​Jag orkar ej blogga alltså. Jag trodde det skulle gå super duper bra och att man kunde skriva varje dag precis som när man var 15 år. Men livet är visst annorlunda nu, probably because vid någon tidpunkt inser man att ingen faktiskt bryr sig sådär jätte mycket om vad fan som pågår i ens liv nu för tiden. Så då får man väl blogga "för sig själv", för sin egen skull. Jag tror att jag hade mer att säga förut. Mer att uttrycka. Nu orkar jag inte gå in i saker som jag gjorde förr. Jag släpper det eller så orkar jag inte ens bry mig till att börja med. Sen behöver man ju iof inte blogga om just åsiker och tankar, men "dagens outfit" inlägg känns bara så ointressant. 

Sen har man ju inte alltid tid. Jag har nog väldigt fullt upp med jobb, plugg, hund, osv osv. Känns som om den lilla tiden jag får över spenderar jag antingen med att ha egen tid eller vara med Jajja. 

Sen som om jag inte faktiskt har tillräckligt att göra så kommer det här STRESSANDE bröllopsplanerandet. Vi skulle ju egentligen vigt oss i Key West i somras, men ändrade oss lite i sista sekund då vi ville dela den här stunden med vänner och familj, och även om jag vill vara gift med honom mer än någonting i hela världen så vill jag ha ett wedding-wedding. Den stora vita klänningen, pappa som följer mig till altaret, 4 vånings bröllopstårtan etc etc. Så det blir alltså nästa sommar, antagligen 1 juli, vi ska åka och kolla på lite lokaler och vigsel ställen idag. Det blir en borglig vigsel because fuck religion. Nä, men vi både är ateister (eller agnostiker egentligen) så jag vill bara ha den borgliga delen. Men anyways, det är så stressfullt med allt planerande. Maten, lokalen, dekorationen, platsen, brudtärnor. Men åh som jag längtar. Snart kommer i alla fall Jajja baja hem från jobbet, så då åker vi och kikar på det första stället. Lutar emot en vigsel nere vid vattnet för att sedan ha själva bröllopsfesten några minuter därifrån på en lite lantligare, äldre miljö. pUSS

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En sak jag tycker är så gulligt mysigt är såna här helt vanliga saker gjorda med den man älskar. Typ gå och storhandla mat, eller vakna upp tillsammans, göra frukost tillsammans på helgerna och äta i som om allt lugn i hela världen vore vårt. Alltså bara något så enkelt som att vara i varandras space och vara så bekväma och glada i det, det är så himla mysigt. 

Puss på er 💙

Likes

Comments

You can ask my friends
I hide inside for hours
Always had intense eyes
I think I am sick but never can be certain
Still call up my mother
Hiding behind curtains
Don't make me go
Don't make me go outside
God knows what out there lies
I'm hoping I don't die
After you

Likes

Comments

Jag föste igång Jajja på sitt första målarprojekt här om veckan. Från gulaktiga, skrutt tapeter till helvitt. Så himla fint. Han har tagit sin oskuld som en riktig man nu. Är så himla nöjd!!

Likes

Comments

Det blev inte lika mycket bloggande som jag trott när jag startat denna blogg. Tänkte att jag skulle författa ordentligt och förstklassigt varje dag i början. Men icke.

Kan väl lika gärna meddela vad jag gör, nu när jag ändå lyckats pallra arslet hit. Jag sitter och häckar i soffan efter en GOD mat. Grillad fläskfille, vitlökskroketter och världens godaste sallad. Åt ena sidan så fan för vi tänkte bli mer vegetariska, åt andra sidan så är detta första gången vi äter kött denna vecka. Trist att det går långsamt. I alla fall. Livet går bra och rullar på, nu när det är sommar hittar vi på saker nästan var och varannan dag ute så det är roligt. Men kvar att göra denna sommar är att campa, faktiskt bada (bara gjort utomlands inte här), och en massa andra grejer jag inte kommer ihåg för fem öre. Jag hade ett helt sommar projekt fullt av aktiviteter så det får bli av när jag minns skiten.

Imorgon ska vi färdas till Flaten, min kära mamma har fått låna stället för sig själv denna månad så vi tänkte åka dit imorgon med Sammy och grilla, bada, basta, paddla lite kanot och make love to the summer helt enkelt. Ska bli riktigt mysigt. Har inte varit i Flaten på år och dar! Men nu är klockan snart tio, och jag ska ut på långpromenad med min älskade man och hund. Det blir rätt många långpromenader för mig dessa dagar. Går ju lätt 3 timmar om dagen utanför jobbet. Duktigt för en lathund som jag.

Adjö 😁

Likes

Comments

Åh, vilken dröm det var. Verkligen en upplevelse. Vi hade det super mysigt, låg på stranden de flesta dagar och bara slappade och pussades. Vi åkte på en 3 timmars roadtrip också till Key West, the Caribbean of Florida typ. SÅ VACKERT. Borta bra men hemma bäst dock, så skönt att bara komma hem till sin egen säng och egna soffa och HELVETE vad jag har saknat mina katter och min Samantha. Resten av sommaren kommer spenderas i Sverige, börjar jobba snart också. Lite utflykter till något mysställe, grönalund kanske. Oavsett så sätter jag min tillit till det svenska vädret och hoppas på värme. Nej, nu ska jag lägga upp lite bilder och kanske lägga mig på ballen för lite tanning. Puss!!


Likes

Comments

Imorn har vi vår second anniversary. Galet hur fort tiden gått. Ändå känns det som det gått 60 år. Fan, vad vi bråkar ibland. Mestadels jag. Haha. Men jag är intensiv. Jag är så hetsig med mina känslor. Hatar lika starkt som jag älskar. Vad som ens får det att fungera är att han är så lugn. Så underbart trygg.

Jag var så säker på att jag inte skulle känna riktig kärlek igen efter min senaste boyfriend. Jag var så bruten på den tiden. Jag skulle alltid spela så himla tuff och hård när jag egentligen var glas inuti. Jag kunde aldrig riktigt älska på den tiden för dom killarna jag dejtade/var tillsammans med förstod inte mig. De kunde inte hantera min ihållande ilska, eller min eftertryckliga sorg. De skulle aldrig stanna när jag verkligen visade mina fula sidor. När jag blev så där okontrollerat arg, eller älskade så intensivt. Men Jajja var inte så. Jag visste redan från början att han inte var som dom andra 2 jag haft. Han skulle stanna kvar när jag var krossad och plocka upp alla bitar. Jag har aldrig litat på någon som jag litar på honom. Jag kan visa mig svag, och han tycker fortfarande att jag är starkare än alla han känner. Han skulle inte släppa taget lika enkelt som de andra. Han fick sätta ihop mig igen, för jag var sönder x10 när vi träffades. Han fick se mina skit sidor rätt tidigt, och han stannade kvar och städade upp efter vad någon annan kille gjort mig. Utan att klaga satte han ihop mig igen.

När jag tänker tillbaka på någon stund i mitt liv då jag verkligen kände mig lycklig, är det när jag träffade honom, när han gick ner på knä på min favoritplats i hela världen. Sen är det aldrig perfekt i något förhållande, även om jag önskar att vi aldrig bråkade så vet jag att det är okej. För skillnaden är att vi kan skrika hur mycket vi vill på varandra men vi kommer växa från det, veta vad vi ska göra annorlunda nästa gång. Det är väl vad som gör oss så okuvliga. Kärleken vi har för varandra, trots de 2 och ett halvt åren som gått, är så stark. Jag älskar att han fortfarande tittar på mig som om det vore första gången han såg mig. Att han fortfarande är så sjukt attraherad av mig och attackerar mig så fort kläderna åker av (haha). Att han ALLTID vill pussas och kramas. Att han kommer hem med blommor för jämnan för att göra mig glad. Att han är så skit snäll emot mig, och aldrig behandlar mig illa. Jag är så jävla lyckligt lottad. Så jävla, jävla, jävla lyckligt lottad. Dör. 

Likes

Comments

I know no religion
but the brown of your hair

matted against the pillow.

Likes

Comments