Flytten

Som jag nämnde i förra inlägget så har jag ju flyttat xx antal mil till en ny stad. Det har nu gått några månader och jag tänkte att jag kunde berätta lite om det.

Jag hade väl egentligen vetat ett bra tag att vi skulle flytta innan jag fick beskedet att det var helt klart. Sedan gick allting väldigt fort. På mindre än en månad så hade vi packat ihop alla våra grejer och flyttat in i vår nya lägenhet. Mina tankar innan jag hade fått beskedet att vi skulle flytta var, "NEJ jag vill inte!!". Men jag vane mig mer och mer med tanken och till sist så när jag fick veta det så blev jag nästan lite glad, för det betydde att jag skulle få börja om helt. Det sista halvåret som jag hade i gamla staden mådde jag inte så bra, det var mycket som jag var ledsen och hade ångest över, men nu hade jag en chans att bara få börja om. Dock så har det varit svårt då jag både är introvert och blyg, vilket har gjort det svårare för mig att skaffa vänner men det blir bättre och bättre.

Det jag saknar med min gamla stad är väl vissa av mina vänner, eller ja de allra flesta. Men eftersom jag pratar med de i stort sett varje dag så känns det inte som att vi är så långt ifrån varandra, tack och lov!!

Gillar