Pigga

Ja äntligen piggade vi på oss :-) och o fredags var alla tipp topp :-) då skönt och Emma har haft turen (hittills) och klarat sig från magsjukan :-)
I fredags så hade Tove tid hos tandläkaren och jag känner att barnen är upp i varandra så mycket så på sånna här besök tycker jag de kan gå gå själva, men mannen kunde inte komma hem från jobbet ! Och Tove slog en tand med då vi var sjuka så behövde verkligen gå dit, men snäll moster har hon så hon for med henne :-) de lilla de kunde se ( då hon inte ville öppna mun ) såg ok ut, lite bekymrad över tanden hon slagit så blir återbesök på tisdag. På morgonen på tisdag ska även casper till Tandis så blir 2 besök den dan.
Lite problem är dock att vi ska va där 13:20 och syskon slutar skolan 13:30 och mannen borta i jobb så får se hur jag löser det.
På fredags förmiddag kom syster och Minna :-) så roligt att äntligen ses igen :)
Senare kom även Sofie o Lovis :-)
De stannade hela kvällen, Robin kom när han slutade. De blev middag och bus och surr och Liam o Lovis såg riktigt glada ut över att se varann igen :)
Igår fort gubben och 3 av barnen ner till Sundsvall fram o tillbaka för att köpa mer färg. Här hemma städade jag plockade och barnen busade på :)
Fick upp de sista pyntet i granen :) den är så fin och de är aå mysigt:)
Slog in några julklappar med :)
Gubben började måla och fick hjälp av små grabbarna :)
På kvällen kom vänner på besök så blev fika o surr :)

Här nu sover alla i huset utom jag och Tove :) vi klev upp och tände en massa ljus och kröp upp i soffa o slog på frost :) och mumsade i sig välling :)
Nu hör jag några som pratar uppe :) kanske ska fixa lite frukost :)

Mysigt :)
Dumt bara att de blir så dålig bild med kameran:/ så mycket finare i verkligheten

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229