :-) Finn-annonsen finner dere her.

Jeg gleder meg sånn til å komme meg videre, og egentlig tilbake til der vi hører hjemme. Jeg har veldig mange planer for tiden fremover, men først og fremst så er vi på husjakt. Eller rettere sagt - småbruksjakt! Jess, nå utvider vi både horisonten og tomtegrensa, og forhåpentligvis vil vår aller største drøm gå i oppfyllelse dette året. Kryss armer og ben for oss da dere!


Fine huset vårt!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Videoer, MyePåHjertet Fotografi


Den 17. juni var jeg så heldig å få lov til å filme i Tine og Jim sitt bryllup! Dette er noe jeg aldri har gjort før, så jeg var ganske spent når dagen endelig kom. Resultatet er ikke perfekt, men jeg synes jg fikk fanget det essensielle. Og nå vet jeg hva jeg har å jobbe med til neste gang! Jeg er også heelt fersk på youtube, men jeg kommer til å dele mer videoer fremover - så trykk gjerne på subscribe når du først er innom. Og ikke glem å del videoen da 💛Husk å trykke på tannhjulet for å se videoen i HD!


Likes

Comments

Skrevet i : Hus & hjem, Hverdagslig


Det er noe med dette sommerværet som gir meg (og veldig mange andre) ny giv til å rydde opp i huset og hagen om dagen! Det er vel en grunn til at man kaller det vårdugnad tenker jeg. Vi har ihvertfall gjort en hel del her hjemme i dag, utrolig hvor mye rot og skrot man klarer å samle opp gjennom årene altså. Gosj! Nå skal det sies at det ligger igjen en del etter de som har eid huset før oss, så vi hadde litt ekstra å rydde opp i. Kanskje på tide etter å ha bodd her i snart fire år? Ehe.

Nå står det hvertfall en solid haug med rett og slett skrot ute på gårdsplassen, klar for å kjøres på dynga. La oss krysse armer og ben for at det ikke går enda fire år før gubbeluren får sendt det avgårde. Hehe!Huset med det rare i.. Casa kaos.. Noe i den duren.Disse tre rakkerne her koser seg noe veldig i det varme været om dagen! Skulle egentlig tro det ble litt vel varmt for dem med all den pelsen, men de har jo mulighet til å gå inn i huset sitt hvor det er litt kjøligere, men de ligger jo heller ute. Så da får vi tro at de har det fint :-)Ungene er superklare for å både bade i fjorden og løpe i trusa dagen lang, og de blir like fortvilet over meg når jeg sier at det ikke er varmt nok enda. Det eeer jo varmt! Og det eeer jo sol! Må jo kunne gå ann å bade da! Kanskje jeg bare skulle sendt dem til vanns og latt dem få erfare det selv? Kjenner jeg dem rett så ville de vel ha badet bare for å trosse meg, så tror ikke det er noe god idè. Jeg kjenner igjen frustrasjonen dems fra jeg selv var liten, så jeg kan jo ikke annet enn å smile :-)

Dagen i dag ble avsluttet med loff og reker på verandaen, før jeg dro en tur på stallen mens ungene ble lagt her hjemme. Ja takk til mange mange flere dager som det her i løpet av sommeren 💛


Har dere hatt det fint i dag?


Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagslig

bilde fra slutten av mai ifjor, tatt av megAh, endelig er det mai dere! Akkurat som om det offisielt blir vår når datoen bikker 1.mai altså. Akkurat nå sitter jeg inne og nyter en smoothie jeg akkurat har laget (den ble forresten utrolig god! så smell sammen litt fryst jordbær, banan og spinat, to ss kokosolje, en halv boks vaniljekesam og eplejuice blandet med vann - hvis du har lyst til å prøve), så fort jeg har postet dette innlegget så skal jeg ut og sette meg i sooola 💛 Lillesnupp har fri fra barnehagen, så hun har allerede vært ute en stund :-) Storobror er hjemme fra skolen om en liten time, så innen han kommer hjem skal jeg hive noen kanelsnurrer i ovnen så han og T kan kose seg med de ute i hagen etterpå.

Ååå, jeg føler jeg har ventet på vår og sommer i et halvt liv nå! E N D E L I G er den her! Det er så godt å kjenne at energien stiger i takt med temperaturen ute. Det eneste som er ganske kjipt med våren er at pollenallergien slår inn for fullt. Holder på å bli gal av trøttheten som hører med, føler jeg går med øyelokkene på tredje knappehull dagen lang.. haha.

Prøvde egentlig å finne frem noen bilder av flaskene jeg bruker til å ha smoothie i, de er nemlig helt geniale! Men tror de ligger på andre dataen så jeg slenger ved en link og bilde fra ebay - du kan kjøpe de HER.
Ha en fortsatt fin dag folks!


Likes

Comments

Skrevet i : Hus & hjem, Hverdagslig, Mamma


Selv om vi nå snart trer inn i mai-måned, så tenkte jeg det ville være hyggelig med et tilbakeblikk på barna sine bursdager som var i februar! Det føles nesten som en halv evighet siden, men januar-mars er de aller kjedeligste månedene i året også, spør du meg. Så da går tiden så himla sakte. Men uansett! Begge barna har altså bursdag i februar, eldstemann fylte hele 8 år den 23. og lillesøster ble 5 år den 17. 💙 Så jeg kan vel trygt skrive under på at februar er en hektisk måned, haha! Med feiring av begge barna på hver sin dag, samt to barnebursdager i helgene etter, med en påfølgende familebursdag etter det igjen - blir det mye baking og styring foråsidetsånn!

Tenkte å ta for meg Lillesnupp sin bursdag i dette innlegget! Hun var så uheldig å bli ordentlig dårlig med omgangssyken rett før gjestene skulle komme, så hele feiringen ble veldig amputert for hennes del. Stakkars lille.. Derfor så fikk jeg ikke tatt bilder av alle kakene og sånn, men det var ikke det stod i hodet på meg der og da, naturligvis. Men her kommer ihvertfall en liten bunke av de bildene jeg faktisk har:


Det var synd at bursdagsjenta ble så dårlig, men det er sånt man ikke får gjort noe med. Det var allikevel en fin bursdag og vi koste oss med kake og gaver noen dager senere når hun ble i bedre form 💜 Rart å plutselig ha en femåring i hus altså! Men også veldig veldig stas.


Likes

Comments

Skrevet i : Dyrene våre, Hest, Hverdagslig


Talking to your horse is sometimes all the therapy you need.Jeg kan vel trygt si at jeg tilbringer mye av tiden min i stallen om dagen. Der finner jeg ro og så utrolig mye glede, bare se på denne vakre skapningen da! Det er jo umulig å ikke bli glad når du ser på han!

Sånn utover det så er det ingen overdrivelse når jeg sier at jeg er SUPERlykkelig for at våren endelig er her! Denne vinteren må ha vært lengre og kjipere enn noen gang? Det føles ihvertfall sånn. Det føles som om jeg har våknet fra en dvale for å si det mildt. Kroppen er happy og hodet er enda mer happy, bedre kan det ikke bli. Nå får vi bare krysse fingre og tær for at sommeren blir lang og god, det tror jeg vi alle kan trenge nå.

Kommer til å dele noen bilder fra februar her etterhvert, har jo tross alt både vært bursdag for begge småtrolla våre og sånt blir det jo alltids litt bilder av!

Flere som blir i godt humør av godværet om dagen? 💛


Likes

Comments

Skrevet i : Dyrene våre, Hest


BELLENSONFikk endelig knipset litt bilder av gullgutten min her for et par uker siden! Selv synes jeg han ser litt pjusk ut i pelsen og sånn her, men nå har jeg endret litt på fòrplanen hans og blant annet gått over til èn annen type fòr i tillegg til det han alltid har fått, og det ser ut til å funke bedre.

Men er han ikke fin da?

Verdens fineste Bellus altså! Både jeg og han gleder oss til vår og sol, da blir alt så mye enklere på stallen - pluss at det blir tilridning/omskolering av godgutten i begynnelsen av mai. DET blir så moro! Og ikke minst så blir det veldig spennende å se hvordan han kommer til å takle det. Per nå så er han ikke noe særlig til ridehest, men det var jo derfor jeg kjøpte han - fordi han har så stort ubrukt potensiale og fordi jeg brenner veldig for det å forme sin egen hest helt fra bunn. Så vi jobber mye med bakketrening om dagen og tilvenning av forskjellig trening og utstyr. Og det går som det alltid gjør med "grønne" hester - opp og ned! Hehe! Men alt i alt så har han kommet seg mye og jeg ser helt klart at dette blir en superfin ridehest etterhvert.

Gleder meg til å vise dere utviklingen fremover!


Likes

Comments

Skrevet i : Hverdagslig


Ah denne måneden har jeg ventet lenge på! Sola begynner å titte oftere frem, barna har bursdag, og ikke minst så nærmer vi oss mars - og mars betyr vår, ikke sant? Jeg tror det!

De siste månedene har vært pokker så tunge, men det er i motgang man vokser har jeg hørt. Og det er jeg så veldig enig i! Jeg har lenge hatt en følelse av at dette året kommer til å bli så bra og at alt som har vært tungt vil gi slipp denne måneden. Og jeg tror jammen den magefølelsen min har hatt rett, jeg.

Jeg har omtrent ikke fått fotografert noe de siste to-tre månedene heller, men jeg begynner så smått på'n igjen nå. Og det gleder jeg meg veldig til altså!


Og apropos stallen; for bare noen få dager siden så ble jeg offisielt en veldig stolt eier av den flotteste pelsdotten i verden! For en surrealistisk følelse altså! Det er 7 år siden sist jeg var hesteeier så dette var på tide synes jeg, hehe. Mer om det kommer senere. Men du kan se bilder av den fine gutten min på Instakontoen min imens: myepaahjertet.

Flere enn meg som gleder seg til det nye året eller?


Likes

Comments

Skrevet i : Fotografi, Hverdagslig


Nå har kameraet ligget stille siden nyttårsaften (!) og før det så ble det brukt i julen liksom.. Jeg kan vel trygt si at jeg ikke har vært veldig ivrig bak kameraet nå i vinter. Og grunnen til det er såre enkel; vinteren tar helt knekken på meg. Jeg har aldri opplevd å være så dårlig om vinteren før, så jeg liker ikke den utviklingen kan jeg fortelle dere. Men nå er det snart vår, er det ikke? Haha, huff. Jeg holder meg jo aller høyst gående, med hus og hjem, barn og ikke minst hest. Og det er både fint og bra! Det er viktig tenker jeg. Men jeg har jo fått til noen fine blinkskudd med telefonen, selv om kvaliteten også blir deretter.

Her kommer en liten bunke med insta-bilder:Og det hadde selvfølgelig vært veldig hyggelig om du ville følge meg 💙 Klikk på bildet for å komme til profilen min:


Likes

Comments

Skrevet i : Hobbykunst og prosjekter, MyePåHjertet Design, MyePåHjertet Fotografi


Hei og god formiddag dere!

Her har jeg nettopp blitt kvitt en ørebetennelse, men nå har influensaen satt seg i kroppen min gitt. Men jeg holder meg gående på smertestillende akkurat nå, så det går så fint så ;-) Hehe!

Jeg har veldig lenge vært inne i en periode med skikkelig tørke når det kommer til kreative idèer, men jeg tror det er i ferd med å løsne nå. Disse periodene kommer og går jo som det passer seg selv, det har jeg bare lært meg å leve med. Men det er så kjedeliiig når man ikke klarer å produsere noe altså! Men nå er jeg i gang med noen diitale prosjekter som jeg synes er veldig gøy og som jeg forhåpentligvis kommer til å fortsette med en stund :-)

Her ser dere et personlig NavneBilde:


Hva synes dere?

Jeg kjente det var veldig godt å kunne lage noe annerledes og nytt, så jeg håper på å kunne lage mange tilsvarende bilder fremover. Det er bare å si ifra om noen av dere skulle være interessert i at jeg skal lage et :-)

Og husk å like facebooksiden til fotografiene mine her da, og til bloggen her 💗


Likes

Comments