DET BLIR BÄTTRE

Jag har fortfarande ångest, min ångest har blivit värre än någonsin nu. Jag är inte gjord för att vara hemma, men det är väl ingen.
Jag har pratat med psykologer på KRY några gånger, men alltså har ingen motivation till något längre och det blev nästan värre efter förra helgen då jag bestämde mig för att besöka min familj eftersom jag ändå skulle på tandläkarbesök. Då tog jag det i samma resa, åkte dit på fredag och stannade till på tisdag eftersom jag skulle till tandläkaren då.

Men saknar faktiskt att vara där, så har funderat mer och mer på att flytta tillbaka, Mest för att jag har märkt hur viktig min familj faktiskt är för mig. Men jag är ändå rädd för att jag ska få ångest av att bo där med, fast det ha jag ju å andra sidan här med nu.

Så min plan för hösten är att söka till någon utbildning i Nyköping, även fast det inte är min drömutbildning. Men i och med coronapandemin så vet man liksom inte hur det blir med jobb. Jag planerar ändå att göra högskoleprovet i höst i Nyköping och senare kanske jag kan söka något annat om jag känner för det, min dröm är ju att utbilda mig till socionom.

Jag ska tillbaka till jobbet på måndag, äntligen efter den här långa tiden hemma. Det är väl behövligt. Inatt sov jag ingenting och det beror nog på att jag är själv hela dagarna med mina egna tankar. Det är absolut inte bra för mig.
Jag har ingen hunger idag knappt, ingen ork, jag har försökt göra lite genom att rensa lite men det går liksom inte. Men jag vet att på måndag kommer jag bli på bättre humör, det ska bli så kul att träffa alla igen :).


Gillar

Kommentarer

Liv,
Usch... Känns som det här corona tar knäcken på oss på mer än ett sätt. Inte bara fysiskt utan även psykiskt. Det tar på de flesta att sitta instängda hemma i karantän. Att förlora den sociala biten kan vara farligt. Hoppas verkligen att du mår bättre snart!
ambivertaliv.blogg.se
Mybellystory
Mybellystory,
Ja, verkligen! Man blir knäpp av att inte träffa andra. Tack, det hoppas jag med och hoppas det blir som vanligt snart igen här och i resten av världen .
nouw.com/mybellystory
emma Engström,
Det är svårt att veta vad man ska göra just nu i de här tiderna, håller med! Men jag tror det kommer bli bra oavsett vad du gör, men utbildning lät spännande tycker jag :> KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Mybellystory
Mybellystory,
Ja, man får försöka ha lite hopp och planera saker fast det är svårt att veta säkert hur det blir .
nouw.com/mybellystory