Gårdagen var totalt underbar, bästa på länge! Jobbade på med mina arbetskompisar till halv 3 ungefär före vi alla siktade på att fara hemåt och fira veckoslut. For via butiken och köpte förlovningspresent till en av mina vänner samt lite mat och sedan hem. Satt på en bykmaskin och kastade mig själv i soffan för att ta de lugnt en stund. Packade och hängde upp byket och kom sedan till min pojkvän. Han hade en överraskning åt mig, jag hade ingen aning om vad det skulle vara. Han tog mig till den plats var vi hade vår första gemensamma dejt nästan 1 år sedan :D. Så vi åt god mat, hamburgare, men eftersom det är ett bra tag sen vi ätit ute så var jag ändå nöjd med mig själv! Sedan for vi vidare till en danslokalen vart dom hade några artister å flera av våra vänner var där.

Nu har jag just vaknat, medan R är iväg och jobbar på (fast det är Söndag) men han är snart hemma. Sen blir de lite mat å fixas å så ska vi iväg på förlovningskalas och sedan blir de att fara hem.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sov till halv 10 tiden imorse så att jag orkar stiga upp imorgon för mitt morgonskift. Steg upp vid 10 och for till butiken för att fylla på mitt kylskåp med lite mat. Kom hem och drog på mina springkläder och for iväg på en 4km länk. Kom hem och åt lite, for sedan iväg till jobbet. Kom just hem och skall fara och sova.

Likes

Comments

​Mina 2 lediga dagar har gått ganska så lugnt till. Var hos Robert tills idag på förmiddagen. Blev ingen träning alls, men väldigt lite sötsaker. Endast några skedar kräm samt en glass eftersom det nu var första ordentliga sommardagen för i år. Idag kom jag på dagen hem, for direkt till stranden och låg där ett par timmar, och blev till och med lite brun! For iväg till mamma och tog med henne och for iväg på en bollglass till stranden. Via butiken och hem. Sedan drog jag iväg ut och springa. Sprang ännu länge än sist!! Wihuu! Och gick 1,5 varv runt det stället jag burkar gå så det blev ca 6km.

Likes

Comments

​Natten var så lugn att det var nästan tråkigt, hände inget annat än att en dam kom in. Var hemma lite före halv 8, åt lite och lade mig i sängen för att sova.. Vaknade vid 11 första gången, lade mig tillbaka i sängen för att fortsätta sova. Vaknade nästa gång kvart över 5. Åt lite frukost och gick över till mamma, for ut och gå med henne. Dagens länk blev lite över 5km. Good me. Lagade lite mat åt mei och såg ett avsnitt på chicago fire. Snart iväg på jobb igen..

Likes

Comments

​Gårdagen gick i allmänhet ganska så lugnt till, jag sov länge och önskade att min muskelvärk skulle vara long gone när jag vaknar och den var nästan det. Något kändes dock av ännu då men nästan allt hade släppt, tack gode gud för det! Låg hela kvällen efter jobbet på soffan och såg på film för att orka hållas vaken. Vaknade redan halv 1 idag *suck* när jag för en gångs skull får/måste sova så länge jag vill/kan. Steg upp vid halv 3, åt lite och drog på mig springsakerna och for ut på en runda. Orkade redan springa mycket längre märkte jag *wihuuu*. For via butiken och sedan efter mamma och iväg till badet för att simma omkring och njuta, (passade på att göra magmuskelträningar i vattnet samtidit). Lagade just lite spenatsoppa med kokta ägg åt mei och skall om en timme iväg på mitt 10 timmars nattskift.

Likes

Comments

​Dagen har gått ganska lugnt till, vaknade först halv 11 och gjorde inte så värst mycket. For till butiken och köpt lite kvark så jag får blanda äppel med det. For iväg till jobbet kl.13 och gick igenom återupplivningskursen med några arbetskompisarna. Jobbade på med Laura i lugn och ro och gick totalt upp och ner för över 400 trappsteg totalt. Åt lite potatis med korvsås till middag samt en bulle på det som en patient hämtade åt oss. Kom hem vid 21.30-tiden och drog på mig länkkläderna och for ut och gå en 2,5km ca så att jag skulle få tänka på något lite annat än jobbet. När jag åker till gymmet nästa gång ska jag säga upp mitt gymkort och flytta över till mitt gamla gym var min mamma också gåt så att jag kan spendera lite kvalite tid med henne också.

Likes

Comments

Ibland kan jag hata detta land så himla mycket.. Det har regnat precis hela dagen.. Det har inte gett upp för en minut heller, men man kan försöka göra något bra av det iallafall. Så jag drog på mig träningskläderna genast från morgonen och gick över och hälsade på min pappa, därifrån gick jag en sväng så att det blev ca 3km sammanlagt (med lite jogging) även fast det var dåligt väder. Åkte vidare till jobbet på sjukhuset och kom just hem. Ganska så nöjd med mig själv idag faktiskt.

​Positiva:

  • ​Jag kom mig ut och gå även fast det regnade
  • Är nöjd med min kost för idag
  • Nöjd med mitt vatten intag

​Negativa:

  • ​Åt en bit choklad när jag kom hem från jobbet pga min snålhet
  • Gick inte upp för trapporna till jobbet pga min extreme muskelvärk i benen

Summa av hela dagen är riktigt bra, hoppas att det skulle sluta regna tills imorgon bara så att det skulle vara trevligare att vara ute igen.​


Untitled
Likes

Comments

​Den här bloggen är till för motivation för det bättre livet jag försöker nå, det är inte lätt men inte omöjligt heller. Jag är en brud på ca 20 år som bor i ett av de kalla nordiska länderna som vi har. En brud som varit överviktig hela sitt liv, som försökt gå ner i vikt om och om igen men är trött på att försöka hela tiden och sedan ge upp. Den här bloggen är till för att jag själv skall ha något som motiverar mig, som gör mig ännu mera villig att försöka och jobba på detta. Min startvikt satt imorse på 95.3kg, på mig som är 165cm lång endast. Detta räknas verkligen som att vara överviktig... Mitt mål är att vara under 75 kg, så vi pratar MINST 20kg. Det är mycket men inte alls omöjligt om jag vill det tillräckligt mycket själv. Träning, träning och kost samt nya, bra levnadsvanor är det enda sättet att få det här att ändra på sig. 

Likes

Comments