Hej bloggen, det här är mitt första inlägg och då tänkte jag att jag skulle berätta lite om mig själv. Jag är en tjej som bor i utkanten av Stockholm och heter gretchen. På fritiden är jag mest med kompisar, pluggar och tränar som dom flesta i min ålder.

Så varför startade jag en blogg? Jo, för att jag har sett många av mina bekanta blogga och tänkte att det kanske kunde vara kul. Jag kommer blogga om mitt liv och vad jag gör om dagarna, ni kommer helt enkelt får lära känna mig.

Okej, vad har ja gjort idag då? Idag ha jag inte gjort så mycket. Jag vaknade ca 11 på morgonen och av att mamma säger att vi måste åka om 30 min. Så jag skyndade mig att klä på mig, sminka mig och borsta håret för att sen gå upp och göra en smoothiebowl. Sen var vi tvungna att ta bilen till min moster som fyllde år och fika lite. När vi kom hem låg jag och kollade YT lite innan mina föräldrar åkte på middag/50års fest. Efter det var det tänkt att jag skulle åka in till stan med några kompisar och käka middag men jag kände mig så trött så visste inte om jag skulle orka. Sen när jag kollade så såg jag att jag hade feber och därför avbokade jag middagen och åt lite rester hemma istället. Nu sitter jag i min säng och kollar lite netflix sen ska jag sova så att jag blir frisk, gonatt <3<3<3

Bild från i sommar när min familj var på mallorca med Emmas (nära kompis) familj.

Likes

Comments