Recension: Hov1 av Hov1

För en vecka sen så släppte Hov1 sitt debutalbum som har samma namn som gruppen. Det är 9 st låtar varav 3 st har redan blivit släppta som singlar. Jag blev extremt taggad när jag fick höra att de skulle släppa album och jag blev verkligen inte besviken. Det finns låtar med mer tempo och som är lite kaxiga och det finns även de låtar som är lite mer lugna och känslosamma. Mina personliga favoritlåtar från albumet är Sex, Runaway bride och hjärtslag.

Ludwig Kronstrand är en av killarna i gruppen och han sa i sin podcast tillsammans med Noel Flike som också är med i gruppen att man ska lägga sig på en plats man känner sig trygg, blunda och bara sätta på albumet och lyssna på det rakt igenom. Så om ni inte lyssnat på albumet så tycker jag att ni ska göra precis så.

Jag tycker det är sjukt bra jobbat av gruppen och det märks att de verkligen lägger ner energi på musiken de producerar och texterna känns så äkta. Ett otroligt bra debutalbum tycker jag verkligen, de förtjänar verkligen cred för det jobbet de gjort.

Albumet får 9 av 10 i betyg av mig!!

  • Musik

Gillar

Kommentarer