Döden skrämmer mig

Döden. Till och med ordet är läskigt. Man vet inte vad som väntar efter det här livet, är det bara ett stort svart mörker eller händer det något? Jag tycker att det är obehagligt att tänka på att man någon dag kommer att dö. Jag mår dåligt av att någon jag känner, känner någon som har dött. Är det inte läskigt att tänka att en människa en dag kommer att stänga sina ögon och aldrig öppna dem igen? Att en människa som står nära dig en dag kommer att försvinna för evigt? det ryser över hela min kropp att skriva de här orden.

Man vet aldrig när det kommer att inträffa, man vet inte när man kommer att dö. Vilket jag antar har sina fördelar och nackdelar. Det är så sjukt jobbigt att tänka tanken att jag imorgon kanske inte kommer att vakna, för att det är absolut inget fel på mig. Man tänker inte att när den man älskar går ut genom dörren att det kanske är sista gången den gör det. Man tänker inte tanken att man kanske kommer att dö på vägen hem från jobbet för att det är något man gör varje dag.

Jag är så otroligt rädd för döden för den tar människor vi älskar ifrån oss och det finns inget vi kan göra åt det. Det är läskigt.

Gillar

Kommentarer