Drömmar i livet

Jag tycker att det är otroligt viktigt att ha drömmar, om vad man önskar att uppleva och göra i livet. Det måste finnas något som driver en framåt, som får en att fortsätta fast det är jobbigt. En dröm om något. Det jag drömmer mest om just nu är att flytta utomlands efter studenten, helst London. Jag drömmer om att bara få uppleva den underbara staden, den engelska kulturen och bara leva livet. Jag kanske föreställer mig det mer fantastiskt än det är, men det är något jag verkligen vill.

En annan sak jag drömmer om ä att göra karriär och vara sjukt framgångsrik. Jag är inte riktigt säker på inom vilket yrke men just nu är det läkaryrket som lockar, eller möjligtvis modebranschen kanske. Huvudsaken är att jag vill jobba med något jag brinner för och göra karriär inom det. Mitt namn ska betyda något, folk vet vem jag är och ser upp till mig.

Vissa drömmar är mer realistiska än andra, tex en flytt till London är nog lättare än att göra karriär skulle jag tro. Men bara för att en dröm är svår att nå så betyder det inte att det inte är värt att försöka. Jag har redan börjat jobba på min flytt, det går kanske inte att göra så mycket just nu men det går alltid att göra något. Man kan liksom inte bara ligga hemma och hoppas på att det man önskar ska häda, man måste ju jobba för det också. Annars om man inte är beredd på att bli lite skitig under naglarna för att få sin dröm i uppfyllelse så vill man det kanske inte tillräckligt mycket? Man måste kämpa för inget kommer gratis här i livet, och man kommer vara så nöjd när det hårda jobbet äntligen visar resultat.

Drömmar kan ju självklart vara både stora och små och de kan även bytas ut om man känner att man inte brinner för just det målet längre. Har ni några drömmar här i livet? Något speciellt ni vill göra eller uppleva?

Gillar