Sjukling

Vardag

Nu har ännu en vecka har kommit till ända och den första kursperioden lika så. I veckan gjorde jag ett "level test" för att se på vilken engelskanivå jag hamnar i till nästa period. Jag "klarade" testet vilket betyder att jag från och med imorgon kommer gå i C2.1 (Jag gick i C1.3 förra perioden och den högsta nivån är C2.3) så engelskan verkar bli bättre och bättre. Den största skillnaden jag känner är nog att jag inte behöver översätta saker till svenska lika mycket i huvudet längre. Det går fortare både att förstå det jag hör eller läser samtidigt som det också går fortare att komma på vad jag vill svara.

I fredags var alltså sista dagen med min klass i C1.3. Vi visste inte vilka som kommer hamna i vilken klass efter level testet och jag vet fortfarande inte riktigt hur min klass kommer se ut imorgon men det blir en rolig överraskning. En kille i min klass ville fira slutet på kursperioden och beställde pizza till alla till sista lektionen!! Så vi spenderade sista timmen på fredagen men att visa upp våra bokprojekt vi jobbat med under veckan samtidigt som vi åt pizza. Ett riktigt bra avslut på skolveckan och kursperioden.

Jag slutade vid 17:15 i fredags så efter sista lektionen gick jag upp på rummet och vilade och laddade mobilen nån timme innan jag och Moa åkte in till Silver Spring för att se A Star Is Born med Lady Gaga och Bradley Cooper. Det känns lite konstigt att inte hänga med i vilka filmer som går på bio. I somras såg jag i princip varenda film som gick på bio men nu har jag inte sett någon som kom ut efter att jag åkte. Jag tog en mellanläsk och tänkte att det nog blir lagom, utan att tänka på vilket land jag befinner mig i. Jag fick en mugg som rymde typ 1,1 liter... tror nog att en liten hade räckt. Filmen var i alla fall jättebra och musiken var helt fantastisk. Efter filmen åkte vi hem till campus igen och jag hann bara ta en dusch innan jag kände hur ögonen blev tunga och gick och la mig.

I lördags skulle jag och några andra åkt in till Georgetown som är en stadsdel i D.C. men när jag vaknade hade jag världens huvudvärk, mådde illa och kände mig febrig så jag fick stanna hemma och spendera dagen med värktabletter och mycket vatten. Supertråkigt men men det är sånt som händer. Idag (söndag) mår jag lite bättre men känner mig fortfarande inte helt frisk. Förhoppningsvis blir det bättre nu i början av veckan.

Hoppas ni har haft en trevlig helg där hemma

Puss & Kram

C1.3 <3

Gillar

Kommentarer