Gårdagen gick skit, och förhoppningsvis så går denna dagen bättre!

marklyft:
50kg 2 set 8 reps
80kg 2 set 8 reps
100 kg 1 set 4 reps
120 kg 1 set 2 reps
sedan gick det åt helvete...
jag försökte mig på ett nytt pb men det gick inte. 150 kg skulle blitt en ökning på 10 kg, med det faktum att jag förberett mig för det här i ungefär 1 månad.
Jag har tränat olika typer av marklyft för att få lite variation.
jag har ökat reps, ökat Fart och ökat vilan.
jag hade till och med dagen till ära ätit mycket mer mat än vad jag brukar göra för att få den där kicken!
Efter tre försök på 150 kg med allt från att bältet gled upp och hamna fel till att någon rubbar min fokus gjorde att jag förlorade mycket energi och beslöt mig för att gå ner och öka repsen. jag gjorde
1 rep på 120 kg igen och 7x3 på 80 kg.
Efter detta tog jag nytt fokus på rodd och latzdrag, gick helt ok för att ha slitit med mark. avslutade med mage och bastu med ett välbekant ansikte. träffar alltid samma go a gubbe i bastun, han är alltid lika glad och nöjd över att han har tagit sig till gymmet!
men ingenting byggs över en natt, misslyckas du idag så är det bara en tidsfråga innan du klarar av det!
Du behöver bara hitta en annan väg:)

förresten, det har kommit en ny questbar!
smore's
den är grymt god, måste testas.

life check:
vikt: 79,0
sko storlek: 46
hår längd: ca 22,5 cm


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår kom jag hem från Danmark med laget, efter en helg med hård träning och god mat. På kvällen åkte jag till gymmet och körde ett bröst pass som resulterade i 90 kg bänk!

Sedan möte Mogge upp mig för att gå till standgatan och dricka kaffe. Vi bestämde oss för att gå på bio o se på "the gunman" och den var grym även om mogge inte såg den. En olycklig händelse de som hände, men Mogge gick iallafall hem innan filmen startade.

Mina tankar om träningen är enkla!

-jag ska ta 120 kg bänk innan 2016, 200 kg mark innan 2017 och jag ska anmäla mig till toughest race i år.

Nu ska jag njuta av en fisk taco med potatis och paprika!
peace!

ps : va med i veckan, kan hända att de kommer en överraskning!

Likes

Comments

Tänkt dig att du helt enkelt bara skiter i dina mål, och att det tar dig till en ny nivå? detta låter ganska absurt för mig, men det funkade.

jag har dom senaste veckorna inte fokuserat på att vara strikt, utan jag har bara känt lite på min vardag o utifrån det gjort det bästa av situationen.
sena kvällar och mycket skräpmat, spenderade pengar och mycket mer skräpmat... låter kanske inte som mig?

Jag har en ny maträtt på mitt schema varje gång jag är vaken klockan 02.15.

nattkorv med ketchup och rostad lök, och mycket rostad lök. gärna ett flertal korvar!
Slut på de roliga nu börjar min träning.

klockan är 15.45, Johannes broborn väntar tålmodigt på att få slita sönder min kropp. han har planerat in i minsta detalj, hjortmossen är destinationen och utegymmet kallar. just denna dagen så tittar den såå efterlängtade solen fram över västsverige, detta är inget som 2/3 av gruppen Jam 22 tänker missa! Det skulle bara bli så att jesper och Johannes ska slita och väsnas och framförallt pusha varandra tills kroppen tog emot.
Det hela börjar med att Johannes säger
- ja då kör vi 7 set med 10 reps på breda dipps;)
jesper- jo tjena jag klarar det en gång sen blir det inga mer.
Vi kom sedan överens om att jag skulle köra så många jag kunde men aldrig komma under 6 reps, vilket jag naturligtvis inte klarade av. Men det va då ta mig fan enkelt att pusha till max när man har en 90kg's muskelmaskin framför sig som säger åt en att inte sluta.
Nöjd gick jag vidare till nästa övning.

bröstpress men kroppsvikt 15x6...
åter igen så tänkte jag... Johannes. va tror du om mig? men ack, jag pressade mig tills jag absolut inte klarade mer utan av vilja spy, denna insats gjorde att jag tro det eller ej klarade av hela övning enligt plan. Vi avsluta med lite chins och mage för att se ut som ett par hunkar i sommar.

Efter detta satte vi oss vid bryggan i Trollhättan och började lira musik som vi gör det bäst, spontant! vi ringde så klart mogge som bildar den tredje länken i Jam 22, oturligt nog så jobbade han denna afton och vi fick spela ensamma.

Detta summerade i en väldigt bra onsdag, och idag torsdag så tog lilla jag helg. 04,00 så bär det av mot Köpenhamn för att spela fotboll och umgås med mina lag kamrater. Mer om det på söndag!

show must go on!


Likes

Comments

Jag saknar inte mycket här i livet, men det gör extra ont att veta att jag är singel när min mamma och min styvfar inte är hemma i huset där jag faktiskt bor, även om jag egentligen ser mitt hem i Trollhättan där mesta dels av mina vänner bor. Att vara ensam hemma och sköta ekonomi, tvätt, städ och mat är inget jag är ovan vid. Men när mamma inte finns här att prata med på kvällarna och man inte hör min styvfar klaga på att något inte fungerar gör det hela mycket svårare.
Att jobba hela dagen och träna på kvällen och sen komma hem till ett tomt hus och ingen att prata med gör hemgång från gymmet och fotboll mycket tråkig.
Vi människor är gjorda till en social varelse och att ta ifrån det för enbart ett par timmar om dagen är hemsk, och att dessutom veta att det är samma sak som gäller imorgon är inte heller så kul.
Att vara singel är delvis ett val jag gör och en påtvingad fråga.
Jag letar inte efter en tjej, men jag vill ha en. Jag vet inte om det är att jag inte orkar eller om jag är så fast besluten på vem jag vill ha att jag totalt skiter I andra för att jag lever i en dröm.

just ikväll så tänker jag på min mamma, hon heter Mia Drottz och ser ut att var 37 år gammal;) jag vet inte om hon bara råkade köpa alvestads glass innan dom åkte utan att tänka på att hon inte hinner äta upp det, eller om hon helt enkelt köpte det för att jag skulle ha något gott när dom var borta.
Dagen innan dom åkte så sa hon till mig " du får ju kolla i frysen! och planera dina måltider. Det finns rätt mycket där"
Eftersom jag äter kycklingfilé 95% av mina måltider så letar jag aldrig i frysen, men nu gjorde jag det. å tro på fan att jag hittade 4 lådor med glass; )

Denna glassen är inte precis som B&J eller B&L... Denna är utan massa onödigt socker och den smakar för jävla bra! En låda kan man lätt äta utan att behöva bry sig, då den enbart innehåller 350 kcal. tack mamma oavsett om det var meningen eller inte, jag lär äta den endå.

samtidigt vill jag säga förlåt för om jag sårat dig, det var inte meningen men jag tycker enligt mig själv att jag gjorde det rätta. och jag förstår om du är sur arg eller besviken på mig! Det var aldrig meningen att det skulle bli såhär. Jag borde inte ha sagt det jag sa. hoppas du förlåter mig!
( detta var menat till en annan tjej som jag inte har behandlat rätt under dom senaste veckorna )

jag avslutar men att nämna att jag bänkade 85 kg paus rep igår och det är nytt pb för paus! Elias fanns där som vanligt när jag presterade som bäst !
nu ska jag njuta av mat och under tiden jag skrev detta så njöt jag av glassen som jag nämnde!

Likes

Comments

Hej de va ett tag sedan jag skrev ett inlägg. Jag har haft mycket att göra de senaste så inte hunnit med detta.

sorlig dag idag, jag har nämligen varit på begravning. min styvfars pappa har lämnat denna värld och idag tog vi det sista avskedet. han var en man med humor och har funnits med i mitt liv sedan jag var 7 år... han kommer att bli saknad.

men jag har hört att man inte ska sörja en död, utan man ska då istället fira personens liv oavsett längd. och jag kan tänka mig att han har haft ett bra liv även fast dom sista åren va svåra, och hans fru har haft en bra tid med honom så vila i frid!

detta var allt för detta inlägg.

Likes

Comments

I detta inlägget tänker jag ta med er på en lite mer personlig och känslosam resa, för mitt liv kanske inte har varit riktigt super dåligt men det är väll min upplevelse av mitt egna liv som räknas?

Tar er tillbaka till mellanstadiet, jag lekte med mina vänner och spelade boll dag in och dag ut. Jag visste inte vad orden mobbing eller trakasserier betydde, tills en dag då jag helt plötsligt började vara killen som dom äldre killarna tyckte var rolig att jävlas med och senare började använda fysiskt våld mot. som tur var hade jag en äldre bror som kunde försvara mig under ett tag... han började hänga i Trollhättan med sina vänner och kunde inte finnas där varje dag. Våldet blev mer och kränkningarna blev fler, och eftersom jag aldrig varit känd för att hålla käften och ta emot en spydig kommentar så gav jag alltid ett svar precis som dom ville. För de gav killarna en anledning till att ge mig ett slag eller en spark. Sedan kom högstadiet, ett skede där dom äldre killarna faktiskt kunde skada mig rejält. och lärare som tvingade mig att prata med dom här människorna och att ta i hand, att jag skulle be om ursäkt för att dom slog ner mig och sparkade på mig?
men rädd som jag var så vågade jag inte annat än att ta killen i hand och leva med det.

Min vardag såg ut så under ett år, jag vågade inte gå ensam hem efter skolan och försökte alltid gå med någon. Och när jag gick ensam så såg jag någon som hade som hobby att trakka på mig, en boll i huvudet eller en vattenflaska.
självklart så sänkte detta mitt självförtroende och jag vågade inte ta samma plats i skolan som jag gjorde under mina tidigare år.

Under år 8 bytte jag skola till lödöse där jag märkte snabbt att det skulle vara samma sak där. Men då visste jag om att jag bara skulle ta skiten för att kanske slippa slag o sparkar. första veckan va jobbig eftersom nåra av 9:e klassarna festade tillsammans med killarna som va på mig i min förra skola. och dom visste då om vem jag var eller så råkade det bara vara så att dom va lika inkompetenta till att visa respekt till en med människa som många andra och att jag var sist in så jag var det självklara valet.
Jag var inte ensam om detta men de kändes verkligen som det! De fanns ett fåtal personer som fanns där för mig genom min skol tid och dom är jag stolt över att kalla vänner och familj, och om jag kunde så skulle jag ge vadsomhelst till dom för att göra det enklare för dom och för dom att kunna följa sina drömmar.
och samtidigt så vet jag att jag inte var en perfekt kamrat till dom yngre precis som dom som va på mig. Jag blev som dom... men jag vet om det och jag bad om ursäkt på riktigt och gjorde inte om det och om det är någon som ännu inte fått en ursäkt så vill jag be om ursäkt nu! antagligen så läser ni inte detta men om ni gör det, jag är ledsen... jag hoppas ni förlåter mig och att ni klarade er bra ändå! Jag är inte en ängel... men jag gör mitt bästa för att framstå som en hygglig kille!

nu är jag 19 år gammal och fyller inom kort 20, och jag vill lyckas med mitt liv.
Och jag hoppas att alla i min närhet gör det samma!
nu för tiden så har jag ett bra självförtroende och det finns många att tacka för det!
Ni är värda guld. jag är enormt stolt över att kalla er familj!

kom ihåg "du föds inte in i en familj, du skapar en familj med vännerna omkring dig" <3

Likes

Comments

Hej, idag är det min off day från gymmet och de innebär att jag spelar musik och umgås med mina nära och kära. För er som inte vet så spelar jag i en liten trubadur grupp som kallar sig för "Jamsession". Vi kommer att spela i Vänersborg nästa fredag, så idag har vi repat lite inför det, och kul var det. Det är alltid lika roligt att träffa min boys!

En snabb presentation av min trubadur vänner-

Pöjk nummer ett-

Vad heter du?

- Johannes Broborn

Vad jobbar du med?

- Vikarie

Din favorit genre?

- Alla! (jag vägrar välja en)

Din relations status?

- Singel (med glimten i ögat)

Ser du dig själv som en bra musiker?

- Jadå.

Påg nummer två-

Vad heter du?

- Marcus Rydell

Vad jobbar du med?

- Lager och restaurang

Din favorit genre?

- Vad är genre?

Din relations status?

- Ja.

Ser du dig själv som en bra musiker?

- Helt ok.

En gemensam fråga till dom två!

Tycker ni jag (Jesper Valtanen) passar bra in i gruppen?

Ett enigt svar! - JA.

Nu ska jag duscha och börja röra mig mot Jonathan andersson hus! hull***g**** 1*

där vi ska fira honom utan att han vet det :)

Här är ett smakprov från dagen rep

Hoppas ni gillar det och har ni några låt förslag till os så skriv gärna till någon av os på facebook eller skriv en kommentar här nedanför.

Stay strong and follow your dream!

Likes

Comments

frukost och lunch, består av

200 g kyckling
250 g ris
60ml kokos mjölk
x2

jag tar även whey 100% under morgonen och eventuellt lite mjölk i kaffet; )

om det är någon som är intresserad av att droppa ett par kilo så rekommenderar jag att hitta en bra frukost och räkna kcal under 2-3 veckors tid; )
ligg gärna på ett högt protein intag och medel på fett och fyll ut med kolhydrater;)

Likes

Comments

denna lista skickade min bror till mig!
kan helt ärligt säga att jag älskar John Mayer, ed,James bay och mycket akustisk.
men denna lista pumpar upp inställningen till max:)

Tack Rasmus och Robert som har gjort den!

Likes

Comments

Jag har nu hamnat i ett läge där jag inte går ner i vikt enligt planering. Detta är inget ovanligt när man försöker rensa undan fett från kroppen.

Innan så låg jag på ungefär på dessa macros-

135g kolhydrater
90g fett
230g protein

Och nu ska jag se vad som händer om jag ökar kolhydraterna och minskar fettet!

Samanfattningsvis så kan jag säga så här, maten jag käkar är

Enformig
Tråkig
Jobbig
Deprimerande

Men detta påverkar inte min träning, Jag har blivit lättare, starkare, och fastare och nu ska jag in på slutspurten eftersom jag gjort 2/3 av min deff.
Resultat än sålänge går att jämföra på bilderna i slutet av inlägget.

Nu ska jag istället ligga på-

220g kolhydrater
30g fett
250 g protein

Och tyvärr så ska jag njuta av ett par öl den 20:e o kanske några helger efter det eftersom det händer en massa saker som jag ska delta i, bland annat fyller min kära vapendragare och goda vän Jonathan 18 år gammal snart.
Mot nya höjder och mål medan vanliga människor ska kasta bort värdefull tid.

Tack för denna gången och hoppas ni tycker det är kul att se min utveckling:)

ps: bilderna skiljer 4kg.


Likes

Comments