Mental breakdown

Hej, min dag idag har inte alls gått som planerat... Det började med att det verkligen gick skitdåligt på mitt matteprov imorse. Som jag skrev igår så var jag jättestressad och hade inte alls hunnit plugga så mycket som jag hade velat, och därav resultatet. Jag blir nog godkänd men betyget kommer inte alls bli i nivå md de andra betygen jag fått. Aja det är så ibland.

Efter provet så hade jag ett mental breakdown. Jag låste in mig på skoltoaletten och storgrät... Jag tror det var all stress jag haft de senaste dagarna kombinerat med att jag har sån press på mig själv att jag måste lyckas. Min prestationsångest har blivit bättre men den är inte helt bra (jag har tänkt ta upp det i ett senare inlägg). Det brast helt enkelt. Jag var även sjukt nervös inför ett tal jag skulle hålla lektionen efter. Tack och lov hade jag en kompis som kunde rädda upp mig med lite smink då jag såg heeelt förstörd ut (<333).

Det som iallafall gick bra idag var mitt tal!! Det gick mycket bättre än förväntat och jag är så otroligt nöjd!! Lättnaden efter jag haft talet var sjuk, all stress och nervositet över att det måste bli bra bara försvann och jag kunde äntligen andas ut. Så himla skönt.

Nu ska jag dock ta och sova för att jag är verkligen helt utmattad. Mår illa för att jag är så trött, men kände att jag var tvungen att skriva av mig lite om min dag, godnatt hjärtisar!!

Gillar