- Alle har en facade.

- Alle er ikke ens, og alle er ikke perfekte.

  • Hvem har ikke en facade?
  • Jeg er ret sikker på at jeg ikke er den eneste, der oplever at en person kan være helt anderledes nogle gange? Hvis du nu møder en i skolen, du giver self et førstehåndsindtryk. Du tænker " fuck hun/han er egneligt ret sej, jeg er sikker på at hun bare må have et virkelig nemt liv."

Men nargh sådan er hun/han faktisk ikke, personen er skrøbelig, følsom, knust og personens tillid er blevet ødelagt op til flere gange. Det du så første gang var en facade da pigen/drengen måske ikke ville vise at hun/han var skrøbelig, hvem vil også gerne have det? ingen er jeg ret sikker på. Man kan risiker at blive gjord til grin, eller få åndssvage kommentar af andre. Det kan rent faktisk ske hvis du viser hvad du føler, det er derfor en facade kan være en god og en dårlig ting.

Kan du ikke opleve bare nogle gange at du føler dig helt anderledes, når du er sammen med andre end bare din bedsteven fx.?

Jeg kan godt nogle gange føle at jeg opføre mig anderledes, når jeg er sammen med de forskellige mennesker.Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Begynder at skrive igen...

Der er gået ret lang tid, siden jeg sidst har skrevet noget. Men tingene har været lidt kompliceret, her for det sidste.

Men lad mig starte forfra❤

"Hej Jeg hedder Sofia, jeg er 14 år gammel og har b-day d. 10 April 2003. Jeg er i et forhold. Og jeg er skilsmissebarn, og bor for det meste hos min far. Jeg har en lillebror, og to halvsøskende. Jeg har en hund, og 5 Chinchillaer. Jeg har gået på Vorup skole, Søndermarkskolen og nu Tirsdalens skole i 8'ene klasse. I fritiden går jeg i fitness, og begyndt at være sammen med mine venner. Jeg er ekstremt glad for mad, og man kan vel ikke leve uden chokolade?. Jeg er blevet korthåret, og er helt vild med piercinger. Jeg er blev konfirmeret d. 14 maj 2017. 2017 har nu været et ret vildt år det har været sjovt, men for at det kan være sjovt så har der jo også sket dårlige ting. Det er privat, så det holder jeg for mig selv😉. Jeg startede 2018 med en af mine veninder (ANITA). Jeg fik de dejligste venner i 2017, og mødte mange nye mennesker. Når folk møder mig er det forskelligt hvordan de opfatter mig, de kan møde min generte side, bitchy side, imødekommende side, deprimerende side. Eller som nogle siger, den charmerende side. Tro det eller ej skriver hvad jeg får at vide."

Det var så lige hvad jeg kunne skrive om mig, et helt normalt teenage liv.


-Fremtiden er allerede skrevet men på et tidspunkt deler den sig, og det er der hvor de svære beslutninger kommer - SKTJ

- You just have to pick the right way-

Likes

Comments