Länge sen

​Ja nu var det länge sen jag var in hit och fick ner några rader. Som jag sagt så många gånger förut så springer verkligen tiden iväg och jag hänger inte alls med,, man bara pausa emellan åt och bara ta in allt.

Det är jobb, skola, förskola fritids, handling, matlagning, och en se till att man umgås med familjen så mycket som möjligt. det är prio ett.

Haft en hemsk förkylning så vägrar släppa taget, och nu värkar det börja om på barnen igen, längtar verkligen till sommaren nu, slippa alla sjukor och bylta på oss en massa kläder, sol bad och semester och bara få umgås tillsammans och göra en massa roliga saker. 

Iallafall i helgen som var så packade vi in oss bilen och styrde mot Åre, det blev en toppen helg och lilleman på 5 år fick äntligen lära sig att åka slalom =) så duktig, stora syster som fyller 8 snart ( hon med en massa diagnoser) även hon lärde sig åka. hon klarar liften själv, behöver bara träna lite till på bromsningen, men hon var så himla duktig så det var en väldigt rörd mamma som stod i backen och såg hur stolt hon blev när hon också klarade detta som sina syskon, en lyckad helg blev det. 

så nu ser vi fram emot sportlovet då vi åker tillbaka =)

Nu är det full fart mot helg, som jag längtar, helgerna är nu för tiden så himla värdefulla sen man började jobba heltid, man behöver inte göra något särskilt alls, men att få ta det lugnt och göra det som faller in och umgås till max det är min melodi det. 

Nä nu är fikat på jobbet snart slut så bäst att runda av och återgå till jobbet. 

  

Gillar

Kommentarer