Header

Hallå främlingar! Jag lever än!

Jag har inte varit aktiv och kommer inte vara aktiv på ett bra tag framöver. Jag hoppas att jag kommer bli tillräckligt frisk för att fortsätta blogga i framtiden. Och i så fall så kommer jag finnas här. På denna bloggen.

Men en liten uppdatering för de som fortfarande hänger kvar kanske?

Senast jag skrev så jobbade jag på körkortet och det kan jag ju nämna att jag klarade! Det var en kamp då jag inte har så många aktiva timmar om dagen, men jag har ju kört sen jag var 16 år så har ju trotts allt haft en del timmar bakom ratten. Det är till en riktigt stor fördel att ha kortet då jag slipper fråga om skjuts varje gång jag ska in på ett läkarbesök eller liknande! Jag är SÅ stolt över min insats. Att jag klarade av att fokusera ALL min energi på 1 viktig sak. Hade gärna skrivit ett mer ingående inlägg om det äventyret men det får bli när jag har mer energi!

Har fortfarande inte blivit någon ny hund, pga sjukdom helt enkelt. Jag är för sjuk för att ha en hund och pga situation så har jag häller inte ekonomi för det. Men jag hoooppas att jag snart klarar av att skaffa mig en lite goding. Känns helt fel och tomt utan hund. Jag har ju kvar mina två kattungar som inte är kattungar längre! Bilden nedan visar en vacker Marius!

Hade gärna berättat mer ingående på hur resan hos Vården har varit men får skriva det kort idag och bara säga att under 1 år så har jag haft ...6 (?) olika läkare varav alla fått berättat för sig hela min livshistoria eftersom de inte kan läsa journaler. Jag miste min BRAiga läkare när hon gick på barnledigt och efter det har jag bara kastats runt mellan olika tillfälliga läkare. Jag hoppas att allting löser sig nu när hon kommer tillbaka. v.v

Som sagt. Jag kommer inte vara aktiv här. Jag måste ta hälsan i första hand. Men jag tycker bloggande är såå kul och jag kommer definitivt tillbaka när jag har mer energi för det!

Intresserade av djurbilder så finns vi på både Instagram och Tumblr under namnet PurrfectPawssion

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Båda kattungarna hjälper mig med körkortet! 

Fick pluggat lite på körkortet idag! *stolt* Har dock kommit fram till att jag ska försöka skaffa boken på ljud för att göra inlärningen enklare. Har väldigt svårt att fokusera och körkortsboken är ju uppbyggt på ett sätt så att man bara inte ska förstå den. Känns som att allt som har med körkortet att göra är uppbyggt för att de vill att man ska faila och inte för bästa inlärningen... Förhoppningsvis, om jag får fortsätta må såhär som jag gör, så har jag snart kortet i handen!

Har kört i fleeeera år så är egentligen bara det sista steget att anmäla sig till körskolan och att faktiskt ta kortet som är kvar. Började övningsköra när jag var 16 år och måste väl ändå säga att jag är bra på det. Men eftersom jag bråkat med en sjukdom så har det skjutits åt sidan och annat har varit viktigare. Har ju bara en viss mängd energi att jobba med. 

Likes

Comments

Grillning på Gården!

Idag så kom jag och morsan ut på gården och fick igång en lite brasa! Vi grillade korv och djuren fick springa och leka med varandra :D Vi var ute i solen kanske 2 timmar, så detta kan vi verkligen klappa oss på axeln för! Riktigt härligt att komma ut och njuta av solen framför en brasa. Nu känner jag mig dock helt färdig. Får bli vila fram till kvällen nu och sedan fixa i ordning gästrummet! Vi väntar besök ifrån Finland :D


Likes

Comments

Idag vaknade jag tyvärr inte till en av de bättre dagarna..

Med huvudvärk och feber så har jag nu fått i mig lite te och värktabletter. Idag kommer det nog bara bli vila och lite tv serier. Det är sådana här dagar som man inte riktigt ser slutet på. Man vill helst bara gå och lägga sig och vakna upp till en ny bättre dag. Men med lite katt- terapi och två motorer som spinner på bröstet och magen så ska jag nog kunna ta mig igenom den här dagen också! 

Finns det något mer avslappnande än spinnande katter?

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev igen och den enda ursäkten jag har är att jag gått igenom mycket på den senaste tiden och har inte haft ork över till bloggen.

Jag har verkligen haft ett tufft halvår nu. När jag ser tillbaka på allt så fattar jag inte hur jag orkat med det. För det första så har jag fått en helt annan insikt i vad sjukdomen är och vad den innebär för mig. Jag har lärt mig att hantera den och även att acceptera den. Hur accepterar man att man har en kronisk sjukdom på kommer påverka än märkbart resten av ens liv? Jag har haft många upp och ned gångar i kampen mot att ta kontroll över sjukdomen. Jag har fått lära mig hur mycket jag kan pusha mig själv och hur mycket jag måste anpassa mig. Jag tror att jag ÄNTLIGEN BÖRJAR få kontroll på det. Att bara lära känna sjukdomen och att acceptera att läget är som det är har tagit en otrolig energi. 

Nu har jag även fått diagnosen ME/CFS. Även om jag redan visste om det så känns det en del. Man har ju hela tiden gått runt och hoppats på att det skulle vara något annat. Något som var enkelt att behandla. Men nu är det som det är och alla utredningar är ÄNTLIGEN färdiga. Äntligen får jag en liten stund då jag kan ta hand om mig själv och förhoppningsvis bli bättre. Kommer inom snar framtiden utreda fler saker men just nu har jag det rätt så lugnt. 

Det har även blivit en kattunga till! Lilla Marius på bilden nedan kom hem till oss när han var 12 veckor. Han och Gimli kommer jättebra överens och jag har även börjat träna Marius lite smått! 

Likes

Comments

Jag ska försöka ta en liten genom gång av allt som här hänt sen min mobil gick sönder!

Vi börjar bakifrån och startar med det som hänt senast!

För och främst så skaffade jag en ny telefon för någon dag sedan! Det var ett svårt beslut om vilken telefon jag skulle ha men jag visste att jag INTE ville ha en iphone, samsung eller sony. Det som stod kvar var ju då förstårt LG och Nexus! Hade Nexus 5an innan och jag var mer än nöjd med den! Fanns absolut inget att klaga på. Sen kan man ju inte begära att skärmarna ska hålla när man ställer sig på knä i sängen på den... Det blev iallafall en ny LG G4 och hittills är jag supernöjd! Jag valde den över Nexus 6an för att jag ville ha en så bra kamera som möjligt! NÖJD.

Jag har skaffat en kattunge som är 17 veckor nu. Hennes namn är Gimli och hur hon ser ut kan ni se på bilder under! Det känns verkligen rätt med henne! Hon är jätte stabil, trygg, social, lugn och äter det mesta! Vi har börjat klickerträna lite, men det är bara lite grunder vi jobbat på hittills!

Ja, att Bira gått bort är väl svårt att missa. Jag skrev ett blogginlägg om det strax efter att det hände och kommer inte ta upp mer om det i detta inlägget.

I utredningsväg så har jag fått göra ett såntdär ryggmärgsvätske prov där dom sticker in en nål i ryggen på än och suger ut en vätska. Det var hur obehagligt som hällst! Minns inte om jag skrev det men mitt hjärta såg helt okej ut! Puh..

Min läkare är fortfarande helt underbar och vill verkligen göra allt för att hjälpa mig!

Har jag missat något som ni är nyfikna på så är det bara att säga till!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen skaffat mig en ny mobil!

Har inte kunnat blogga eftersom jag först och främst inte kunnat ta bra bilder och för det andra så har jag inte kunnat lega i sängen och bloggat som är rätt så bra men tanke på min sjukdom.

Nu kommer jag iallafall vara mer aktiv i fortsättningen!

Uppdatering om vad som har hänt under tiden kommer snart upp!

Likes

Comments