Över ett

Oj, nu var det över ett år sedan jag var här inne! Ja vi vet alla att tiden går fort, men inte av den anledningen jag inte varit här.

Det har hänt en massa och då menar jag att det varit VÄLDIGT MYCKET för oss. V har under denna tid mått otroligt dåligt hela familjen men jobbigast för oss vuxna. Men men man får hamna långt ner och sedan är det bara att försöka klättra uppåt igen. Det har gått snabbare för vissa och långsammare för vissa. för mig har det tagit lång tid och klättrar ännu, men man får ta ett steg i taget.

Som sagt det har hänt en del under året, Mannen har nytt jobb och jobbar borta mån-tors. Vilket har varit en stor omställning för oss alla men kanske främst för mig och barnen som är kvar hemma, Lära sig lite på nytt hur man får rutiner och allt annat som hör till att klaffa. även de två äldre sönerna jobbar borta på veckorna så kvar hemma är jag och de 6 yngsta barnen.

Sen har även mannen och ena sonen startat ett företag som de jobbar de, även så jag fast jag jobbar hemifrån och har fixat ett litet kontor här hemma.

Sommaren blev annorlunda men så bra. Mycket tid spenderades i stugan samt söderut så vi kunde få så mycket familjetid som möjligt. sol o bad har det blivit och en massa tid tillsammans.

Barnen åter i skolan och mycket nytt där, barnen går nu,

en går andra året på gymnasiet, en i nian, en i sjuan, en i femma, en i trean på särskola och minstingen som nu blivit så stor och börjat första klass, ja tiden den flyger fram.

precis innan dottern skulle börja tredje klass på särskolan så brann hennes skola, så himla tråkigt och det blev en rejäl omställning för henne, hon har haft det tufft o jobbigt i skolan och sen ledig länge och nu skulle skol rutinen tillbaka och hon var på helspänn hela tiden så kom detta och skolstarten blev fram skjuten och samt att renoveringen kommer ta ett bra tag och skolan blev flyttad till ett nytt ställe längre bort och nu skulle hon åka buss dit, vi var super nervösa både hon jag. Men ack så bra det blivit, en glad tjej som växte massor och man ser hur stolt hon är över sig själv, det är underbart att se. Nu hoppas vi de flyter på såhär bra för henne länge.


känner jag att jag bara babblar på nu,

men de lite av vad som hänt hos oss,

Nu åter tillbaka till jobb arbeten ,

idag brukar ju mannen och sönerna komma hem men denna vecka kommer det imorgon fredag så vi får sakna och längta lite till efter dom. sen ska vi bara umgås och njuta när helgen kommer och ta vara på tiden till max.

hej hej


Gillar

Kommentarer