Jag antar att det är såhär det känns när du manipulerar mig gång på gång. 
Att du om någon människa inte har något som helst samvete, att du inte förstår hur din behandling skadar mitt inre. Det som nu hänt var de jag var som allra mest rädd för, att du skulle övervinna det jag så starkt byggt upp. Jag hatar dig inte utan jag hatar ditt tänkande. Att du inte vill se mig ledsen/sårad/besviken men ändå är det på grund utav dig jag känner så? 
Vissa stunder får du mig att känna mig riktigt totalt värdelös. & andra sidan kanske jag bara måste ignorera vad jag känner för dig? Hur lycklig du en gång gjort mig eftersom du ständigt fortsätter trampa på de ömma punkter jag har. 

Jag hoppas i vilket fall som helst att det är du som är nöjd i slutändan. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

känner mig invändigt förstörd men samtidigt väldigt stark. 

att ens känslor kan blandas så pass mycket, att man själv inte vet om de är positiva eller negativa. jag tror bara jag är allmänt förvirrad i den situation jag satt mig i för tillfället. det är inte här jag vill vara eller trivs, jag har ingen kontroll alls och det skrämmer mig fruktansvärt mycket. jag är en människa som behöver känna efter, veta vart jag har den andra men så är det inte just nu. kanske är det bara dags att lägga fram alla kort på bordet? vara ärlig och förklara men risken är då att du försvinner från mig. det värsta är väl inte att du gör det, det som är värst är att jag vet om hur det känns, det har hänt förut. att inte veta någonting är kan förvirra mig och göra mig osäker på mig själv. om det är menat att det ska vara du och jag så löser vi allt.

ville endast skriva av mig lite. blir lite ändringar här nu men det märker ni säkerligen ni som läser/följer.

Likes

Comments