För ett år sedan

Jag har tänkt tillbaka lite på vad som hände förra våren, för ca ett år sedan alltså. Det första jag kommer och tänka på då är hur dåligt jag mådde i vissa perioder. Minns att jag grät ofta på kvällarna och att jag kände mig vilsen. Minns inte riktigt varför eller över vad jag mådde så dåligt över, men minns att det hände lite saker den våret och det kanske var därför jag mådde så dåligt.

En grej som hände var att mitt tjejgäng hade ett ganska stort bråk och vi splittrades upp i två sidor. Det var väldigt påfrestande, men vi löste det till sist iallafall. Jag var dock väldigt tveksam till en början efter vi blivit sams igen, men det gav med sig med tiden. Dock så slutade vi grundskolan den våren och jag vet inte riktigt om vi kan kalla oss ett squad längre, då vi alla har inte träffats tillsammans sedan i somras. Det är tråkigt, men jag antar att man bara glider ifrån varann och det är sådant om händer.

En annan grej var att jag gillade en kille i min parallellklass så sjukt mycket, men han ville inte ens försöka prata med mig. Han dissade mig på snapchat och det var en gång han inte ens öppnad min snap på typ två veckor tills den försvann. Dagen innan vi fick sommarlov så hörde jag dem snacka skit om min bästa kompis så dagen efter snapade jag honom och frågade honom varför de sagt de det sa. Han blockade mig då. Det tog lite hårt på mig då jag ändå gillat honom i typ två år, men han var verkligen inget att ha med tanke på vad han sa och att han blockade mig när jag ifrågasatte honom. Det var väl lika bra antar jag och han är glömd för länge sen.

Om jag jämför förra våren med den här så mår jag så mycket bättre nu än vad jag gjorde då, tack och lov. Även om jag får dippar då och då så är jag faktiskt ganska glad just nu och tur är väl det.

den låt som påminner mig sjukt mycket om förra våren. Riktigt bra låt även om den väcker många känslor!!

Gillar

Kommentarer