Att döma människor

Ni vet det här med att man hör något om en människa och genast så har man bildat sig en uppfattning. Snälla gör inte det! Jag tycker att innan man bildar sig en uppfattning av en människa så snälla försök lära känna den för att annars så tycker inte jag att man har rätt att döma den! För vad har man för rätt att bedöma hur en människa är baserat på några rykten?

I min klubb där jag tränar har vi haft det lite svajigt vad det gäller tränare. Vi hade äntligen fått en tränare som vi skulle ha fram till sommaren och efter det så skulle en ny tränare ta över. Grejen med den nya tränaren är att det har gått lite dåliga rykten om att hon inte är speciellt bra och inte har någon utbildning, jag tror det mest beror på att hon är väldigt ung! Det är väldigt många som har sagt att det tänker sluta när hon tar över. Iallafall så fick vi reda på att vår tränare hade slutat och att den vi skulle ha i höst skulle börja ha oss redan nu. Jag kan tala om att det inte var många glada ansikten! Jag blev lite irriterad för att de har inte ens tränat för henne ordentligt och är redan missnöjda! Träningen tycker jag iallafall var mycket bättre än vad jag trodde och det var superroligt!

Jag tyckte det nästan var bra att hon började ha oss redan nu för att nu så har man redan betalat för ett antal träningar och då hinner man rida för henne innan man bara bestämmer sig för att hon inte är bra och väljer att sluta.

Så det jag vill få fram med detta lite flummiga inlägg är att man ska inte döma människor baserat på rykten. Utan lär känna personen och bilda dig en egen uppfattning!

​Bild från google

​Jag är ledsen att det inte kom upp något riktigt inlägg i onsdags och torsdags, jag hade det super stressigt!

Gillar

Kommentarer