JAG HAR HAFT CORONA!?

Jag pratade med ett medium häromdagen, jag gjorde det för att få lite tankar kring framtiden och hur den kan se ut. Det är ju inte säkert att det hon sa stämmer, jag brukar vara lite skeptisk tills jag ser att det som sagts stämmer. Men det återstår att se, jag har pratat med henne förut och en del saker har faktiskt hänt så därför ringde jag henne igen. Det första hon sa var att det känns som jag haft en mildare variant av corona, att det var det jag hade i mars. När jag tänker tillbaka på det så kommer jag ihåg en hemsk natt. Jag fick jättesvårt att andas.


Jag fick lite panik och tänkte nu dör jag. Jag kunde inte kontrollera det som hände, min bröstkorg drog ihop sig, magen drog ihop sig, jag kände värsta trycket över bröstkorgen och det gjorde ont. Jag kunde bara andas korta snabba andetag, men fick knappt någon luft. Jag fick sådan frossa och blev yr och illamående. Jag ringde 112 , men de sa att det verkar inte vara livshotande, men jag får återkomma om det förvärras. De tyckte jag skulle kontakta vårdguiden, jag vet hur lång kö det är dit så min tanke var ”visst, jag kommer hinna dö innan jag kommer fram”. Så jag gjorde inte det.


Jag försökte kontrollera andningen och försöka slappna av, men det gick inte. Jag ringde 112 en gång till och sedan frågade de om jag hade någon som kunde skjutsa mig till akuten. Jag ringde min syster som bor bredvid och hon och hennes kille skjutsade mig till akuten. Jag mötte en sjuksköterska i skyddskläder och berättade hur jag mådde. Hon sa att jag skulle vänta ett ögonblick så skulle hon gå och prata med sin kollega. Efter en rätt lång stund så kom hon tillbaka och hämtade in mig.


De tog alla möjliga prover, men jag hade ingen feber så de tog inget coronatest.
Allt såg bra ut, hjärtat och lungor och allt.
De antydde att det var en panikångestattack, men jag hade inte ens ångest och var inte speciellt stressad, det var liksom första veckan jag var hemma och den veckan avr lugn för mig och tyckte att den första veckan var rätt skön hemma.
Jag har läst hur corona blir dag för dag och jag läste att mellan dag 5-8 så kan man få andningssvårigheter, så det stämmer överens med antalet dagar. Jag hade andningssvårigheter flera dagar efter det och hade svårt att andas när jag låg ner, men det gick över som tur är.
Om det nu var corona så kan jag säga att jag överlevt det.

Gillar

Kommentarer