Jag är ett oskrivet blad vad gäller bloggande, vi får se vad som kommer ur detta. Förhoppningsvis en ökad grammatisk förmåga! Kanske även ett bättre minne! Håller tummarna för positiva effekter! 👍

Mitt eviga vändande av dygnet under lediga dagar börjar bli frustrerande, min biologiska klocka ligger troligtvis ca. en timma efter dygnet. Jag ska härefter försöka hitta den oantastliga längden på sömnen. Det lutar åt approx. 9 timmar för min del. Sängdags kring elva och upp kring åtta! Kanon!

Kanske borde jag skriva om intressanta ting som jag nyligen funderat över vid varje bloggavslut!

Vi testar!

Underhållande #1
Myror använder feromoner till att kommunicera med varandra, t.ex. för att informera andra inom kolonin att ett byte (eller liknande) har hittats, och transporthjälp behövs! På vägen tillbaka lägger myrorna ut ett doftspår som andra följer. Här kommer det underhållande (som kanske är lite morbid), ifall den ledande myran av någon anledning skulle återansluta med spåret bildas en cirkel som rättfärdigt kan kallas för "The circle of life/death" eftersom de kommer att spendera resten av sitt liv och dö inom den. 😱 Runt och runt, ovetande om vad som försiggår. Har dem tur påverkar något externt och cirkeln bryts.

Ska något läras av detta är det väl att blint följa någon utan en egen reflekterande tankeställare kan verkligen ställa till det! Synd för myror att dem saknar sådan intellekt. Använd den väl!

Likes

Comments