Hej igen

Hej, det va ett tag sedan nu, en hel sommar faktiskt. Vill ni veta hur min sommar har varit så har jag 1. jobbat väldigt mycket 2. haft det mysigt med en väldigt fin kille ;) 3. inte gjort något speciellt alls. Det kan ha varit en av de tråkigaste somrarna på länge om jag ska vara ärlig, det enda som liksom har varit kul är killen, som vi kan kalla för Kockis haha. Dock tror jag inte det kommer att hålla men det va kul så länge det varade iallafall.

Juste, en annan kul grej som hände i somras var att jag var och såg Håkan Hellström på Stockholms Stadion, ÄNTLIGEN! Som jag längtade efter den konserten och ska tala om att jag verkligen inte blev besviken. Det var de bästa timmarna i mitt liv (hittills) och jag grät som ett litet barn under de två sista låtarna. Regnet bara öste ner men det spelade verkligen ingen roll. Det var så himla underbart och drömmer mig tillbaka nu när jag skriver det här!



Läget med mig just nu är om jag ska vara ärlig, sådär och jag tror att det är därför jag är tillbaka här och skriver av mig. Jag har så pissiga pms-känslor och det är så fruktansvärt jobbigt. Jag har varje dag den här veckan bara velat låsa in mig på mitt rum och gråa utan att jag egentligen vet varför. Igår grät jag så att jag skakade åt en film som inte alls var sorglig! Förstår verkligen ingenting och vill bara att det ska gå över, vilket det förhoppningsvis gör nästa vecka. Så då försvinner jag väl igen ;) nej men skämt åsido, jag skriver alltid här när jag inte mår speciellt bra har jag märkt. Jag är ju en sån som gillar att få ur mig känslor genom att skriva även om det kanske inte riktigt är förståeligt och då är det bra att jag kan skriva av mig här.

Gillar

Kommentarer