det här med vänner

Ibland känner jag att jag inte passar in. Jag känner att människorna jag umgås med är så otroligt olik mig så jag nästan undrar varför jag är med dem. Jag hamnar ofta i perioder där jag övertänker allt, spelar ingen roll vad det handlar om utan jag övertänker det och det slutar med att jag mår jättedåligt. Just nu har jag övertänkt mitt val av vänner, jag känner att jag inte passar in alls. Allt de pratar om tycker jag känns oviktigt och ytligt, det intresserar mig inte alls. Jag stör mig på nästan allt de gör och i skolan så har jag de senaste dagarna hållit mig för det mesta för mig själv. Tycker det är lite konstigt att de inte riktigt har försökt prata med mig men det kanske är lika bra. Jag trivs faktiskt bäst ensam, jag är en ensamvarg. Är jag ensam kan ingen störa mig och jag kan bara lyssna på min musik som får mig att må bra.

Är det normalt att störa sig på sina vänner och ifrågasätta varför man ens är med dem eller är något fel ifall man gör det? För jag är så otroligt osäker på om jag borde fortsätta vara med dem eller om vi håller på att växa isär då jag har varit vän med dem i flera år. Det känns ju tråkigt ifall jag skulle sluta vara med dem men alltså om jag ska vara helt ärlig får de mig faktiskt inte att må bra, i alla fall inte just nu.

Tack och lov har jag en vän som alltid får mig att skratta och som jag kan prata med väldigt mycket om, hon är verkligen sig själv rakt igenom <3.


​Bild från google

Gillar