I fredags blev det en hemma kväll med hemmagjord pizza och lite snacks, Tobbe kom även över efter jobbet och höll mig sällskap! Finns ju ingen bättre att gosa med en fredags kväll.

Lördagen bestod av sovmorgon innan vi drog oss mot Västerås för att fira mormor som nyligen fyllt 70år, vi käkade först på ett ställe vid ån som hette Brasseriet Stadsparken. Helt okej enligt mig, sedan gick vi vidare för att se Broarna i Madison County. Älskar att gå på teatrar och musikaler så de va riktigt mysigt!

Sedan kom söndagen och söndagsångesten.. usch.. men pappa hämtade upp mig och syrran och vi åkte ut för att gå på julmarknad som inte var något att hurra över tyvärr..
Lite outfit bilder blev det iallafall hehe..
Nu ska jag bara slappa hela dagen, hoppas ni haft en bra helg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lite smått från min och Tobias vecka i Grekland, vi har haft det underbart och jätte fint väder! Ville aldrig åka därifrån, att få vara med mitt hjärta varje dag gjorde mig som lyckligast.❤️

Likes

Comments

Denna lilla nya familjemedlem går inte att slita ögonen ifrån, Otto!

Likes

Comments

De vart en tripp till Västerås med syrran för att kolla om det fanns nått, men efter många om och men så köpte jag bara en glass haha.. Dock hittade hon ramar till sin tavelvägg som är på gång, så vi åkte hem till henne och började borra. Kommer bli så snyggt när det blir klart!

Likes

Comments

Det blev en våffellunch på Sundbyholms gästhamn i det regniga vårvädret, men det skadar inte när man satt inglasad på en fin veranda! Mums!

Likes

Comments