Snurriga tankar och blandade känslor

Mina tankar är överallt just nu och jag vet inte vad jag ska ta mig till.Jag tänker på allt mellan himmel och jord och det gö mig både ledsen och glad. Jag tänker på hur jag önskar att jag bodde närmre vissa av mina vänner, hur jag önskar att jag hade ett deltidsjobb även om jag vet att det skulle ta döden på mig, jag tänker på hur jag kanske egentligen borde sälja min ponny men att jag absolut inte vill då jag älskar honom mest av allt. Det är bara tre saker jag har täkt på och det är bara en liten bråkdel av alla tankar jag har haft i huvudet den senaste veckan. Jag önskar att jag kunde sluta tänka så mycket och bara låta saker bli som de blir, för jag känner hur jag måste förbereda varje situation jag kan tänkas hamna i och det är rätt utmattande och tar energi som jag kan lägga på viktigare saker.

Sedan så har jag haft så otroligt blandad känslor över mycket också. Jag har på senaste känt att jag vill vara kär, sådär kär så man kan inte koncentrera sig på något och bara går med ett stort leende på läpparna och det är så olikt mig. Jag har sedan i somras ungefär känt att jag klara mig bra utan en kille men nu så vet jag inte vad, undrar om det har med våren att göra, eller kanske det att jag försöker para ihop min kompis med en kille och blir avundsjuk, jag vet inte. Jag tror detta har lett till att jag börja gilla en kille ja absolut inte kan gilla för det gör allting så komplicerat, men vi har börjat prata mer på senast och han har fått mig att skratta. Kan dock med 99% säkerhet säga att han inte gillar mig på det sättet så det är lika bra det. Eftersom jag tror jag är i fasen att börja gilla honom måste det stoppas innan jag faktiskt börjar gilla honom på riktigt, eller vad man ska säga haha det är svårt att förklara.

Jag har även varit väldigt stressad över att jag inte hört tillbaka från de ställen jag sökt sommarjobb hos. Eller ett ställe har hört av sig så jag ska på intervju på fredag och det är tyvärr det jobbet som jag kände mig minst sugen på men det finns kanske möjloghet att jobba helger även när sommaren är slut, så det är ju bra iallafall. Fick även svar från kommunen idag och de kunde tyvärr inte erbjuda mig något jobb, vilket nästan var lättande för att lönen man får från kommunen brukar rent ut sagt vara skit. Jg hoppas på svar från fler företag jag sökt hos under veckan men tveksamt om de kommer att höra av sig.


Det här blev ett långt inlägg nu men det var skönt att få skriva av sig lite, och även om inlägget blev lite luddigt så hoppas jag att ni förstår någorlunda vad jag försöker få fram. Ha en bra dag :)

Gillar

Kommentarer